Tomy Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Kryst wiesz że kotwy daje żeby wobki ustawić i nie chce mi się tego ściągać Teraz są już z grubszego drutu a docelowo będą Ownery STBCX i super opakowanie itd.Szukam dojścia bo to klient będzie płacił i chcę żeby to wyszło w miarę.Dzisiaj straciłem Pampucha i Jazia nie sądziłem że pletka 3lb okaże się za słaba na tą rybę.Tyle że nie było gdzie odpuścić a ten amoku jakiegoś dostał a branie na krótkim dyszlu no i pieniek w wodzie i chyba o niego przetarł.JA TU JESZCZE WRÓCĘ i pojechałem do domu bo wobka miałem jednego w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Tomek jak będziesz robił dla mnie,to tylko Owner ,wiadomo jaki,ja się nie będę ............,dolicz do wobka i tyle.W tym roku 4 duże ryby ,w tym dwie na Twojego 8-maka i jeden na 7 wszystkie kupa,za mocno chyba chcę do foty.Trzy razy to rozgięte kotwy i raz zwykły spad,ale pierwszy to był monster,odjechał po walnięciu ze 30m i nara.Myślałem że ciśnienie mnie zmiażdży i jeszcze te kakao które płynie rzeką,no nie.Te 8-mki które będą pływały u nas to i tak nie popływają tam gdzie ja łowię,może i dla mnie coś odlejesz ,bo jeszcze takiego z żywicy nie mam,ciekawy jestem jego pracy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Hooligans w nowej opalizującej szacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Mam takiego brzydala bez opalizacji, też połowiłem fajnie,i odkrył nowe rybki w porcie u nas ,zabawa przednia.Jaziki ,klonki okonki i dwie rapki się nawet trafiły.Wymiata dupką jak ta lala. Edytowane 19 Maja 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja Ci dam brzydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 No i po testach.Pampuchy ustawione.Woda żur małe klonki były ale nie one są celem.Vespa Crabro uczy się pływać Pampuchy w słońcu i na łonie natury.Kolejno:ghostgreenblue 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Zdjęcie gdy Mrówa tnie wodę jest super realistyczne piękna jasna dupcia tylko walić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) piękna jasna dupcia tylko walić Tia Edytowane 20 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Pierwsze szczurki odlane.Teraz pora na stelaż,obciążenie,grzechotki i malowanko. Myślę że oprócz Tajmieni zasmakują w nim Polskie Sumy. Edytowane 20 Maja 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ale fajny , a ogon z czego będzie , doczepiany silikonowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Tomy tylko tego szczura w domu nie puszczaj bo Ci kobita na stół ucieknie Wbrew pozorom pikne jest to paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 A ogon będzie miał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Tak ogon planuje z silikonu i będzie wymienialny,choć materiał z którego będzie zrobiony jest nie do rozerwania przez przeciętnego chłopa w rękach.Czemu paskudztwo.Ja bardzo lubię szczury.Chciałem sobie kupić ale mój pies nie toleruje.Marzenie to jest oswojony dzikun ale to dość ciężka sprawa. Edytowane 20 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Tomku u mnie na wsi szczur to jest paskudztwo, może w miastach ludzie lubią te stwroki a u nas to plaga którą się tępi Ale ten twój jest piękny, mógłbym go nawet przygarnąć pod swój dach o ile nie narobił by mi szkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Za młodego miałem szczura. bardzo inteligentna bestyjka. Szybko się uczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No to jeszcze szare i parka.Pampuszki też odlewałem.Te z ciemną bazą pod cieniowanie na Strzeble,Pstrążka czy co tam wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Szczury super.Kurczę, drugie tyle materiału jest poza pampuchem, nie sądziłem, że aż tyle idzie do śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Nieźle...zoo otworzymy może mini koale odlać lub innego jerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Szczury super.Kurczę, drugie tyle materiału jest poza pampuchem, nie sądziłem, że aż tyle idzie do śmieci. To akurat jest floater i żywica jest spieniona celem uzyskania większej pływalności.Alle mądrze mi idzie to pisanie dzisiaj.Normalnie fenomen :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Alle mądrze mi idzie to pisanie dzisiaj.Normalnie fenomen :D Tomek,bo "zielono mi" pewnie jest... :D pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 kusi mnie Pawełku żeby wypuścić taką serię Klameczek P&T.co ty na to? Tak z 200 sztuk jak za starych dobrych czasów.Dzisiaj poczyniłem pierwsze przygotowania pod seryjkę , niestety nie miałem na więcej czasu . Muszę się brać za dalszą budowę nowej łodzi która sobie wymyśliłem . Jutro może tez coś uda mi się popchnąć do przodu kilka z tych klamek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Super.Kurcze jaki ja jestem sentymentalista.Wypuszczamy zatem seryjkę Klameczek.Nie mogę się doczekać jak dostanę je w swoje łapki. Edytowane 20 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Kleks Baracha na Pampucha.Brachu piękna woda.Dostaniesz do testowania Mrówę której nie ma w sprzedaży. Edytowane 21 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Takie nowe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Na Raptorka 7.Panowie będzie specjalna edycja Pawłowych Klamek.Dużo tego nie zrobimy Można rezerwować jak coś. Edytowane 22 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi