Tomy Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) A co Ty bardziej realistycznego chcesz zrobić? Chyba, że zalejesz ukleję żywicą.Nie wiem. Edytowane 11 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) Nie wiem zmieniłbym te stery na odlewane z logo może,opakowania może bym jakieś zrobił,nie wiem może płetwę bym dorobił. Edytowane 11 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 No właśnie, z okazji ćwierci tysiąca stron w Twoim wątku i pięciu tysięcy Twoich postów, a wygląda na to że oba jubileusze mogą się zbiec w czasie, wypadałoby jakąś imprezkę zrobić Zakąszać możnaby mrówami i uklejami na zmianę z chrabąszczami i innymi stworami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 No właśnie, z okazji ćwierci tysiąca stron w Twoim wątku i pięciu tysięcy Twoich postów, a wygląda na to że oba jubileusze mogą się zbiec w czasie, wypadałoby jakąś imprezkę zrobić Zakąszać możnaby mrówami i uklejami na zmianę z chrabąszczami i innymi stworami Doktorek proszę Cię tylko nie pisz nic o zakąszaniu. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Doktorek proszę Cię tylko nie pisz nic o zakąszaniu. :lol:A czemu? Jakby tak Twoje cuda położyć ładnie na talerzykach, to po paru kolejkach - zagryzaliby aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A czemu? Jakby tak Twoje cuda położyć ładnie na talerzykach, to po paru kolejkach - zagryzaliby aż miło szczególnie strażnicy miejscy.... :D pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Raptor mniejszy zwodowany.Praca jest bardzo ok.jak dla mnie i Bolenie to tylko kwestia czasu na ten wobler.Dostępne wyłącznie dla stałych klientów przez jakiś czas o ile je będą chcieli oczywiście.To jeszcze nie koniec prac nad tym wzorkiem jeśli chodzi o design.Teraz czas na twardą formę,giętarkę do stelaży,odlewane stery z logo no i wypadałoby jakieś konkretne opakowanie do tego zaprojektować. P1100250.JPGP1100251.JPGP1100254.JPGFajne pudełko trafia w moje gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 szczególnie strażnicy miejscy.... :D pzdr TomekHahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 No mam na nich alergię.Jedni mają na pyły traw inni na kwiaty,jad pszczeli.Ja mam na nich.Trochę drewienek i żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Brąz z pomarańczem darzę sentymentem, bo pierwszy pstrąg w moim życiu został złowiony na właśnie taki zestaw kolorów. Potem pierwszy kilowy.Ta mrówa orange też mi się podoba, więc jak możesz to dołóż mi taką do moich boleniowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ok.z następnej partii bo to była taka próba czy wpadnie w gusta-Trafiła więc nie mam nawet dla siebie.Dzisiaj chyba będę odlewał bo leje jak z cebra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jak już będziesz miał kolejną partię żywicy to jednego Raptora 8 cm w takiej opalizacji odłóż dla mnie, może poleci z tą "szorstką" paczuszką dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Ok.Wreszcie się uporałem z większymi zamówieniami.Powysyłałem i mogę poświęcić czas na nowe wzory i RapStick'owi Edytowane 13 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 RapStick po opalizacji wstępnej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dobrze z oczu patrzy temu RapStickowi Super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Tomek, jakiej długości jest ten RapStick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Miazga ten rap stick, ja to juz nie nadazam ... Hehe W tym watku ciagle jes cos nowego co mi sie podoba i czuje potrzebe posiadania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Nie mierzyłem chyba z 8-9cm.Lata okrutnie więc waga też pewnie spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 A kiedy będzie dostępny RapStick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Myślę że tak za 2tygodnie.Forma wielogniazdowa skończona.Jutro odlewam większą ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 jak coś to już teraz zaklepuje jednego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Masakra! Włąściwie to jak pierwszy raz tu zagladnąłem tak pomyślałem i od tamtej pory mógłbym każdorazowo to wpisywać Jaka bedzie praca RapSticka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Masakra! Włąściwie to jak pierwszy raz tu zagladnąłem tak pomyślałem i od tamtej pory mógłbym każdorazowo to wpisywać Jaka bedzie praca RapSticka? Szczytówka w górze lekki taniec na ogonie,szczytówka przy wodzie i szybkie tempo mocno bombluje,szczytówka w typowym położeniu średnie tempo kolebanie po osiowe.Wobler do łowienia z powierzchni. Edytowane 13 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Mrówy zielone w trakcie....i takie kolorowe rybki Edytowane 13 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 rybki lux, a;la różanka, mój konik ta rybka jako dekor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi