RafałWrocław Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Fajnie by wyglądała muchówka na piance - tak sportowo Nie wiem co p.Krzysztofowi za różnica przeciez nie bedzie na nią łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Fajnie by wyglądała muchówka na piance - tak sportowo Nie wiem co p.Krzysztofowi za różnica przeciez nie bedzie na nią łowił Tak ale zostałby wyklęty i przeklęty przez brać muszkarską.Mówiłem mu że chcę muchówkę szklaka i rękojeść w piance.Zapadła cisza i po chwili zdecydowana odpowiedź - "Ja tego nie zrobię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Tak ale zostałby wyklęty i przeklęty przez brać muszkarską.Mówiłem mu że chcę muchówkę szklaka i rękojeść w piance.Zapadła cisza i po chwili zdecydowana odpowiedź - "Ja tego nie zrobię" To napiszemy ze chce spinning z uchwytem na kolowrotek z tylu Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Tomy pokaż choć jedną fotkę podglądową nowości silikonowych ,bo ciekawość mnie zżera co tam wymyśliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dokładnie tego typu przynęty chcę robić teraz. ja wlasnie zrobilem pierwsze 2 wobki ktore maja miec taka prace a pampuchy z niebieskim grzbietem bardzo urodziwe może to wina zdjęcia ale podobają mi się o wiele bardziej niż te zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Tomek odłóż mi w jakiś "głęboki kącik" tego RapSticka... po powrocie nad Oderką będzie potrzebny... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dziś miałem okazje poznać Tomy'ego i jego wyroby i powiem krótko... Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Tak no i po testach.Będzie konstrukcja bezsterowa długość 8cm waga ok.16g.Praca typu ZZ'Rap Leviathan, może bardziej stabilny ale ogólnie o to chodzi w tej konstrukcji.Wersja zapięta na ostatni guzik chyba 1 kotwiczkowa w miejsce tylnej pójdzie transparentna płetwa ogonowa tak więc wob z ogonem będzie miał ok 9,5cm.Dwa Bolki były mikre ale zawsze to coś.Oba na kotwicy brzusznej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dziś miałem okazje poznać Tomy'ego i jego wyroby i powiem krótko... Mistrzostwo Miro myślę że na ryby też wyskoczymy nie raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Tomek odłóż mi w jakiś "głęboki kącik" tego RapSticka... po powrocie nad Oderką będzie potrzebny... pzdrhehe zanim Ty wrócisz do kraju to nie jedna rewolucja designerska u mnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 hehe zanim Ty wrócisz do kraju to nie jedna rewolucja designerska u mnie będzie.no właśnie wiem,dlatego już teraz odłóż do mojej przegródki bo zanim wrócę to będę w "plecy" ze dwadzieścia stron (tak optymistycznie) i wtedy to już w ogóle się nie połapię.... :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Dobra odkładam.Będą Mikrusy Jaziowe 2cm i 2,5cm.Raczej baryłkowate. Edytowane 16 Maja 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Raptor większy po wodowaniu.Myślę że przy tej ilości fotek widać opalizację itd.Najlepiej by to pokazał film bo barwy się zmieniają w zależności od padania światła.Długość ok.8cm ciężar ok.14g .Praca Boleniowa.RapStick też był wodowany i jestem bardzo z niego zadowolony Teraz na dniach już zaczynam robić pracownię na poddaszu taką z klimacikiem i w ogóle.Powinno zaowocować nowymi pomysłami.Różowe dymiące okulary i do dzieła Edytowane 17 Maja 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 z tymi łebkami to fajny pomysł wygladaja bardzo ciekawie szał ciał hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Tomy jesteś moim mistrzem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Te łby to fajny pomysł faktycznie bedą cechą rozpoznawalną Twoich wobków!GIT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Kapitalne!!! Proszę dołóż mi takiego do Stic-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Bardzo fajnie wyszły,opalizacja lux,a różowy łepek to dla łowiących chyba ,he he.Pozdro Tomek.A i zapomniałbym rozmiar coraz lepszy,wobka oczywiście,żeby nie było. Edytowane 17 Maja 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Kryst rozmiar 8 jest w sam raz.Te wobki są kończone dość szeroko od ogona i stwarzają wrażenie większej przynęty.Jak bym ciągnął tradycyjnie do ogona aż do zera miałby z 10cm.Ukleja i plamka hehe Popatrz kiedyś na tą rybkę w słońcu i też zobaczysz podobną plamkę na mózgoczaszce.Nowa opalizacja poszła na Pampuszki i nastepne ukleje też będą w takiej.Zaraz wstawię o ile aparat nie zgłupieje i złapie efekt.Niebawem ten wzorek będzie zasuwał w Twoim rejonie.Raczej będzie skuteczny Edytowane 18 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Opalizacja na drewienkach boleniowych Raptor8 L.C. ,Raptor7,Raptor2013 6i7.Powrót Hooligansa 2,5cmNowe cieniowanie/opalizacja Pampuchów.Trochę woblerków Boleniowych w trakcie.Raptory łowią co nie co. Edytowane 18 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 już myślałem,że Hooligansa zaniechasz a tu niespodzianka.... świetnie się to prezentuje pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) już myślałem,że Hooligansa zaniechasz a tu niespodzianka.... świetnie się to prezentuje pzdrBędą mikro wobki z żywicy niedługo.To jest prosta forma i pójdzie raz dwa.Moje będą baryłkowate coś jak Rasta ok.2cm Edytowane 18 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Tomy ile +- taki wobek z zywicy bedzie ważył i czy bedzie pływak czy tonący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Będą mikro wobki z żywicy niedługo.To jest prosta forma i pójdzie raz dwa.Moje będą baryłkowate coś jak Rasta ok.2cm wracając do Rasta,jak już zresztą rozmawialiśmy prze tel udało Ci się stworzyć coś naprawdę super...wobler ten pokazuje swoje prawdziwe oblicze w silnym lub bardzo silnym nurcie.mianowicie wobek w silnym uciągu zachowuje się jak typowy smużak,momentalnie wychodzi do powierzchni i bardzo "gęsto" zamiata dupką...można go poprowadzić kilka cm pod powierzchnią jednak przy bardzo wolnym prowadzeniu...świetnie trzyma się nurtu nie wykłada się i nie obraca wokół własnej osi..przy tym jest niesamowicie lotny jak na takie maleństwo...klenie jak już zajmą swoje typowe stanowiska to Rasta będzie moją podstawową bronią na te ryby...Tomek reasumując,proponuje wrócić do produkcji tego wobka lub bardzo podobnego ponieważ jest to idealna konstrukcja (jak dla mnie)... :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Tomek 8cm jest oki bo na niego miałem potworka,ale kotwy się rozgięły.To ,że będzie śmigał w moim rejonie to wiem he he,nawet wiem u kogo na końcu linki he he.Póki co to takie klepanie byle czego ,mówię o łowieniu u nas i powyżej nas.Jak ta woda zejdzie to będzie oki ,bo na razie wszystko siedzi w burtach .Na Hooligansa to złowiłem jednego dnia z 40szt jaziorków w porcie ,wróciły po 20latach chyba i sporo klonków ,tyle ,że do 35-40cm max.Ale jaka uciecha hi hi,no i dostęp do nich ograniczony to ich nie wyjedzą,pozdro Tomek.Aha bym zapomniał opalizacja na tych drewienkach 8 L.C super. Edytowane 18 Maja 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi