Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Osy i Pampuchy L.C.były dzisiaj grane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Tomek, Osy wyglądają super ale Stick to moje klimaty, właśnie wyciągnąłem ten prototyp co dostałem w zeszłym roku i schowałem do podręcznego pudełka - już naszykowane na majówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Już niedługo będą sticki.Teraz zbroję dość konkretne stadko Pampuchów R&L i wodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Oski i stick - mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Już niedługo będą sticki.Teraz zbroję dość konkretne stadko Pampuchów R&L i wodowanie. P1090820.JPGP1090821 - Kopia.JPGP1090821.JPGTomek. Znajdzie sie coś dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Naprawdę Kuba nie wiem po jaką cholerę Ci moje woblery jak sam robisz skuteczne co widać po załączonych fotkach konkretnych Kleni w Twoim wątku.Śledzę go i jestem z Ciebie dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wiem wiem, ale choć jedna Twoja perełka by sie przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Tomy jakie są szanse zwodować nową boleniówke 1maja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 te oliwki do fety też by pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Szanse są spore.Trochę jestem zarąbany robotą bo uruchamiam jeszcze linię[tym razem już nie sam]woblerów z piany i gum.Ja zajmę się tym co lubię Hand Made-drewno/żywica. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 te oliwki do fety też by pasowały No tu masz jak mniej więcej to wygląda,ale fotki takie konkretne będą robione nad wodą. A!no i zapomniałbym o Pampuchach Cannabis-tym razem takie coś "machnąłem" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Raptory drewienka w nowym designie jeszcze zastanawiam się nad malowaniem łuski ale to zobaczę.Opalizacja którą udało mi się wreszcie jakoś realnie uchwycićNastępne Raptor7 między nimi z wrzosowym grzbietem-skuteczna klasyka w określonych warunkach.Niestety słońce i przebicie folii spod spodu psuje efekt opalizacji,no ale to macie powyżej.Drewienka przejdą jeszcze jedną metamorfozę po której moim zdaniem przebiją nawet woblery z żywicy. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Błagam Cie o 3 raptory:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wrzosy super,ale pierwsza fota przebija wszystko-super design Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Kapitalne brachu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Chyba jestem na dobrej drodze tym razem i następne będą jak żywe.Po prostu muszę do tego dojść choćby mnie miał szlag trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 to żeś dał do pieca takiego woblera szkoda do wody wrzucać to już sztuka a nie przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Tomek nie może Cię "szlag trafić" teraz.... poczekaj aż mi przesyłkę skompletujesz... :D .wobki jak zawsze,klasa sama w sobie... pzdr Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Tomo dajesz czadu z tą opalizacją , wygląda jak oryginał Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Dojdzie jeszcze nowe wygniatanie w folii i powinno być bardzo blisko do tego co chcę osiągnąć. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Po kilku latach znajomości wiem , że perfekcyjnie wykonany wobler będziesz poprawiał po miesiącu "goniąc mrówkę drążącą tunele kreatywności w Twojej głowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Pampuchy przetestowane.Puknięcia już były.Klonki w ok.30cm ale nie na to czekam.Jeszcze z tydzień i Jazie powinny przejść na konkretne żarcie. .No ale chyba trzeba będzie wypuścić jakiegoś wypasionego mikrusa. Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Tomek no zlituj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A jak tam lewiatanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Czekają w kolejce,ale cena wychodzi dość taka nawet.Żrą sporo materiału.Coś będę kombinował może jak Rapala środek drewno,na zewnątrz żywica z detalami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi