bigrafi Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Takie cukierkowe Daj też trochę naturalne - jak raptorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Takie cukierkowe Daj też trochę naturalne - jak raptorki.Będzie,będzie wersja -ghost- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Tomy ale żeś walnął postów 4500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Tomy ale żeś walnął postów 4500 pięć lat na forum to się chłopina napisała troszkę... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nowa era Tomy'ego będzie przełomowa...coś czuję, a często mam racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Era CANNABIS nazwa extra wobki rownie fajne pasujace do nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Cannabis rzadzi.Naprawde jestem pod wrazeniem.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Super cieszę się że tak się podobają.Forma wielogniazdowa za 2-3dni gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Tomy mam nazwy dla kolejnych wobkow twoich tak zeby nie wybiegac wiele z tematu Indica i Sativa dodam ze chetnie bym widzial te wobki jako prezent za wymyslenie nazwy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jak mają się nie podobać, jak robisz tak, że nie mogą się nie podobać.Ja jestem cały czas pełen podziwu dla tego rockendrolowego rozmachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Tomek,co tam na "froncie" słychać...? Pampi odpicowane już...? pzzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Tomek,co tam na "froncie" słychać...? Pampi odpicowane już...? pzzdrBliżej jak dalej.Wielogniazdowa forma będzie pojutrze i działam.Wersji będzie kilka bo z tego kształtu można wyciągnąć wszystko.Wszystkie formy myślę że będą do m-ca.Pampuchy nie będą miały jaja.Potestowałem jednego z różnym obciążeniem najcięższy jaki wyszedł przy zachowaniu pracy 6,5g.Idę w kimę bo się normalnie słaniam na nogach. Edytowane 27 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 6,5 g w takich maleństwach to super wynik... coś tak czuję,że te wobki to będzie prawdziwy hit,bardzo dużo pracy im poświęcasz a to o czymś świadczy.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Tomek, faktycznie majstersztyk Ci wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No takie pierwsze kolorki.Wersja malowania R&L .Oczywiście będą różne kombinacje kolorystyczne.Tym czasem taka suróweczka do luknięcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No takie pierwsze kolorki.Wersja malowania R&L .Oczywiście będą różne kombinacje kolorystyczne.Tym czasem taka suróweczka do luknięcia. Pampi R&L.JPG Zdecydowanie bardziej podobają mi sie takie naturalne kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Strasznie spłoszony (przerażony) ten pampi xD Ale prezentuje się kozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Niestety na fotkach nie widać opalizacji skrzeli ale zaręczam że jest identyczna jak żywej ryby.Jak będzie gotowa seria zrobię lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Kozackie te maluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Tomek ....wygladaja genialnie składam zamówieni na 2 takie Pampuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Niestety na fotkach nie widać opalizacji skrzeli ale zaręczam że jest identyczna jak żywej ryby.Jak będzie gotowa seria zrobię lepsze zdjęcia. Tomek,"wystarczy",że opalizacja będzie co najmniej taka jak w tych ostatnich Rasta,jest bezbłędna po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Tomek,"wystarczy",że opalizacja będzie co najmniej taka jak w tych ostatnich Rasta,jest bezbłędna po prostu... Lepsza bo w Pampuchach opalizacja jest w masie zatopiona.Barwienie w formie.Temat jest bardzo fajny i rozwojowy.Znowu wszystkiego od nowa się uczyć trzeba.Raptory i Leviathany Boleniowe będą też z takimi detalami a pomysł na barwienie i malowanie już mam.Mniej więcej taki asortyment będzie dostępny w tym roku.1.Raptor 6/7/82.Leviathan 10/123.Pampuch 2wersje wagowe4.Mrówa5.Stick Bait 9[ołówek]6.ZZ'Rap 8---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------W trakcie tworzenia i może wskoczą też w 2013r.Raczek 3,5cm DR,żaba 4cm floater,Kiełż 1,5cm DR,Szczur pod Tajmienie,Lipień 17cm Swim/wob 3 segmentowy-Głowatka/Tajmien,Gumy Boleniowe 8cm-jak czas pozwoli.Co do innego asortymentu w temacie wędkarstwa- tuningowe uchwyty korbki do kołowrotków spinningowych,multiplikatorów z mas plastycznych,mocowania kołowrotków-uchwyty z mas plastycznych-transparentne i pełne barwienie w masie. Edytowane 29 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Nowy wylęg. Edytowane 29 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 No i świetnie się prezentuje. Tym czasem taka suróweczka do luknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 No i świetnie się prezentuje. Mi się ten Twój Jazgarz podoba.Kiedyś męczyłem ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi