Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Leviathan 12 to już ostatnie z drewienka przynajmniej na teraz. Raptory rozmiarówka od 4/5-7 jeszcze będzie trochę z drewienka Pampuchy już w nowej jakości w trakcie prób malowania,tworzenia.We wtorek ruszam z nimi pełną parą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Leviathan 12 to już ostatnie z drewienka przynajmniej na teraz --- Dla mnie? Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Tomasz tego pampucha co ma kropkę czerwoną w oku, ciemną łuskę, białe pokrywy szkrzelowe i zielonkawy grzbiet (7 zdjecie) chętnie kupię.Możesz dorzucić do zamówienia mojego Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez Krystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Leviathan 12 to już ostatnie z drewienka przynajmniej na teraz --- Dla mnie?Tak dla Ciebie Brachu. Tomasz tego pampucha co ma kropkę czerwoną w oku, ciemną łuskę, białe pokrywy szkrzelowe i zielonkawy grzbiet (7 zdjecie) chętnie kupię.Możesz dorzucić do zamówienia mojego Krystek tego typu będzie kilka wersji kolorystycznych.Na tych białych skrzelach jest opalizacja zieleń,niebieski perła.Nie jest zbyt fotogeniczna ale w realu wygląda jak w naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ale ten jest kozak, ten mi bardzo się podoba Muszisz mi go dorzucić do mojego skromnego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dopisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Coś mi się zdaje, że i do mnie jakaś paczuszka dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Coś mi się zdaje, że i do mnie jakaś paczuszka dotrze No tam w tej kupce jest sporo Twoich Następną sieczkę lub jak kto woli Raptora 4/5 będę próbował zrobić z żywicy crystal&clear w formie wydmuszki.Powinno się udać no i zawsze mi po głowie chodziły takie konstrukcje.Wciąż do przodu i docelowo chcę żeby wyglądało to mniej więcej tak Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tomek ta opalizacja wygląda świetnie Mam nadzieję,że i ja już niedługo będę się cieszył z nowej dostawy "perełek"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tomek te uleje są prawie jak żywe, za niedługo będzie można śmiało wziąć takiego, śmignąć, poczekać aż spadnie na dno i tak jak na trupka czekać na branie sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Bo to jest żywa ukleja.Bez jaj tak to raczej nie dam rady ale podobnie będzie bardzo.Do tego potrzebne jest przezroczyste tworzywo.Tym czasem kombinuje i odlewam z różnych transparentnych żywic.Tu np.Pampuch przeźroczysty z zabarwieniem miodowym-akurat robiliśmy lampę i trochę materiału zostało.Dość lekki materiał ale to zobaczymy co z tego wyjdzie.Napewno komory powietrzne albo maszynka do obracania i wobki tzw. wydmuszki.Potencjał w materiałach transparentnych drzemie olbrzymi i muszę spróbować. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No fota niezła,jak by się udało taki design osiągnąć to już by był kosmos.Chociaż, te które robi teraz Tomek ,też są mega . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fajne zdjęcie. A masz może taką fotę całej klajki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Bo to jest żywa ukleja.Bez jaj tak to raczej nie dam rady ale podobnie będzie bardzo. To zauważyłem, piszę ogólnie o twoich uklejopodobnych woblerach, już im bardzo niewiele brakuje do oryginału. Jesteś Gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzięki.Myślę że wystarczy transparentna żywica o małej wadze i na to opalizacja tzn całe malowanie zastąpić opalizacją i barwieniem w formie.Powinno być mega realistycznie.Imitację skóry to co pod łuską jedynie na gorąco.Bardzo wciągający temat.Modele ryb też teraz stoją prze de mną otworem.Zastanawiam się skąd dorwać Bolenia na 80cm.Są takie w sklepach? bo ja nie zabije a muszę z czegoś odbić. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Fajne zdjęcie. A masz może taką fotę całej klajki ?Mam tylko takie.Raptory 6 i 7 będą robione z tej fotki-ryjek,skrzela,oczy itd.Jedyny problem jest z tłem ale to kwestia czasu.Resztę zabarwię bez najmniejszego problemu bardzo podobnie.Nawet widzę zastosowanie dla Red Devil a lubię ten barwnik,zwłaszcza łączenie z innymi i przejścia.No rozpisałem się ale jestem tak nakręcony na nowe wyzwania że chyba mnie rozerwie.Będzie CAAABUUUM i wyleciał w kosmos z nadmiaru weny twórczej. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Świetne te twoje próby z nowymi materiałami. Ponieważ zawiesiłem się na drewnie, z przyjemnością oglądam coś kompletnie nowego. Transparentne żywice pobudzają wyobraźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) A czemu tylko Raptorki,będą w tym designie?Leviathanka nie śmigniesz? Albo ZZ Rapka. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 A może na tło dać białą perełę która mieni się na niebiesko różne odcienie lub bardzo jasno fioletowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 A czemu tylko Raptorki,będą w tym designie?Leviathanka nie śmigniesz? Albo ZZ Rapka.Leviathany będą inaczej rzeźbione trochę w typie wobków MB a Raptory i ZZ'Rap mocno realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) No to zobaczymy jak to wszystko wyjdzie.Tomek --byle duże ,he he.No i praca żeby była taka jak jest,a jest lux. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Levitahany byki 10 tka i 12 stka.Tak patrzę na te korpusy i 10tka będzie w 2wersjach bezsterowiec i ze sterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mam tylko takie.Raptory 6 i 7 będą robione z tej fotki-ryjek,skrzela,oczy itd.Jedyny problem jest z tłem ale to kwestia czasu.Resztę zabarwię bez najmniejszego problemu bardzo podobnie.Nawet widzę zastosowanie dla Red Devil a lubię ten barwnik,zwłaszcza łączenie z innymi i przejścia.No rozpisałem się ale jestem tak nakręcony na nowe wyzwania że chyba mnie rozerwie.Będzie CAAABUUUM i wyleciał w kosmos z nadmiaru weny twórczej. AlburnusAlburnusHead.JPGJadą do mnie fajne farby. Jak pomaluję woby to pokażę i zobaczysz czy Ci przypasują na tło. Sam jeszcze ich nie używałem ale myślę, że to będzie właśnie ta perłowa perła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Levitahany byki 10 tka i 12 stka.Tak patrzę na te korpusy i 10tka będzie w 2wersjach bezsterowiec i ze sterem. No teraz to lepiej gadasz ,lubię taką robotę.Piszę się na jedno i drugie ,no 10 ze sterem to musi zamiatać w wodzie.Powiedz Tomek -przy opadzie będzie lusterkować jak Levek bez steru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Bedzie lustro Panie jak ta lala. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi