siwypike Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) No i sezon rozpoczęty choć 5m wody i zimno. Na powierzchni brak życia a troszkę głębiej...Pomyśl Tomku o większej ilości leviatanów 8 i 10 ze sterem. Opiszę pracę na privie Pozdrawiam Edytowane 2 Maja 2013 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tomek w BF na czym kosisz? Może na PS3 ?Tak na PS3 wszystkie mapy ale szczególnie te w plenerze.Jest moc.Moim zdaniem jedyna gra.Teraz na Jesień BF4 wchodzi już zakupione.Też się strzelasz na tej gierce?Jak tak to podam Ci na priv.co trzeba i razem pokosimy hehe.Katuje czasem do 5rano. No i sezon rozpoczęty choć 5m wody i zimno. Na powierzchni brak życia a troszkę głębiej...t.JPGPomyśl Tomku o większej ilości leviatanów 8 i 10 ze sterem. Opiszę pracę na privie PozdrawiamTo na LEV8 ze sterem je ustrzeliłeś?Sam jestem pod wrażeniem tego woba i robię teraz ich więcej.Dostaniesz żywice do testów 8mke Raptora za przepiękne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 To poproszę o info to może spotkamy się w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tak Tomku, przynętą był Leviatan 8 ze sterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tomy tą opalizacje wykonujesz jakimiś specjalnymi farbkami nanoszonymi aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 A kurcze pomyliło się ze spinnermanem Miałem startować ale leje i ciemno jak w dupie u murzina po czarnej kawie.Tomo mam nadzieję, że te muchi nie śnią Ci się jeszcze po nocach ? Poleciało do Ciebie stado po południu; pewnie są już gdzieś nad Rzeszowem Rychtuj muchówkę na poniedziałek hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 much piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tomek LEV 8 ze sterem jest super!!!! LEV 10 pewnie też będzie za........ty. A jakby jeszcze udało Ci sie je zrobić w wersji pływającej to była by sandaczowa miazga,- przynajmniej na Renie W wersji pływającej na Sandacze spróbuje na bazie Raptorów z żywicy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tomku, Pomieszasz mi Pampuszki? :-D Naturalne kolorki glownie. Jazki zaczely obzerac sie sieczka wiec sie doczekac moich pampuszkow nie moge. Fotki plus filmik masz w odpowiednim watku :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Spakowane już dla Ciebie Kamilu.Wszystkie natural. Edytowane 2 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Wielkie dzieki, czekam z niecierpliwoscia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dobra wracając do tematu.Dla tych co czekają na Pampuchy-2-3dni gotowe.Różne kolorki wszystko natural,różnią się opalizacją i takie tam. PampuchP1100034.JPGopalizacja Pampucha którą ciężko uchwycić aparatem ale w realu jest mocna i wyraźna.P1100046.JPGBoleniówki Nowa Era w trakcie.To pierwsze kolorki i będzie naprawdę dobrze P1100005.JPGP1100006.JPGP1100011.JPGP1100028.JPGCześć Tomo,widzę że znowu coś nowego wykombinowałeś z boleniówkami(design) ,nie masz sobie równych w tym.Ja zacznę sezon to coś wkleję, na razie nawet nie patrzę na wodę,wiesz dlaczego,zdrowia Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Cześć Tomo,widzę że znowu coś nowego wykombinowałeś z boleniówkami(design) ,nie masz sobie równych w tym.Ja zacznę sezon to coś wkleję, na razie nawet nie patrzę na wodę,wiesz dlaczego,zdrowia Tomek.Kryst wiem,wiem .Jestem z Tobą.Trzeba to jakoś przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wieści z pracowni.Boleniówki Raptor8 żywica.Przed opalizacją.Mrówa/Osa orange.Pampuchy zielone i niebieskie na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 No Tomo te z żywicy kolorki mają w dechę; takie jak lubię Też sorry za off top-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tak patrzę na te łuski i przypominało mi się ile to w piwnicy stoi po testach różnych szpachli, wypełniaczy... jedne za grube, inne zbyt kruche itd. Do tego kilka metrów różnych siatek.Efektowne woblerki Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) No straty zawsze muszą być zwłaszcza jak się próbuje nowych materiałów,barwienia itd.Raptory8 już po farbkach.Całość i efekt wyjdzie po kryciu klarem. Takie nowe cieniowanie Pampucha. ...i woblerki z bardzo fajną opalizacją w cenie dość przystępnej za dzień,dwa na giełdzie będą. A!bym zapomniał.RapSticki już zaczynam robić Od razu zaznaczam rodzaj pracy jak w moich Jumperach i bliżej im do konstrukcji Smaczka niż Roberta Hamera. Jutro może zaprezentuje wytrzymałość materiału z którego będą wykonane moje gumy Boleniowe.Standardowy chłop tego w rękach nie rozerwie.Próbowaliśmy wczoraj we dwóch ale na wesoło i wymskło się koledze po czym zrobił salto do tyłu przez stolik.Mebel był z IKEI tak więc jest już historią. Edytowane 4 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Testy na wesoło wychodzą najfajniej. Tomek dobra robota to chyba jest to co chciałeś osiągnąć chyba, że cały czas będziesz sobie poprzeczke podnosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Tak prawie jest to efekt który chciałem osiągnąć jeśli chodzi o Hand Made. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Znowu Tomku narobiłeś błyskotek,ładnie wyglądają,błyszczą jak ta lala.To taki stuningowany real,w słoneczne popołudnie będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Tak ale powiem szczerze.Żywice,pianki itd.fajne to to.Wychodzą wypasione przynęty ale żeby mnie to bawiło.No,niestety nie.Nie bawi mnie taka twórczość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Oj tam oj tam,daj spokój.Robisz magię ,wszystko gra jak złoto w tym co robisz.To powiedz co byś chciał stworzyć?,bo zrobienie przynęty idealnej nie jest możliwe.Choć ty zbliżyłeś się już i tak na maxa do ideału ,przynajmniej przynęty boleniowej.Młodu już na Twoje drewienka połowił ,tylko mało medialne,ja na razie nie byłem nad wodą.Jutro wezmę się za łajbę,trochę ten sezon się licho zaczął,ale to nie wina ani pogody ,ani ryb-Ty wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Tomek ja już się zapisuje do zeszytu te gumowe cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Oj tam oj tam,daj spokój.Robisz magię ,wszystko gra jak złoto w tym co robisz.To powiedz co byś chciał stworzyć?,bo zrobienie przynęty idealnej nie jest możliwe.Choć ty zbliżyłeś się już i tak na maxa do ideału ,przynajmniej przynęty boleniowej.Młodu już na Twoje drewienka połowił ,tylko mało medialne,ja na razie nie byłem nad wodą.Jutro wezmę się za łajbę,trochę ten sezon się licho zaczął,ale to nie wina ani pogody ,ani ryb-Ty wiesz.No wiem i smutno.Akurat tak się składa jakoś w tym roku że bardzo dużo wokół mnie zdarzeń których lepiej żeby nie było. Tomek ja już się zapisuje do zeszytu te gumowe cuda! Ok.To jeszcze trochę zejdzie.Najwięcej pracy mam z tymi wymienialnymi ogonami a to 2/3 całej przynęty. Edytowane 5 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Dzisiaj przewietrzyłem zestaw boleniowy pod ZZ'Rapy.Wszystko gra jedynie teraz czekać na zejście dużej wody,albo przynajmniej na jej stabilizację.Na tą chwilę metr do góry,metr w dół i tak w kółko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi