Tomy Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Raptor8 wersja bezsterowa połowiła już Bolenie.Cieszę się bo wobler robiony na wyczucie i w sumie nie zdążyłem go przetestować.Teren bardzo trudny i nie było możliwości na zrobienie innych fotek.Tak od siebie dodam że-napewno mniej szkodzi rybie położenie na trawie i szybkie foto niż certolenie się ze statywem,pozowaniem.samowyzwalaczem itd.a już w trudnym terenie i w pojedynkę to sobie nie wyobrażam żeby to było bez szkody dla ryby. Edytowane 22 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 tomek tylko mi nie mów, że bezcześcisz swoje dłonie jakąś korba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 To nie moje ryby.Fotki od klienta i chyba jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Takie rybki ukończone.4cm waga ok 3-4g.Wolno tonące.Sądzę nawet że będą parkowały na 1metrze głębokości.Praca bardzo mocna V,stabilne w nurcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ostatnie rybki mega wypasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 no no... jest na czym oko zawiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Mnie to już oczy bolą od przeglądania wątków, nawet nie wiem już co pisać bo zazdrość mnie zżera więc tylko oglądam i oglądam i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) A ja kupuje i kupuje i kupuje Edytowane 22 Maja 2013 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 czwóreczki w pełnym ekwipunku ładnie wyglądają a jak tam moje boleniówki... zginęły gdzieś w szafie zamówień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Takie rybki ukończone.4cm waga ok 3-4g.Wolno tonące.Sądzę nawet że będą parkowały na 1metrze głębokości.Praca bardzo mocna V,stabilne w nurcie.P1100618.JPGP1100620.JPGP1100616.JPGTomek,malowanie przepiękne... podziw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Joker dla Ciebie i dla Janusza to musi być wypas na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Skromniacha nie czaruj, bo wypas masz w całym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 To nie moje ryby.Fotki od klienta i chyba jest zadowolony.uff, a juz mi przyszło do głowy, żeś na druga strone mocy przeszedł raptory żywiczne rewelacyjne, dam znać jak coś większego walnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Pora na-Wieści z pracowni Pampuchy będą różne w serii ale na czarnej bazie.Tu takie tło pod dalszą opalizację.Raptory małe i duże po pierwszych kolorkach.RapStick w 2kolorkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 RapStick-i są konkretne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Witam autora tematu i innych.Po obejrzeniu twoich prac i innych mój psycholog zrezygnuje z pracy jak mnie zobaczy Jestem pod wrażeniem normalnie mistrzostwo świata w tym co robisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 RapStick-i są konkretne czas na Leviathany i tyle w temacie Boleniówek.Raptor7,Raptor8,Rapstick,Leviathan8,Leviathan10,Leviathan12 i będzie dość.No jeszcze ZZ'Rap ale to już taki transparentny,Sieczka no i...no i to się chyba nigdy nie skończy.Silikon dotarł biorę się za gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 czas na Leviathany i tyle w temacie Boleniówek.Raptor7,Raptor8,Rapstick,Leviathan8,Leviathan10,Leviathan12 i będzie dość.No jeszcze ZZ'Rap ale to już taki transparentny,Sieczka no i...no i to się chyba nigdy nie skończy.Silikon dotarł biorę się za gumy.Własnie chciałem podpytać o Levki z żywicy .Gumy też ciekawy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) No Leviathan8 z żywicy już połowił Bolenie.Parę postów wstecz wstawiłem.To taki Raptor8 bez steru.Żeby się nie myliło to przyjmuje nazwę Leviathan.Nad 12stką się zastanawiam ale taka 2gniazdowa forma nie zaszkodzi.Gumy no jest to temat bardzo ciekawy i co najważniejsze-całkowicie nowy dla mnie.Jak mnie wciągnie to będzie dużo wzorów.Kurde i trzeba będzie wędki zbroić pod nie. Edytowane 22 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Malowanie klasa, zwłaszcza ta zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 No Leviathan8 z żywicy już połowił Bolenie.Parę postów wstecz wstawiłem.To taki Raptor8 bez steru.Żeby się nie myliło to przyjmuje nazwę Leviathan.Nad 12stką się zastanawiam ale taka 2gniazdowa forma nie zaszkodzi.Gumy no jest to temat bardzo ciekawy i co najważniejsze-całkowicie nowy dla mnie.Żeby być w Twoim wątku na bieżąco,to trzeba by innych nie czytać chyba najbardziej żywy na całym forum. Także też łatwo coś przeoczyć;drewno,żywica,guma...OMG Czasu na rybki chyba mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Tomy jak bedziesz malował sieczke to ja sie pisze na jakies sztuki , najlepiej w barwach..... czebaczka ( chyba wiesz dlaczego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Brachu piękna woda.Dostaniesz do testowania Mrówę której nie ma w sprzedaży. Dzięki Tomku. Masz PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 z rap stick-ami już przesadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi