Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Zdjęcia - jak zwykle - bardzo, bardzo...

Troszkę mi ta lina na boku woblera "nie pasi", bo wolę widzieć całego wobka, plecionkę już widziałem ;)

Tomku, przyznaj się, gdzie kupiłeś takiego ładnego woblera?

No dobra, z tym kupieniem to żartowałem :D Nie dość, że ładny, to tak sfotografowany...

A woda jeszcze trochę popłynie, Brennica nadal stan alarmowy, Tresna w ciągu doby ponad metr w górę, tak że teraz zbiorniki będą zrzucać wodę przygotowując miejsce na zimnych ogrodników, a właściwie na "posikanej Zośki".

Kapitalnie dobrany zestaw!

Miód malina Tomas :P

Tak no dość tak przypasiło :lol: :lol: :lol:  w sumie to ten młynek kupiłem ze względu na dość mocne zgranie wizualne z moimi patykami.Teraz jak już mam kolorowo marzy mi się zestaw cały czarny :D :D :D Pewnie dlatego że biały też już mam.Nie wiem po co!!ale mam.Powiem szczerze że nie wiem czy mi z tym dobrze.Dobra.

NOWY WZOREK taki większy Hooligans.Mierzy 3,8cm waży ok.4-5g i pracę ma po prostu zabójczą.Będzie klonowany..Będzie się zwał łociałocia.

post-46714-0-27840300-1367876223_thumb.jpgpost-46714-0-70571800-1367876239_thumb.jpg

Tak Tomy's Bait-ŁociaŁocia#4.

Edytowane przez Tomy

Tak to były ciekawe woblerki :) .Autka wędkarskie -TomyMobile- tematu nie odpuszczam :D .Będą malowane militarną farbą nie jakąś ściemą a oryginał-oliwka-.Motory bardzo mocne 2,0 HDI podbite zostaną do ok.140KM bez szkody dla konstrukcji.Dla siebie przewiduje parę fajnych gadżetów,motor podbity ile się da w granicach rozsądku.Może w tym roku ogarnę temat to wstawię fotki gotowca.Tani,bezawaryjny i piekielnie szybki samochód.Pięknie się robi koksów w starych BMK'ach :D :D :D

post-46714-0-27276500-1368006972_thumb.jpg

Finalnie przewiduje coś takiego bez tych amerykańskich gwiazd.

post-46714-0-19332300-1368007444_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy