patu Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ciężko mi coś obiecać na tą chwilę.Napewno będę próbował...lubisz wyzwania..to masz kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tak lubię ale od czasu do czasu.Ostatnie lata to wyzwanie za wyzwaniem.Jak na wojnie k... o sory na forum teraz ostra bariera wulgaryzmów.Dobra-jak na wojnie-motyla noga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tak najbardziej nad sobą się lubię znęcać.Trzeba być masochistą mając już wszystko dograne w drewnie a wchodzić w inny materiał.Różnie jeszcze może być.Jak się wstrzelę z modelami ryb w naturalnej wielkości to woblery mogą pójść całkiem w odstawkę.Ty weż nie żartuj ,chociaż to może być niezłe,ale dopiero jak zrobisz mi jeszcze kilka sztuk .Kupiłem takie pudełko wejdzie ze 200sztuk wobów,ale jeszcze kilka mi brakuje ,tylko Twoich mam ze 100 albo może troszkę ponad ,ale co to jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Pierwsza większa gromadka Pampuchów w toku. Zbliżenie. To oczywiście tło pod malowanie i wprawka przed boleniówkami. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ale ławica Tomek. Widzę,że wszystkim maluchom zapodałeś tą czerwoną plamkę w oko.Jak by w taki deseń stuknął Raptorka i Leviathana.Te są za malusie do moich zastosowań na ten rok,i nie żebym coś sugerował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Tak to wprawka przed boleniówkami.Wreszcie widać jako tako opalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Przy tych pierwszych Raptorach ,z opalizacją wyszło mega.Mówię o tych mikrusach 4-5cm które zrobiłeś dla Arka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Tu jest lepiej bo opalizacja zatopiona w masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) No to dawaj- te Raptory na stół ,a nie się znęcasz Tomo .Pamiętasz na co ja czekam ?Często o tym gadam,to nie zapomnisz he he Ale jednak ,jeżeli będą wychodziły z formy w takim stanie jak pisałeś to będzie super.Trochę zaoszczędzi to roboty . Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Widzę,że wszystkim maluchom zapodałeś tą czerwoną plamkę w oko. Jednemu nawet w skrzela. Jest super, jest super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No to dawaj- te Raptory na stół ,a nie się znęcasz Tomo .Pamiętasz na co ja czekam ?Często o tym gadam,to nie zapomnisz he he Ale jednak ,jeżeli będą wychodziły z formy w takim stanie jak pisałeś to będzie super.Trochę zaoszczędzi to roboty .Spoko loko Już niedługo.No ale są też minusy.Jak już zrobię wszystkie wzorki takie jakie mają być i je wstawię to nie będzie tego wątku.Będą co prawda tuningowe uchwyty do korbek,benche muchowe-z żywicy,ryby naturalnej wielkości ale wobki polecą takie same non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 oj tam, oj tam jakieś " wood edition " dla koneserów będziesz robił hej ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) oj tam, oj tam jakieś " wood edition " dla koneserów będziesz robił hej ! Spinnerman ale zobaczysz warsztacik muchowy.Będę to chciał robić jako moduły,które same w sobie już mogą służyć ale też będzie można je łączyć w jeden wielki bench.Design całości na pstrąga,lipienia tak jak byś skórą obciągnął cały gadget.Całość z żywicy która mocno przypomina fakturą i na optykę kamień. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Spoko loko Już niedługo.No ale są też minusy.Jak już zrobię wszystkie wzorki takie jakie mają być i je wstawię to nie będzie tego wątku.Będą co prawda tuningowe uchwyty do korbek,benche muchowe-z żywicy,ryby naturalnej wielkości ale wobki polecą takie same non stop.chyba sam nie wierzysz w to co piszesz... nam też nie każ wierzyć, że kiedys poprzestaniesz na tworzeniu nowych wzorów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Tomek mam nadzieję,że już niedługo będę mógł przeprowadzić testy nad wodą bo nie ukrywam,że po "ostatniej" przygodzie jestem tam dosyć "częstym" gościem... :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Tomek mam nadzieję,że już niedługo będę mógł przeprowadzić testy nad wodą bo nie ukrywam,że po "ostatniej" przygodzie jestem tam dosyć "częstym" gościem... :D pzdrNo nie dziwię się Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) chyba sam nie wierzysz w to co piszesz... nam też nie każ wierzyć, że kiedys poprzestaniesz na tworzeniu nowych wzorów... Nowy wzorek Lipień pod Głowatkę i Tajmienia.Teraz próbny odlew,cięcie na 3kawałki,próby z obciążeniem i typem usterzenia.Potem forma pod gotowca i po testach na Syberii o ile będą pozytywne powinny być dostępne na zamówienie.Tu poszaleje z designem ale i cena będzie konkretna.Będą trzy wersje-pływak,tonący i dla koneserów.Ta ostatnia z płetwami odlanymi w żywicy Crystal Clear i w jednym kawałku bardziej jako eksponat ale z zachowaniem pracy itd. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ładny ten lipień . Dla mnie rezerwuj wersję dla konesera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ok.Trzeba się brać za drewienka.Wczoraj pogadałem z kilkoma stałymi klientami i tak jak myślałem.Drewienko musi iść równolegle z żywicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ok.Trzeba się brać za drewienka.Wczoraj pogadałem z kilkoma stałymi klientami i tak jak myślałem.Drewienko musi iść równolegle z żywicą. ha, ha, ha od przeznaczenia nie uciekniesz ha, ha hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tomasz,co Ty chciałeś "Oszukać Przeznaczenie"....? Przed "drewnianym żniwiarzem" nie uciekniesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ...a no nie.Tak pod 50sztuk sobie zrobiłem dzisiaj z rana. Sieczka będzie ciut większa ok.5,5cm cięższa i dostanie 2kotwice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ciągnie wilka do lasu ,a jeszcze z niego nie wyszedł,he he-zdrowia Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak.Moje skarby gablotkowe.Za nim jednak tam trafią muszą połowić bo historię muszą mieć.Przedstawiam moich faworytów w dziedzinie Hand Made.Kolejność nie ma znaczenia i jest przypadkowa.Prawdziwi mistrzowie lurebuildingu. Woblery z Bielska-Janusz-Strzebla Kielo-Strzebla Mrówa Tomi-Tomek Ignatowicz-wersja Jumbo.Nie wiem jak można ręcznie coś takiego zrobić.Chyba tłucze z formy i cygani :lol: łobuz jeden. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tomek czy są jeszcze pampuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi