Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Kryst wiesz że kotwy daje żeby wobki ustawić i nie chce mi się tego ściągać :) Teraz są już z grubszego drutu  a docelowo będą Ownery STBCX i super opakowanie itd.Szukam dojścia bo to klient będzie płacił i chcę żeby to wyszło w miarę.Dzisiaj straciłem Pampucha i Jazia nie sądziłem że pletka 3lb okaże się za słaba na tą rybę.Tyle że nie było gdzie odpuścić a ten amoku jakiegoś dostał a branie na krótkim dyszlu no i pieniek w wodzie i chyba o niego przetarł.JA TU JESZCZE WRÓCĘ i pojechałem do domu bo wobka miałem jednego w pudełku.

Tomek jak będziesz robił dla mnie,to tylko Owner ,wiadomo jaki,ja się nie będę ............,dolicz do wobka i tyle.

W tym roku 4 duże ryby ,w tym dwie na Twojego 8-maka i jeden na 7 wszystkie kupa,za mocno chyba chcę do foty.

Trzy razy to rozgięte kotwy i raz zwykły spad,ale pierwszy to był monster,odjechał po walnięciu ze 30m i nara.

Myślałem że ciśnienie mnie zmiażdży i jeszcze te kakao które płynie rzeką,no nie.

Te 8-mki które będą pływały u nas to i tak nie popływają tam gdzie ja łowię,może i dla mnie coś odlejesz ,bo jeszcze takiego z żywicy nie mam,ciekawy jestem jego pracy itd.

Tak ogon planuje z silikonu i będzie wymienialny,choć materiał z którego będzie zrobiony jest nie do rozerwania przez przeciętnego chłopa w rękach.Czemu paskudztwo.Ja bardzo lubię szczury.Chciałem sobie kupić ale mój pies nie toleruje.Marzenie to jest oswojony dzikun ale to dość ciężka sprawa.

Edytowane przez Tomy

:)  kusi mnie Pawełku żeby wypuścić taką serię Klameczek P&T.co ty na to? Tak z 200 sztuk jak za starych dobrych czasów.

Dzisiaj poczyniłem pierwsze przygotowania pod seryjkę , niestety nie miałem na więcej czasu . Muszę się brać za dalszą budowę  nowej łodzi która sobie wymyśliłem . Jutro może tez coś uda mi się popchnąć do przodu kilka z tych klamek .  :)

post-46759-0-16306800-1369081546_thumb.jpg