krystiano1981r Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 dzisiaj taka po tarłowa "chudzinka" zasmakowała w Hooligansie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kurna a ja siedzę w tej jamie i odlewam i odlewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kurna a ja siedzę w tej jamie i odlewam i odlewam. Cierp ciało jak żeś chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Masakra. Przepiękne- chce na nie łowić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Te mocno realistyczne to jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie zanim będą robione seryjnie.Tak na wszelki wypadek robię non stop z drewienka równocześnie.Decyzja zapadła i będzie pracownia-dział drewniany[kombinuje kopiarki] i dział [żywice,piany,silikony].Drewno ma w sobie coś takiego że ciężko by mi było z tego materiału zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kurna a ja siedzę w tej jamie i odlewam i odlewam. Tomek ktoś musi odlewać aby łowić mógł ktoś pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dobra,dobra.Karta zapłacona.Poooszły 4 stówki.Kaszlok Berlingo zatankowany na full.Jutro ruszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 no to "połamania" życzę jutro... byle nie na kolanie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ale ja idę na Liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 .Decyzja zapadła i będzie pracownia-dział drewniany[kombinuje kopiarki] i dział [żywice,piany,silikony].Drewno ma w sobie coś takiego że ciężko by mi było z tego materiału zrezygnować. co do kopiarki to moge podsunąc pewną inspiracje, której używam na codzień ale w innej branzy. Szczegóły na pw ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 co do kopiarki to moge podsunąc pewną inspiracje, której używam na codzień ale w innej branzy. Szczegóły na pw ;-)No to dawaj Miro na priva tą inspirację .Będzie seryjka Mrówek barwionych na oskę i najprawdopodobniej dostaną też nóżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ale ja idę na Liny.aaaa jak na Liny to zmienia zupełnie postać rzeczy... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No to dawaj Miro na priva tą inspirację .Będzie seryjka Mrówek barwionych na oskę i najprawdopodobniej dostaną też nóżki. P1090581.JPGtaką "Mrówencję" to bym przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No będzie trochę malowanych bo mi się znudziła opalizacja na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ghost w trakcie prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Ghost w trakcie prac. P1090599.JPGP1090602.JPGTomo, jak tak dalej będziesz szalał to Japońców wygryziesz z rynku Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Oj gdybym miał dostęp do takiego parku maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dasz radę ! Jak mawiał Kaźmirz " ...powymyślali te durackie maszyny jakby siły w ręcach nie mieli..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kozak .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Tu jeszcze jeden w przygotowaniu inna wersja rybki wstawionej jakiś czas temu. Ciekawe czy ustrzelę Bolka na te plastiki. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kiedy będziesz miał te z oczkiem na górze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kozak .. Całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Na sezon powinny być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Tu jeszcze jeden w przygotowaniu inna wersja rybki wstawionej jakiś czas temu. ghost 2.JPG Ciekawe czy ustrzelę Bolka na te plastiki. moje IAR.jpeg Jak nie to masz jeszcze kusze hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kiedy będziesz miał te z oczkiem na górze ? chcesz potestować moje z oczkami na górze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi