spinnerman Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A co Ty taki rozśpiewany z samego rana hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) A co Ty taki rozśpiewany z samego rana hej ! Bo dziś sobota imieniny kota a jutro niedziela urodziny trzmiela. http://www.youtube.com/watch?v=EVIZYxdmwR0 Edytowane 24 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Rozumiem. Nie mam więcej pytań. Bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Podeślę Ci do testów Raptorka w nowym designie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Bo dziś sobota imieniny kota a jutro niedziela urodziny trzmiela. http://www.youtube.com/watch?v=EVIZYxdmwR0To przyświrowała pawiana hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Podeślę Ci do testów Raptorka w nowym designie.Ok. Też Ci coś podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Mokrasy na Jazie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Tomek -zaszalałeś z tą muchą he he heh.10 wyszły super. Edytowane 24 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Mokrasy na Jazie??? Hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 i to jeszcze dobrze chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (...)Najprościej by było odbić w formie to co robię do tej pory,ale to nie o to chodzi.Należy iść do przodu-ZAWSZE-choćby się wydawało że nie da się już nic poprawić.Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Wieści z pracowni czyli co w trakcie. Cała rozmiarówka Raptorków. Mrówy nowy wylęg Leviathany i trochę Raptorów na ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Tomek przy Leviathanach też już coś zmieniłeś w konstrukcji? Czy tylko zdjęcie mnie zwiodło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Nie,nie to fotka bo jest tam też parę Sandaczówek-Stinger-inaczej wycięty tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Ale o bezsterach mówisz? Bo nie kojarzę tej nazwy.Przespałem ten temat. Edytowane 24 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) To taki podobny wobler do Leviathana ale lżejszy i ze sterem.Typowa Sandaczówka będzie mniejsza tak w okolicach 8cm. Edytowane 24 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) A Ty nic nie mówiłeś,a ja szukałem na bolki takiego czegoś, jak nie chcą łykać ;normalnie;Szkoda bo bym się poczęstował troszeczku he he.No i wielkość chyba konkret co? Edytowane 24 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Mówisz/masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Te są spore co? Długo mi będziesz kazał czekać na takie coś Tomku?Te ze zdjęcia jakie mają rozmiary, wagowo jak wychodzą?To zobacz !!! Edytowane 24 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Max.2tygodnie ale chyba zrobiłem więcej.Muszę sprawdzić to będzie krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dobra wysłałem priv ,co by nie zostać zlinczowanym za te gadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ciesze się, że się podobają . Trochę mnie ręce walą od tego kształtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ciesze się, że się podobają . Trochę mnie ręce walą od tego kształtu Od tego z tą buziulką? Tak w ogóle to trzeba mieć talent do takich rzeczy,szczegóły drobniejsze.No i palce bolą,ale wychodzą niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Raptor 4/5 P1090016.JPGP1090018.JPGmnie te najbardziej zainteresowały.... w określonych warunkach mogą być ciekawą alternatywą na jazia i klenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 @krystiano o jakich warunkach mówisz bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić sytuacji zamierzonego łowienia jazi na boleniowego ścigacza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi