Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

@Tomy, Zobacz co mi wlasnie listonosz przyniosl :-D Jutro musze je przetestowac ;-) W dwoch zmienilem kotwiczki na takie czepliwie i z krotszym trzonkiem. Dzieki za mrowe! Jutro moze bede jakies fotki bo obsada glownych rol bajkowa ;-)

zdr

Cieszę się ale na fotkach nie wyszły zbyt zachęcająco :lol: .Ciekaw jestem co na nie kluski Niemieckie.

Nowy człowiek w mojej firmie się pojawił.Robiliśmy za małolatów kupę różnych interesów.Zawsze była lepsza cholera jeśli chodzi o design,malowanie itd.Zobaczymy jak mu pójdzie z woblerami.Specjalnie nie dostanie żadnych wskazówek co do designu.Jedynie fotki żywych ryb i do dzieła.Bardzo ciekawy jestem efektów :D  i od razu zapowiedziałem że spodziewam się designerskiej petardy. :D 

Dzięki :)  .Robię pod siebie taki warsztacik i potem się zobaczy jak będą chętni to i klony będą.Cena też raczej nie rzuci na kolana patrząc za ile są w detalu takie rzeczy z gąbki,drewna czy innych materiałów.Wracając do szczurka-dostanie jeszcze ogon z bardzo mocnego silikonu który będzie można wymienić na nowy w razie zniszczenia.Pampuchy może dostaną patent który pozwoli wymieniać im obciążenie w bardzo prosty sposób.Jest parę pomysłów a dokąd są to jest dobrze.

Edytowane przez Tomy

Grzbiet potraktowałem trochę po macoszemu.Ten złoty pasek mi się już znudził.Przy następnych będzie już inaczej.Jaziowo/Kleniowe Płocie w trakcie Rozmiar 3,8cm waga ok.3-4g bardzo wolno tonące powinny parkować na 1metrze głębokości.Praca bardzo stabilna kopiąca przyjemnie w kijek.Wstawiam surówy po opalizacji powinny wyjść bardzo ok.Będę na nich ćwiczył nowy design-dużo cieniowania zwieńczonego opalizacją.Pokombinowałem z łuską żeby nie była jednakowa na całym woblerze i przez to bardziej naturalna.

post-46714-0-55255000-1368051819_thumb.jpgpost-46714-0-56829100-1368051840_thumb.jpgpost-46714-0-46776800-1368051859_thumb.jpgpost-46714-0-76449700-1368051879_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy