Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomy , to ja sie na 5szt pampuchów pf  ;)  w różnych kolorkach zapisuję ( pomarańcz przeźroczysty itd )  , jeżeli można  :)

Znaczy się wszystkie transparentne?

Tomek te Realistic wrzucaj do mojej "szufladki" ... ;) :D pzdr

Tak,tak te 5sztuk idzie do Twojej przegródki Krystian.Następna duża seria w trakcie.Raptor6 pod formę dzisiaj został ukończony.Dostał kształt uklei/brzuszek itd.już nie jest płaski jak deska.Linia boczna,łuski.Pierwsze odlewam w weekend :D 

Weż nie gadaj, bo i tak staram się wykupić wszystkie Raptory jakie robisz,dlaczego?

Dlatego ,żeby wędkarze w Płocku i okolicach nie dostali ich za dużo,no wiesz konkurencja,he he.

Żartuję oczywiście,ale jak mówisz ,że już z formy będą wyłazić w takim stanie to przyspieszy robociznę nie?

Chociaż wiesz ,ja czekam na Leviathany ,a najbardziej ciekawi mnie ten 10 ze sterem,bo takiego jeszcze nie mam.

Anonimie pisz konkretnie  a nie bułke w bibułkę

Uważaj @Jeziorm1 ! Na tym forum niektórzy moderatorzy bardzo dowolnie interpretują regulamin  :wacko: ...o czym jak widać sam się przekonałem  :D Ale nie deprecjonujmy ich ciężkiej pracy hej ! :lol:

Sorki Tomy za OT. pzdr.

Edytowane przez spinnerman
  • Like 1

No już z formy wyjdą z detalami i z opalizacją.Malowanko będzie cacy oj cacy a praca?:Ci co połowili na Raptory a zwłaszcza te z ostatnich wypustów w 2012r będą hapy.Pięknie myrga prototyp a tu raczej będzie powtarzalność 100%.

To już nie mogę się doczekać. Jesteś mistrzem stopniowania napięcia, ale kończ tą mękę i pokaz zdjęcia :) Pozdrawiam

Oj ładne będą a wyglądają bardzo "rybnie".

podoba mi się ten kierunek zdobniczy, efekt przy zachowaniu prostoty, w przerzucaniu się na większą produkcję jesteś mistrzem

Edytowane przez joker

To już nie mogę się doczekać. Jesteś mistrzem stopniowania napięcia, ale kończ tą mękę i pokaz zdjęcia :) Pozdrawiam

No Tomek lubi się znęcać ,żeby robienie woblerów mu tak dobrze nie wychodziło, to my byśmy się  nad Nim poznęcali .A tak pozostaje się tylko uśmiechać o nowe woby :P :D ,pozdro Tomo.

Edytowane przez Krystekwolf

Tak najbardziej nad sobą się lubię znęcać.Trzeba być masochistą mając już wszystko dograne w drewnie a wchodzić w inny materiał.Różnie jeszcze może być.Jak się wstrzelę z modelami ryb w naturalnej wielkości to woblery mogą pójść całkiem w odstawkę.

Edytowane przez Tomy