Tomy Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Hehe no jestem z nich zadowolony.Praca też niezgorsza ,ale jakie oczki załatwiłem a te poniżej to już mi ciśnienie podniosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Doszły wobki, wyglądają super. Raptor w tym malowaniu też kapiatalny . A jak sparwdzą się u mnie od razu poinformuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ok.Chronarch dostał knoby pod kolor.Jeszcze do wymiany-korba,docisk szpuli,gwiazda hamulca,zatyczki,poprzeczki i będzie cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ciekawe co za kijek do tego podepniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) No do niego bracie to już są dwa patyki.Oba w takim designie.Przemo siadasz dzisiaj do Bf 'a? Edytowane 24 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Siadam tylko o 2 w nocy wstaje do roboty blee jakieś głupoty na Narodowym będą i muszę trochę ogarnąć tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ok.Chronarch dostał knoby pod kolor.Jeszcze do wymiany-korba,docisk szpuli,gwiazda hamulca,zatyczki,poprzeczki i będzie cool.P1100671.JPGP1100670.JPG Ufff a już myślałem że nie dojadą Ta poczta mnie stresuje ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Doszły.Tuninguje teraz woblera Boleniowego bardzo znanego a przy tym uznanego twórcy przynęt pod ten gatunek.Oczywiście jest to tuning optyczny.Na kogo konstrukcje obstawiacie?Pawłowe Klamki to inna historia ich będzie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Doszły.Tuninguje teraz woblera Boleniowego bardzo znanego a przy tym uznanego twórcy przynęt pod ten gatunek.Oczywiście jest to tuning optyczny.Na kogo konstrukcje obstawiacie?Pawłowe Klamki to inna historia ich będzie więcej.Tomek.czy to "właśnie ten wobler"...? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Doszły.Tuninguje teraz woblera Boleniowego bardzo znanego a przy tym uznanego twórcy przynęt pod ten gatunek.Oczywiście jest to tuning optyczny.Na kogo konstrukcje obstawiacie?Pawłowe Klamki to inna historia ich będzie więcej. Siudaki juz kiedyś tuningowałeś.Robert to raczej nie jest Pawła sam wykluczyłeś.Stawiam na Smaczka lub Wujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Może Tarnus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Może Matusiaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Tomek,jak zgadnę to proszę o mikruski (te,które powstaną) do testów... :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 No jeśli to ma być pierwsza liga boleniowa to na pewno BONITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Patyka RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Nie no patyka RH to nie bo mam swojego.Krystian Ty "giździe" jeden hehe.Szczurek pięknie napiernicza kraulem.To jest oczywiście prototyp.Drut przez całość stelaż,nierdzewny 2mm.Konstrukcja pływająca.Pracuje jak szczur chory na wodowstręt-pełna panika. Rasta będzie Krystianie.1,8cm waga ok.2,5g z bardzo agresywną i stabilną pracą.Dojdą jeszcze szczegóły.Wobler będzie mikro ale na maxa dopieszczony.Na tym korpusie można zrobić rybkę,kijankę i kiełża. Edytowane 24 Maja 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Szczur PPanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Szczur PPanc No.Kusi mnie żeby taką ukleje mamuchę z 18cm zrobić z takim sterem.Mogłoby to działać na Bolki.Tylko pracę jej lekko zgasić.Chyba zrobię coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Zgaduje.Janusz Wideł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 No.Kusi mnie żeby taką ukleje mamuchę z 18cm zrobić z takim sterem.Mogłoby to działać na Bolki.Tylko pracę jej lekko zgasić.Chyba zrobię coś takiego. Odrzańskie szczupaki też by mogły nieźle reagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 No nie wiem jak tam zębate ale Sumek chyba by przywalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nie no patyka RH to nie bo mam swojego.Krystian Ty "giździe" jeden hehe.Szczurek pięknie napiernicza kraulem.To jest oczywiście prototyp.Drut przez całość stelaż,nierdzewny 2mm.Konstrukcja pływająca.Pracuje jak szczur chory na wodowstręt-pełna panika. P1100673.JPGP1100675.JPGRasta będzie Krystianie.1,8cm waga ok.2,5g z bardzo agresywną i stabilną pracą.Dojdą jeszcze szczegóły.Wobler będzie mikro ale na maxa dopieszczony.P1100679.JPGP1100678.JPGNa tym korpusie można zrobić rybkę,kijankę i kiełża.następna Twoja perełka (dosłownie i w przenośni ) do mojej kolekcji.... już się nie mogę doczekać efektu końcowego... pierwsze Rasta są świetne (pisałem już o tym wcześnie) młodsze i mniejsze rodzeństwo ma bardzo wysoko zawieszoną poprzeczkę... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Dobra co nie co z pracowni.Tuning,wstawię bo i tak żyć nie dacie na priv.Pampuchy stadko na gotowo.Jutro ostateczna kosmetyka i nauka pływania.Nowy kolorek. Edytowane 24 Maja 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) następna Twoja perełka (dosłownie i w przenośni ) do mojej kolekcji.... już się nie mogę doczekać efektu końcowego... pierwsze Rasta są świetne (pisałem już o tym wcześnie) młodsze i mniejsze rodzeństwo ma bardzo wysoko zawieszoną poprzeczkę... pzdrMaluchy pójdą szybko bo to i forma prosta a malowanie to chyba żywicą załatwię.Teraz foremki będą już z twardego materiału.Szukam kogoś kto by zrobił dla mnie giętarkę do stelaży.Odpłatnie oczywiście a narzędzie musi być top i konkret.Żadnych półśrodków. Edytowane 24 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 no tomy, te pampuchy to o kleniowa pomste do nieba wolaja, znaczy jezeli pracuja tak, jak wygladaja, to czapki z glow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi