Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, z okazji ćwierci tysiąca stron w Twoim wątku i pięciu tysięcy Twoich postów, a wygląda na to że oba jubileusze mogą się zbiec w czasie, wypadałoby jakąś imprezkę zrobić :)

Zakąszać możnaby mrówami i uklejami na zmianę z chrabąszczami i innymi stworami :D

No właśnie, z okazji ćwierci tysiąca stron w Twoim wątku i pięciu tysięcy Twoich postów, a wygląda na to że oba jubileusze mogą się zbiec w czasie, wypadałoby jakąś imprezkę zrobić :)

Zakąszać możnaby mrówami i uklejami na zmianę z chrabąszczami i innymi stworami :D

Doktorek proszę Cię tylko nie pisz nic o zakąszaniu. :lol: :lol:

Raptor mniejszy zwodowany.Praca jest bardzo ok.jak dla mnie i Bolenie to tylko kwestia czasu na ten wobler.Dostępne wyłącznie dla stałych klientów przez jakiś czas o ile je będą chcieli oczywiście.To jeszcze nie koniec prac nad tym wzorkiem jeśli chodzi o design.Teraz czas na twardą formę,giętarkę do stelaży,odlewane stery z logo no i wypadałoby jakieś konkretne opakowanie do tego zaprojektować.

attachicon.gifP1100250.JPGattachicon.gifP1100251.JPGattachicon.gifP1100254.JPG

Fajne pudełko :) trafia w moje gusta :P

Brąz z pomarańczem darzę sentymentem, bo pierwszy pstrąg w moim życiu został złowiony na właśnie taki zestaw kolorów. Potem pierwszy kilowy.

Ta mrówa orange też mi się podoba, więc jak możesz to dołóż mi taką do moich boleniowców. :)

Masakra! Włąściwie to jak pierwszy raz tu zagladnąłem tak pomyślałem i od tamtej pory mógłbym każdorazowo to wpisywać ;)

Jaka  bedzie praca RapSticka? 

Szczytówka w górze lekki taniec na ogonie,szczytówka przy wodzie i szybkie tempo mocno bombluje,szczytówka w typowym położeniu średnie tempo kolebanie po osiowe.Wobler do łowienia z powierzchni.

Edytowane przez Tomy