Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek w BF na czym kosisz? Może na PS3 ?

Tak na PS3 wszystkie mapy ale szczególnie te w plenerze.Jest moc.Moim zdaniem jedyna gra.Teraz na Jesień BF4 wchodzi już zakupione.Też się strzelasz na tej gierce?Jak tak to podam Ci na priv.co trzeba i razem pokosimy hehe.Katuje czasem do 5rano.

No i sezon rozpoczęty choć 5m wody i zimno. Na powierzchni brak życia a troszkę głębiej...

attachicon.gift.JPG

Pomyśl Tomku o większej ilości leviatanów 8 i 10 ze sterem. Opiszę pracę na privie  :D Pozdrawiam

To na LEV8 ze sterem je ustrzeliłeś?Sam jestem pod wrażeniem tego woba i robię teraz ich więcej.Dostaniesz żywice do testów 8mke Raptora za przepiękne fotki

A kurcze pomyliło się ze spinnermanem :D Miałem startować ale leje i ciemno jak w dupie u murzina po czarnej kawie.

Tomo mam nadzieję, że te muchi nie śnią Ci się jeszcze po nocach ? :D  Poleciało do Ciebie stado po południu; pewnie są już gdzieś nad Rzeszowem  :D Rychtuj muchówkę na poniedziałek hej !

post-52196-0-94646600-1367523683_thumb.jpg

Dobra wracając do tematu.Dla tych co czekają na Pampuchy-2-3dni gotowe.Różne kolorki wszystko natural,różnią się opalizacją i takie tam.

Pampuch

attachicon.gifP1100034.JPG

opalizacja Pampucha którą ciężko uchwycić aparatem ale w realu jest mocna i wyraźna.

attachicon.gifP1100046.JPG

Boleniówki Nowa Era w trakcie.To pierwsze kolorki i będzie naprawdę dobrze :D

attachicon.gifP1100005.JPGattachicon.gifP1100006.JPGattachicon.gifP1100011.JPGattachicon.gifP1100028.JPG

Cześć Tomo,widzę że znowu coś nowego wykombinowałeś z boleniówkami(design) ,nie masz sobie równych w tym.

Ja zacznę sezon to coś wkleję, na razie  nawet nie patrzę na wodę,wiesz dlaczego,zdrowia Tomek.

No straty zawsze muszą być zwłaszcza jak się próbuje nowych materiałów,barwienia itd.Raptory8 już po farbkach.Całość i efekt wyjdzie po kryciu klarem.

post-46714-0-64240000-1367657523_thumb.jpgpost-46714-0-05653300-1367657545_thumb.jpg

Takie nowe cieniowanie Pampucha.

post-46714-0-62820300-1367657595_thumb.jpg

...i woblerki z bardzo fajną opalizacją w cenie dość przystępnej za dzień,dwa na giełdzie będą.

post-46714-0-01847800-1367657727_thumb.jpgpost-46714-0-36177000-1367657746_thumb.jpg

A!bym zapomniał.RapSticki już zaczynam robić :D Od razu zaznaczam rodzaj pracy jak w moich Jumperach i bliżej im do konstrukcji Smaczka niż Roberta Hamera.

post-46714-0-38432800-1367658062_thumb.jpgpost-46714-0-85389100-1367658079_thumb.jpg

Jutro może zaprezentuje wytrzymałość materiału z którego będą wykonane moje gumy Boleniowe.Standardowy chłop tego w rękach nie rozerwie.Próbowaliśmy wczoraj we dwóch ale na wesoło i wymskło się koledze po czym zrobił salto do tyłu przez stolik.Mebel był z IKEI tak więc jest już historią.

Edytowane przez Tomy

Oj tam oj tam,daj spokój.Robisz magię ,wszystko gra jak złoto w tym co robisz.

To powiedz co byś chciał stworzyć?,bo zrobienie przynęty idealnej nie jest możliwe.

Choć ty zbliżyłeś się już i tak na maxa do ideału ,przynajmniej przynęty boleniowej.

Młodu już na Twoje drewienka połowił ,tylko mało medialne,ja na razie nie byłem nad wodą.

Jutro wezmę się za łajbę,trochę ten sezon się licho zaczął,ale to nie wina ani pogody ,ani ryb-Ty wiesz.

Oj tam oj tam,daj spokój.Robisz magię ,wszystko gra jak złoto w tym co robisz.

To powiedz co byś chciał stworzyć?,bo zrobienie przynęty idealnej nie jest możliwe.

Choć ty zbliżyłeś się już i tak na maxa do ideału ,przynajmniej przynęty boleniowej.

Młodu już na Twoje drewienka połowił ,tylko mało medialne,ja na razie nie byłem nad wodą.

Jutro wezmę się za łajbę,trochę ten sezon się licho zaczął,ale to nie wina ani pogody ,ani ryb-Ty wiesz.

No wiem i smutno.Akurat tak się składa jakoś w tym roku że bardzo dużo wokół mnie zdarzeń których lepiej żeby nie było.

Tomek ja już się zapisuje do zeszytu te gumowe cuda! :)

Ok.To jeszcze trochę zejdzie.Najwięcej pracy mam z tymi wymienialnymi ogonami a to 2/3 całej przynęty.

Edytowane przez Tomy