Tomy Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) No to pięknie .Teraz nowy temat ciągnę-wobler na Tajmienie łamaniec-będzie wypasiona imitacja Lipienia.Jak się sprawdzi a na Syberii ma szanse,to myślę że wejdzie do produkcji z przeznaczeniem również na Głowatkę. Edytowane 24 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Forma wstępna zrobiona.Teraz odlewam wzory na kilka gniazd.Tak więc Pampuchy będą już niebawem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Tomek to foam it 8 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Forma wstępna zrobiona.Teraz odlewam wzory na kilka gniazd.Tak więc Pampuchy będą już niebawem. P1090121.JPGP1090117.JPGo i na to czekam z nie ukrywaną niecierpliwością.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Nie używam pianki.a Foam it 8 nie słyszałem.Jest 5,10 i 15.Te wzorki są zrobione po to żeby zrobić formę wielogniazdową a przy okazji testuje materiał na trzymadełka do kołowrotków które tez zamierzam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Pytam dlatego bo kolor tej Twojej żywicy przypomina mi właśnie kolor Foam it'a 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 o i na to czekam z nie ukrywaną niecierpliwością.... Ja też.Jutro odlewam pierwszego z materiału właściwego.Barwienie w formie-opalizacja.Będę kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) Pytam dlatego bo kolor tej Twojej żywicy przypomina mi właśnie kolor Foam it'a 8 No i co? Edytowane 25 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Tomek a jaka waga będzie tych nowych Pampuchów ....?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 No i co?Nie no to czysta ciekawość Tomek, luzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie no to czysta ciekawość Tomek, luzz No ja jestem wyluzowany tylko nie rozumiem co w związku z tym że kolor tego przypomina tamto itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Tomek a jaka waga będzie tych nowych Pampuchów ....?pzdrKrystianie no różnie będę próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Brzuszek na jasno i myślę że będzie smakował .Przewiduje jakieś 10 wersji kolorystycznych.Niebawem wstawię ciut mniej fantazyjne Edytowane 26 Marca 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 fiu fiu jest moc ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Mnie się bardzo podoba, a planujesz wkręcać stelaż czy zalewać tą żywicą? bardzo ładnie zachowane detale, no trzymam kciuki za dalsza produkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Brzuszek na jasno i myślę że będzie smakował .Przewiduje jakieś 10 wersji kolorystycznych.Niebawem wstawię ciut mniej fantazyjne P1090132.JPGP1090126.JPGP1090129.JPGP1090128.JPGTomek, zajebiste !!! Prosiłem , żeby nie pisać wulgarnych słów co jest niezgodne z regulaminem i ze względu na młodych którzy nie muszą od starszych uczyć się takiego języka . Muszę Ci dać trzeciego kwiatka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 W małych woblerach będą wkręty.Wygodniej z obciążeniem itd.Pampuszek może dostanie grzechotkę[dużo małych kulek w kapsule].Ta masa jest bardzo mocna i wkręty trzymają okrutnie na odpowiednim kleju.Woblery pod Tajmienia,Głowacicę-tu już stelaż w całości.Długość konstrukcji 15-16cm łamane 3elementowe.Tu taki wzorek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Tomek, zajebiste !!!No zacząłem od smoluszków takich.Zalewam właśnie 2wersję kolorystyczną.Jak wyjdzie to wstawię foto .Dzisiaj cały dzień je będę ćwiczył.Tylko nastrój mam podbity i może wyjść jak z krainy cudów .Zobaczysz niedługo uchwyty do korbki kołowrotka mojej produkcji,przy nich można zaszaleć Edytowane 26 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 no i prawidłowo ale konkretne zwierze masz w ręce - ten trzy członowy to obserwuje co dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Mógłbym to walnąć na wkrętach ale wole spać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 http://jerkbait.pl/page/index.php/index.html/_/relacje/spotkanie-castmaniakow-%E2%80%93-glowatka-2007-r146 ehhhh wrociły dawne wspomnienia... ten wobek z fotki... co on wyprawiał w wodzie ... ehhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Spokojnie Mifciu będą i jako mój ulubiony Moderator usuwający mi niegdyś notorycznie fotki w wątku.....masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 tak mi sie przypomnial kawal.... Czym się różni kobieta od faceta:- facet - zapomina, ale nie wybacza- kobieta - wybacza, ale nie zapomina AVE TOMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 .....aleś mnie sponiewierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Następna wersja kolorystyczna Pampucha. Pampuchy w tym typie malowania będą nosiły nazwę CANNABIS Edytowane 26 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi