Rheinangler Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ryba super ale to cos w jej pysku to średnio wyglada...Podbieraka nie noszę, a kark zbyt gruby był żeby objąć ręka,- ot takie foto na szybko i do wody,- rozumiem że się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Podoba sie podoba ale ryba , ten stalowy p............k nie pasuje do jazia, wg mnie oczywiscie pzdr Następnym razem będzie kwiatek za 1 punkt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No ale lepszy taki p...............k w japie niż walnięcie o glebę.Dobra Pampuchy w wersji -Realistic- w trakcie.Oj ładne będą a wyglądają bardzo "rybnie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Tomy , to ja sie na 5szt pampuchów pf w różnych kolorkach zapisuję ( pomarańcz przeźroczysty itd ) , jeżeli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Tomek te Realistic wrzucaj do mojej "szufladki" ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Tomy , to ja sie na 5szt pampuchów pf w różnych kolorkach zapisuję ( pomarańcz przeźroczysty itd ) , jeżeli można Znaczy się wszystkie transparentne? Tomek te Realistic wrzucaj do mojej "szufladki" ... pzdrTak,tak te 5sztuk idzie do Twojej przegródki Krystian.Następna duża seria w trakcie.Raptor6 pod formę dzisiaj został ukończony.Dostał kształt uklei/brzuszek itd.już nie jest płaski jak deska.Linia boczna,łuski.Pierwsze odlewam w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No odlewaj ,zobaczymy co tym razem wykombinowałeś.Zobaczymy jak się ma praca do tego nowego wzoru.Chcesz powiedzieć ,że z formy wyjdzie już z linią i łuskami?O design nie pytam ,bo pewnie miazga jak zwykle u Ciebie( czytaj norma)ale tylko w twoim przypadku.Zdrowia Tomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No już z formy wyjdą z detalami i z opalizacją.Malowanko będzie cacy oj cacy a praca?:Ci co połowili na Raptory a zwłaszcza te z ostatnich wypustów w 2012r będą hapy.Pięknie myrga prototyp a tu raczej będzie powtarzalność 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Weż nie gadaj, bo i tak staram się wykupić wszystkie Raptory jakie robisz,dlaczego?Dlatego ,żeby wędkarze w Płocku i okolicach nie dostali ich za dużo,no wiesz konkurencja,he he.Żartuję oczywiście,ale jak mówisz ,że już z formy będą wyłazić w takim stanie to przyspieszy robociznę nie?Chociaż wiesz ,ja czekam na Leviathany ,a najbardziej ciekawi mnie ten 10 ze sterem,bo takiego jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Podoba sie podoba ale ryba , ten stalowy p............k nie pasuje do jazia, wg mnie oczywiscie pzdr Następnym razem będzie kwiatek za 1 punkt . Anonimie pisz konkretnie a nie bułke w bibułkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Anonimie pisz konkretnie a nie bułke w bibułkęUważaj @Jeziorm1 ! Na tym forum niektórzy moderatorzy bardzo dowolnie interpretują regulamin ...o czym jak widać sam się przekonałem Ale nie deprecjonujmy ich ciężkiej pracy hej ! Sorki Tomy za OT. pzdr. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_bass Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam,super robota Tomek, tak trzymaj.Odezwę się telefonicznie, to coś sobie zamówię.Pozdro. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Znaczy się wszystkie transparentne? 3 transparentne i 2 realne . Jeżeli sie uda to każdy inny kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No już z formy wyjdą z detalami i z opalizacją.Malowanko będzie cacy oj cacy a praca?:Ci co połowili na Raptory a zwłaszcza te z ostatnich wypustów w 2012r będą hapy.Pięknie myrga prototyp a tu raczej będzie powtarzalność 100%. To już nie mogę się doczekać. Jesteś mistrzem stopniowania napięcia, ale kończ tą mękę i pokaz zdjęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goro400 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tomy Mrówy i Raptor dorarły wczoraj. Pierwszy raz mam w ręku twoje wyroby i robią mega wrażenie, dużo lepiej niż na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Oj ładne będą a wyglądają bardzo "rybnie".podoba mi się ten kierunek zdobniczy, efekt przy zachowaniu prostoty, w przerzucaniu się na większą produkcję jesteś mistrzem Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzięki za taką prostotę.Ostatnio śpię może 3-4godziny na dobę i to też nie bardzo bo śni mi się że robię woblery. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tomy, gdzie te 4cm dr-y? Sezon na Odrzańskie kleniojazie tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja też nie sypiam bo ciągle sprawdzam czy boleniówki z formy już wstawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dzięki za taką prostotę.Ostatnio śpię może 3-4godziny na dobę i to też nie bardzo bo śni mi się że robię woblery.To się chłopie nie wyśpisz A te sny, to takie bardziej erotyczne, czy zwykłe koszmary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No nie wiem jak mogą być sny erotyczne związane z woblerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tomy, gdzie te 4cm dr-y? Sezon na Odrzańskie kleniojazie tuż tuż Ciężko mi coś obiecać na tą chwilę.Napewno będę próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No nie wiem jak mogą być sny erotyczne związane z woblerami. (...)Że tak ... podniecająco ( ) wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) To już nie mogę się doczekać. Jesteś mistrzem stopniowania napięcia, ale kończ tą mękę i pokaz zdjęcia PozdrawiamNo Tomek lubi się znęcać ,żeby robienie woblerów mu tak dobrze nie wychodziło, to my byśmy się nad Nim poznęcali .A tak pozostaje się tylko uśmiechać o nowe woby ,pozdro Tomo. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak najbardziej nad sobą się lubię znęcać.Trzeba być masochistą mając już wszystko dograne w drewnie a wchodzić w inny materiał.Różnie jeszcze może być.Jak się wstrzelę z modelami ryb w naturalnej wielkości to woblery mogą pójść całkiem w odstawkę. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi