Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ...a no Twoje,są też takie 7meczki a Pampuszki takie Ci się dostaną. P1090778.JPGoooo będzie się działo... :D pięknie się testy zapowiadają.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Melodyjka w wobku to tam guzik da.Natomiast owad z wibratorem po położeniu na wodzie będzie robił kręgi i na 100% to podziała.Jedyny problem jak to upchać i żeby się dało wł/wył. np.szarpnięciem szczytówki. Zwykłe styki Tomku na zewnątrz imitujące nogi i woda zamknie układ i zadziała.Miałem takiego wobka kiedyś szczupakowego gdzie przy kontakcie z wodą świecił, chyba lepiej niż bezwład bo przy wyrzutach też by wibrował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No ale lepszy taki p...............k w japie niż walnięcie o glebę.Dobra Pampuchy w wersji -Realistic- w trakcie.Oj ładne będą a wyglądają bardzo "rybnie". P1090411.JPGP1090428.JPGP1090416.JPGP1090415.JPG Tomku tak dla zobrazowania reszta na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zwykłe styki Tomku na zewnątrz imitujące nogi i woda zamknie układ i zadziała.Miałem takiego wobka kiedyś szczupakowego gdzie przy kontakcie z wodą świecił, chyba lepiej niż bezwład bo przy wyrzutach też by wibrował Ale dajecie chłopy czadu a może coś z czujnikiem ruchu co by samo ryb szukało hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Tomek a może to do wibrującego owada się przyda? http://www.durex.com/pl-PL/Products/Vibrators/Pages/VibrationsFlash.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Spinnerman kurna nie widzę jakoś u mnie tych Twoich mokrasów na Jazie.Nie wiem czy placówkę poczty puścić z dymem czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Śmiejcie się śmiejcie jak odwalę karakana to zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zrób tak żeby ruszał oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Spinnerman kurna nie widzę jakoś u mnie tych Twoich mokrasów na Jazie.Nie wiem czy placówkę poczty puścić z dymem czy co? Spoko Tomo powstrzymaj się jeszcze! Stefan wasz listonosz naczelnik placówki nie jest w to zamieszany Obiecałem to będą hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Trzymam kciuki za wibrato.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) ....w trakcie tworzenia. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Oj Tomy - osa ma 3 pary nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No i po paru Jaśkach pewnie tak będzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No i po paru Jaśkach pewnie tak będzie poczucia humoru to Ci nie brakuje, teraz już wiem o czym do mnie przedwczoraj mówiłeś (Rap stick) - ładnie dopracowane detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Cześć Tomy, Rap stick -można było się spodziewać że wyjdzie to z pod Twojej ręki bardzo ,,szlachetnie",jak coś to poproszę z 2-3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 P1090786.JPG ....w trakcie tworzenia. P1090800.JPGP1090801.JPGooo Tomek,widzę,że mój "ołówek" się robi... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Robi się,robi i ma bardzo dużo cech smużaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Tomek nazwij proszę inaczej tego poppera bo jak już słysze ołówek to niedobrze ni się robi,- Ty wiesz dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Tomy, boleniówki są piękne! Bardzo świetnie i naturalnie podkreślasz kontur wobka poprzez dwa szczegóły: oczy i skrzela.Naturalna kolorystyka świetnie wykonana, jeżeli to wszystko zgrywa się z dobrą pracą woblera - efekt pewny! Gratulacje Co do foto, tła. No cóż niefortunne wrażenie robi ta piękna rama obrazu i różowe dłonie na jej tle. To pierwsze skupienie uwagi oglądającego. Myślę, że fotografia wymaga dopracowania.Za to woblery są zarąbiste i to się liczy PozdrawiamHarjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Tomek, Oska bardzo fajnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Tomy, boleniówki są piękne! Bardzo świetnie i naturalnie podkreślasz kontur wobka poprzez dwa szczegóły: oczy i skrzela.Naturalna kolorystyka świetnie wykonana, jeżeli to wszystko zgrywa się z dobrą pracą woblera - efekt pewny! Gratulacje Co do foto, tła. No cóż niefortunne wrażenie robi ta piękna rama obrazu i różowe dłonie na jej tle. To pierwsze skupienie uwagi oglądającego. Myślę, że fotografia wymaga dopracowania.Za to woblery są zarąbiste i to się liczy PozdrawiamHarjerNie wiem a o jakiej ramie obrazu piszesz bo ja nie widzę takie fotki.Jak są dłonie na fotce to jest foto na szybko.Na stronę fotki będzie robił fotograf ja nie mam na to czasu a uchwycenie opalizacji na nich to mnie wykańcza.Co do pracy najpierw ona potem design taką to ma u mnie kolejność. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Tomek nazwij proszę inaczej tego poppera bo jak już słysze ołówek to niedobrze ni się robi,- Ty wiesz dlaczego No to nazwałem Stick czyli patyk.Tworząc go oparłem się na konstrukcji kolegi Smaczka.Popisaliśmy na priv.sobie i poszło.Od siebie też coś tam dodałem.Powinno to to łowić o czym się przekonasz bo do testów szykuje dla Ciebie parę sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Zgadzam się Tomo z Tobą w 100 % Wobler ma łowić a nie wyglądać. A, że Twoje mają to jedno i drugie to inna sprawa hej ! Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ...to też powstają nowe konstrukcje np.Pampuch L.C. w nowym designie a przejście z drewna nie jest wcale takie proste.Dodając do tego likwidację ołowianego jaja które po po prostu razi optycznie przy tych detalach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi