madpaw Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 oj ładne te zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 oj ładne te zdjęciai to, co pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 i to, co pokazują oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Tomy powiedz czy ta uklejka to żywa oklejanka, czy twoje malowanie? Jeżeli malunek to jak sie spotkamy kiedyś masz u mnie pokłon pod same sandały :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ta ZZ-tka masakryczna CUDO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kapitalnie dobrany zestaw!Miód malina Tomas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Zdjęcia - jak zwykle - bardzo, bardzo...Troszkę mi ta lina na boku woblera "nie pasi", bo wolę widzieć całego wobka, plecionkę już widziałem Tomku, przyznaj się, gdzie kupiłeś takiego ładnego woblera?No dobra, z tym kupieniem to żartowałem Nie dość, że ładny, to tak sfotografowany...A woda jeszcze trochę popłynie, Brennica nadal stan alarmowy, Tresna w ciągu doby ponad metr w górę, tak że teraz zbiorniki będą zrzucać wodę przygotowując miejsce na zimnych ogrodników, a właściwie na "posikanej Zośki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Kapitalnie dobrany zestaw!Miód malina Tomas Tak no dość tak przypasiło :lol: w sumie to ten młynek kupiłem ze względu na dość mocne zgranie wizualne z moimi patykami.Teraz jak już mam kolorowo marzy mi się zestaw cały czarny :D Pewnie dlatego że biały też już mam.Nie wiem po co!!ale mam.Powiem szczerze że nie wiem czy mi z tym dobrze.Dobra. NOWY WZOREK taki większy Hooligans.Mierzy 3,8cm waży ok.4-5g i pracę ma po prostu zabójczą.Będzie klonowany..Będzie się zwał łociałocia. Tak Tomy's Bait-ŁociaŁocia#4. Edytowane 7 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) A!Dzisiaj Raptor junior uczył się pływać w wannie.Jutro będzie szalał w Wiślanej kipieli między spływającymi badylami,kundonami a i lodówka czasem przemknie zzzziu...Będzie się działo!! Edytowane 6 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Smarowanie maszynki.Przy okazji oględziny czy aby to cacko się nie rozleci Wygląda dość mocarnie.Praktycznie wszędzie metal.Smaru warto nówce dołożyć. Mały Raptor dzisiaj będzie wodowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Tomek ten "junior Raptor" znalazł chyba miejsce w mojej przesyłce...? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Twoja przesyłka Krystian już niebawem będzie u Ciebie.Powinna być dzisiaj .Żywice wymagają testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 dwie minuty temu odebrałem przesyłkę iii "kopara opada"... świetne wobki Tomek a Mrówa genialna po prostu... zresztą co tu dużo pisać,wszystko jak zwykle.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) Ja dzisiaj męczyłem mrówy nad Odrą - paradoks lekka jak piórko lata jak kamień !! Ale mimo wszystko zakochałem sie w ZZrapie Edytowane 7 Maja 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) No lata mrówa to fakt Raptor mały zwodowany.Praca-jestem zadowolony.Tu na ;fotkach taka najprostsza wersja kolorystyczna.No i był kontakt. Edytowane 7 Maja 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Tomek...normalnie jak żywa, masz mega talent i jestes the besciak !! Moje ukłony. pozdro hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Tomku, jak widzę, nieźle "rozkminiłeś " opalizacje A zdjęcia budzą moją szczerą zazdrość.Są... No właśnie. PSGdzie znalazłeś tak czystą wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Kleń 55cm złowiony przez Kolegę na wspólnym wypadzie... Przynętą był Pampuch od Tomy,którego kilka dni wcześnie podarowałem Koledze na urodziny... (szczęściarz :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jak się łowi na Pampuchy to trza mieć krzepę w łapce żeby wędy nie porwało http://www.youtube.com/watch?v=8pFUdf1lkM0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 no "walnięcie" konkretne... ale z tymi braniami to tak zawsze jest,następują w najmniej spodziewanym momencie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Matt ale to na Pampucha??? Edytowane 8 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Filmik w dechę. O aktorze nie wspomnę, ten balecik z pierwszych sekund bomba, do tego muzyka jak z westernu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Trochę drewienek wczoraj zrobiłem.Raptor 7 i Hooligans .Dzisiaj też w tym materiale katuje.Nowe wzroki ŁociaŁocia#4 tu mam pomysł na nowy design i to taki eksperyment będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Matt ale to na Pampucha??? Pampuch ? Old fasion , no na pewno nie Huligan . Na plastikowe też biorą ale to branie było najlepsze , nagrało się i zrobiłem filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Tak to były ciekawe woblerki .Autka wędkarskie -TomyMobile- tematu nie odpuszczam .Będą malowane militarną farbą nie jakąś ściemą a oryginał-oliwka-.Motory bardzo mocne 2,0 HDI podbite zostaną do ok.140KM bez szkody dla konstrukcji.Dla siebie przewiduje parę fajnych gadżetów,motor podbity ile się da w granicach rozsądku.Może w tym roku ogarnę temat to wstawię fotki gotowca.Tani,bezawaryjny i piekielnie szybki samochód.Pięknie się robi koksów w starych BMK'ach :D Finalnie przewiduje coś takiego bez tych amerykańskich gwiazd. Edytowane 8 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi