Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 dobrze. że żona na forum nie wchodzi ale trochę prawdy w tym jest choć i my także je stwarzamy opalizacja na pampuchach mniam...co żona!Kurcze przez zimę były ziemniaczki to to ,to tamto i zbijam teraz bo sylwetka morsa kurna mi się zrobiła.Dobrze że schodzi ten smalec ze mnie dość szybko.Wczoraj już zapowiedziałem jeszcze raz kartofle wjadą na stół i lotka z chałupy.Lota!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Tak trzymaj Tomek drapieżniki jedzą mięcho,- no i trochę trawki, żeby się kanalizacja nie zapchała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Idę na rower zrzucać ten gnój z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Tomy zamiast męczyć się na rowerze byś poszedł na basen zrzucać , a przy okazji nakręcił byś pare filmików z twoimi wyrobami w roli głównej bo coś mi się kojarzy że kiedyś obiecałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 dzisiaj Tomek Pampuch brylował... taki o to Jaś i kilka jeszcze brań było a jedno takie,że no cóż,jestem w "plecy" jednego Pampuszka (16-stka strzeliła po kilku minutowej próbie zatrzymania ryby )pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No w sumie to już w poniedziałek będę mógł wysłać Ci zestaw bo już prawie wszystko gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 :D dogadamy przez tel.... jutro albo w niedzielę przekręcę do Ciebie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Joker to będzie Twoja.Powinno wyjść bardzo realistycznie.Będą dwie jedna dla Ciebie,druga dla Janusza-Woblery z Bielska.Masz opalizację-ten sam wobler w zależności padania światła. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Super Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jak gotuje to znaczy, że dba o Ciebie a czy ziemniaki, ryż czy makaron to już nie ma znaczenia, od samego jedzenia mięsa tak jak u mnie to było, to się tylko dny moczanowej nabawiłem i teraz o piwku i czerwonym mięsie to sobie mogę tylko pomarzyć. Hej pampuchy wyczesane, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jak gotuje to znaczy, że dba o Ciebie a czy ziemniaki, ryż czy makaron to już nie ma znaczenia, od samego jedzenia mięsa tak jak u mnie to było, to się tylko dny moczanowej nabawiłem i teraz o piwku i czerwonym mięsie to sobie mogę tylko pomarzyć. Hej pampuchy wyczesane, dzięki wielkieWspółczuję Paweł ...i jak tu żyć panie premierze ??? hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Spoko są jeszcze inne specyfiki pozwalające się zrelaksować no i białe wino hej! Tomek sorry za off topa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja jem tylko indyka a głównie ryby.Świni nie jem bo jak już wcześniej pisałem jest to zwierz plugawy,krowy mi żal a kura jest głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Jutro dzień odlewniczy.Boleniówki i Jaziówki+parę prototypów. ...a dzisiaj drewienka folia alu i nowy materiał idzie pod lupę spienione PVC czy jak mu tam. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Też o pcv myślałem jak ostatnio mi w łapska wpadło ciekaw jestem efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Bardzo łatwo się obrabia, można używać wkrętów lub pełnych stelarzy. Lakier domalux i motipy świetnie kryją. Materiał pływający, ja z nich robiłem wobki a koledze załatwiałem formatki do produkcji dysków do tyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Raczej tak z ciekawości spróbuje tego PVC i zobaczę.Najbardziej bawi mnie drewno i klimaty z nim związane.Ci co robią woblery wiedzą o co chodzi.Syntetyki będą zabrnąłem już dość daleko w temacie i będzie to osobna firma bo dobieram kompana.Sam nie wyrobię a człowiek sprawdzony za dawnych lat w boju i można polegać.Zaczynamy już z silikonami boleniowymi i będą chyba wcześniej niż na jesieni.Jak to się wszystko poukłada czas pokaże.Sobie zostawiam drewno i F-lite.Pianki i silikon to już osobne przedsięwzięcie większych rozmiarów i większe ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Leviathan 10 i na tym będzie próba całkowicie nowego designu. ...no i zaczynam Raptory z żywicy. Będzie też Pampuch z 2kotwiczkowy i mrówy pomarańczowo/czarne. Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzisiaj dzielę boleniówki Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dzisiaj dzielę boleniówki P1090943.JPGP1090945.JPGP1090946.JPGP1090948.JPGP1090951.JPGP1090960.JPGP1090958.JPGBajka Tomo jakiego kleju używasz do wklejania sterów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Bajka Tomo jakiego kleju używasz do wklejania sterów ?"Bedo" muchy "bedzie" info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Oczekiwał ja takiej odpowiedzi hej ! Zacznę rychtować się na pstrągi to coś Ci zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Joker to będzie Twoja.Powinno wyjść bardzo realistycznie.Będą dwie jedna dla Ciebie,druga dla Janusza-Woblery z Bielska.Masz opalizację-ten sam wobler w zależności padania światła. P1090909.JPGP1090910.JPG Dawaj wreszcie dane na priv do wpłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Kilo Boleniówek Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Niektórzy to mają farta , a do sprzedania jakaś 7meczka raptor jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi