Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek,co tam na "froncie" słychać...? ;) :D Pampi odpicowane już...? B) pzzdr

Bliżej jak dalej.Wielogniazdowa forma będzie pojutrze  i działam.Wersji będzie kilka bo z tego kształtu można wyciągnąć wszystko.Wszystkie formy myślę że będą do m-ca.Pampuchy nie będą miały jaja.Potestowałem jednego z różnym obciążeniem najcięższy jaki wyszedł przy zachowaniu pracy 6,5g.Idę w kimę bo się normalnie słaniam na nogach.

Edytowane przez Tomy

Niestety na fotkach nie widać opalizacji skrzeli ale zaręczam że jest identyczna jak żywej ryby.Jak będzie gotowa seria zrobię lepsze zdjęcia.  

Tomek,"wystarczy",że opalizacja będzie co najmniej taka jak w tych ostatnich Rasta,jest bezbłędna po prostu... ;) :D

Tomek,"wystarczy",że opalizacja będzie co najmniej taka jak w tych ostatnich Rasta,jest bezbłędna po prostu... ;) :D

Lepsza bo w Pampuchach opalizacja jest w masie zatopiona.Barwienie w formie.Temat jest bardzo fajny i rozwojowy.Znowu wszystkiego od nowa się uczyć trzeba.Raptory i Leviathany Boleniowe będą też z takimi detalami a pomysł na barwienie i malowanie już mam.

Mniej więcej taki asortyment będzie dostępny w tym roku.

1.Raptor 6/7/8

2.Leviathan 10/12

3.Pampuch 2wersje wagowe

4.Mrówa

5.Stick Bait 9[ołówek]

6.ZZ'Rap 8

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W trakcie tworzenia i może wskoczą też w 2013r.Raczek 3,5cm DR,żaba 4cm floater,Kiełż 1,5cm DR,Szczur pod Tajmienie,Lipień 17cm Swim/wob 3 segmentowy-Głowatka/Tajmien,Gumy Boleniowe 8cm-jak czas pozwoli.

Co do innego asortymentu w temacie wędkarstwa- tuningowe uchwyty korbki do kołowrotków spinningowych,multiplikatorów  z mas plastycznych,mocowania kołowrotków-uchwyty  z mas plastycznych-transparentne i pełne barwienie w masie.

Edytowane przez Tomy