Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Melodyjka w wobku to tam guzik da.Natomiast owad z wibratorem po położeniu na wodzie będzie robił kręgi i na 100% to podziała.Jedyny problem jak to upchać i żeby się dało wł/wył. np.szarpnięciem szczytówki.

Zwykłe styki Tomku na zewnątrz imitujące nogi i woda zamknie układ i zadziała.Miałem takiego wobka kiedyś szczupakowego gdzie przy kontakcie z wodą świecił, chyba lepiej  niż bezwład bo przy wyrzutach też by  wibrował :)

• Like 1

No ale lepszy taki p...............k w japie niż walnięcie o glebę.Dobra Pampuchy w wersji -Realistic- w trakcie.Oj ładne będą a wyglądają bardzo "rybnie".

attachicon.gifP1090411.JPGattachicon.gifP1090428.JPGattachicon.gifP1090416.JPGattachicon.gifP1090415.JPG

Tomku tak dla zobrazowania reszta na priv. Pozdro

Zwykłe styki Tomku na zewnątrz imitujące nogi i woda zamknie układ i zadziała.Miałem takiego wobka kiedyś szczupakowego gdzie przy kontakcie z wodą świecił, chyba lepiej  niż bezwład bo przy wyrzutach też by  wibrował :)

Ale dajecie chłopy czadu  :blink: a może coś z czujnikiem ruchu co by samo ryb szukało hej ! :D 

Tomy, boleniówki są piękne! :)

Bardzo świetnie i naturalnie podkreślasz kontur wobka poprzez dwa szczegóły: oczy i skrzela.

Naturalna kolorystyka świetnie wykonana, jeżeli to wszystko zgrywa się z dobrą pracą woblera - efekt pewny! Gratulacje :)

Co do foto, tła. No cóż niefortunne wrażenie robi ta piękna rama obrazu i różowe dłonie na jej tle. To pierwsze skupienie uwagi oglądającego. Myślę, że fotografia wymaga dopracowania.

Za to woblery są zarąbiste i to się liczy ;)

Pozdrawiam

Harjer

Tomy, boleniówki są piękne! :)

Bardzo świetnie i naturalnie podkreślasz kontur wobka poprzez dwa szczegóły: oczy i skrzela.

Naturalna kolorystyka świetnie wykonana, jeżeli to wszystko zgrywa się z dobrą pracą woblera - efekt pewny! Gratulacje :)

Co do foto, tła. No cóż niefortunne wrażenie robi ta piękna rama obrazu i różowe dłonie na jej tle. To pierwsze skupienie uwagi oglądającego. Myślę, że fotografia wymaga dopracowania.

Za to woblery są zarąbiste i to się liczy ;)

Pozdrawiam

Harjer

Nie wiem a o jakiej ramie obrazu piszesz bo ja nie widzę takie fotki.Jak są dłonie na fotce to jest foto na szybko.Na stronę fotki będzie robił fotograf ja nie mam na to czasu a uchwycenie opalizacji na nich to mnie wykańcza.Co do pracy najpierw ona potem design taką to ma u mnie kolejność.

Edytowane przez Tomy

Tomek nazwij proszę inaczej tego poppera bo jak już słysze ołówek to niedobrze ni się robi,- Ty wiesz dlaczego ;)

No to nazwałem Stick czyli patyk.Tworząc go oparłem się na konstrukcji kolegi Smaczka.Popisaliśmy na priv.sobie i poszło.Od siebie też coś tam dodałem.Powinno to to łowić o czym się przekonasz bo do testów szykuje dla Ciebie parę sztuk.