Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 lipień to raczej nie pod drewno szykowany sądząc po pierwszej, ładnej zresztą, kształtceTak jest to wzorek pod formę a woblery będą z żywicy.Pojadą na Syberię łowić Tajmienie.Kusi mnie też odlew tego z żywicy transparentnej. Czadowy ten maluch. Masz więcej niż jeden już zaklepany? Tych maluchów robię sporą partię i będą w stałej ofercie. Młotek już przygotowałem co by świnke rozbić na te nowe wynalazki,kiedy zaparkują na giełdzie?Pampuchy za tydzień będą dostępne.Boleniowe wystartują 1MAJA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Tomek zazdroszcze talentu - pampuch pomalowany pierwsza klasalipień miazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tych maluchów robię sporą partię i będą w stałej ofercie. Ale ja mam na myśli ten dokładny kolor ze zdjęcia,zrobiłeś więcej niż jedną sztukę w tej serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Robię teraz.Będą.Na sezon nikomu nie braknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Teraz jadę Pampuchy non stop.Design natural.Forma Raptor7 w trakcie-będzie czadowy wobek Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 To ja ustawiam się po Raptora w kolejce . Będą na maj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Premiera odbędzie się 1Maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Byle do 18:oo bo na noc do pracy idę,żebym potem ze smartem nie śmigał w rękach.Mam nadzieję że rozmiarowo też coś konkretnego będzie.Patrzę sobie na te R7 i takie mi się skromniutkie wydają ,może dlatego że sporo 10 i 12 mam Leviatanków he he.Trzymam Cię za słowo ,powiedziałeś, że zrobisz 10 ze sterem-czekam. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tak będzie ze sterem Leviathan 10tka.Jak będzie wyglądał to zobaczysz 1Maja. .Tym czasem Jaziówki są na warsztacie. Cannabis Wersja natural po pierwszej farbce. Wersja przezroczysta-takie ćwiczenia-docelowo materiał będzie barwiony na inny kolor.Ważne że potencjał jest ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jaka waga tych naturalów małych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tomy , pamuchy plastic fantastic to wagowo jak mniej wiecej będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Jaka waga tych naturalów małych?Będą różne wersje wagowe.Od pływaków ok.3g do L.C.5-6g Tomy , pamuchy plastic fantastic to wagowo jak mniej wiecej będzie ? Ja Ci dam plastic fantastic Jeszcze nie wiem ale waga będzie dość spora.Pod koniec przyszłego tygodnia odleje takie bezbarwne i zastosuje na nie opalizacje-zobaczymy co to wyjdzie. Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Maluchy Poprostu Kozak. Ja ten sam problem co zawsze, niby uzywam malych wobkow to Jaski mi sie odbijaja albo spadaja. Kotwice zaje... ostre a wobki o roznej formie. Jak wygladaja rozmiarowo Pampuchy i te ostatnie cukiereczki Tomku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pampuch L.C 5-6g brzmi dobrze Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Robale smużaki w trakcie.Raptory 6 i 7 w nowej odsłonie początkiem przyszłego tygodnia. Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 jeśli to fragment woblera, to kupuję areozol z deet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tomasz czy to będzie to to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nie.Ten mój jest w formie bardziej żuczka.Owadów będzie sporo w moim wydaniu.Między innymi koniki polne pracuje na nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tomku zgodnie z Twoim życzeniem wstawiam zdjęcie do Twojego wątku, wszystkie wczorajsze ryby tego gatunku co na zdjęciu zajadały się Raptorem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Cizes!!!Najchętniej bym się spakował i wyemigrował.Mieszkanko w Koloni mam,blisko nad Ren.Piękniste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ładna kluska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ale ładna płotka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tomku zgodnie z Twoim życzeniem wstawiam zdjęcie do Twojego wątku, wszystkie wczorajsze ryby tego gatunku co na zdjęciu zajadały się Raptorem 7Czy to okolice Czarnobyla... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Tja... tylko reaktor jądrowy w spodniach schowany .... i jeszcze czynny promieniowanie wyczuwalne, choć nie skaża jeszcze środowiska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ryba super ale to cos w jej pysku to średnio wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi