Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Doszły.Tuninguje teraz woblera Boleniowego bardzo znanego a przy tym uznanego twórcy przynęt pod ten gatunek.Oczywiście jest to tuning optyczny.Na kogo konstrukcje obstawiacie?Pawłowe Klamki to inna historia ich będzie więcej.

Tomek.czy to "właśnie ten wobler"...? ;) :D :D

Doszły.Tuninguje teraz woblera Boleniowego bardzo znanego a przy tym uznanego twórcy przynęt pod ten gatunek.Oczywiście jest to tuning optyczny.Na kogo konstrukcje obstawiacie?Pawłowe Klamki to inna historia ich będzie więcej.

Siudaki juz kiedyś tuningowałeś.

Robert to raczej nie jest ;)

Pawła sam wykluczyłeś.

Stawiam na Smaczka lub Wujka :)

Nie no patyka RH to nie bo mam swojego.Krystian Ty "giździe" jeden hehe.

Szczurek pięknie napiernicza kraulem.To jest oczywiście prototyp.Drut przez całość stelaż,nierdzewny 2mm.Konstrukcja pływająca.Pracuje jak szczur chory na wodowstręt-pełna panika. :)

post-46714-0-66048100-1369431532_thumb.jpgpost-46714-0-28914000-1369431516_thumb.jpg

Rasta będzie Krystianie.1,8cm waga ok.2,5g z bardzo agresywną i stabilną pracą.Dojdą jeszcze szczegóły.Wobler będzie mikro ale na maxa dopieszczony.

post-46714-0-63061500-1369431780_thumb.jpgpost-46714-0-15068200-1369431765_thumb.jpg

Na tym korpusie można zrobić rybkę,kijankę i kiełża.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Nie no patyka RH to nie bo mam swojego.Krystian Ty "giździe" jeden hehe.

Szczurek pięknie napiernicza kraulem.To jest oczywiście prototyp.Drut przez całość stelaż,nierdzewny 2mm.Konstrukcja pływająca.Pracuje jak szczur chory na wodowstręt-pełna panika. :)

attachicon.gifP1100673.JPGattachicon.gifP1100675.JPG

Rasta będzie Krystianie.1,8cm waga ok.2,5g z bardzo agresywną i stabilną pracą.Dojdą jeszcze szczegóły.Wobler będzie mikro ale na maxa dopieszczony.

attachicon.gifP1100679.JPGattachicon.gifP1100678.JPG

Na tym korpusie można zrobić rybkę,kijankę i kiełża.

następna Twoja perełka (dosłownie i w przenośni ;) ) do mojej kolekcji.... :D już się nie mogę doczekać efektu końcowego... :o pierwsze Rasta są świetne (pisałem już o tym wcześnie) młodsze i mniejsze rodzeństwo ma bardzo wysoko zawieszoną poprzeczkę... ;) :) pzdr

następna Twoja perełka (dosłownie i w przenośni ;) ) do mojej kolekcji.... :D już się nie mogę doczekać efektu końcowego... :o pierwsze Rasta są świetne (pisałem już o tym wcześnie) młodsze i mniejsze rodzeństwo ma bardzo wysoko zawieszoną poprzeczkę... ;) :) pzdr

Maluchy pójdą szybko bo to i forma prosta a malowanie to chyba żywicą załatwię.Teraz foremki będą już z twardego materiału.Szukam kogoś kto by zrobił dla mnie giętarkę do stelaży.Odpłatnie oczywiście a narzędzie musi być top i konkret.Żadnych półśrodków.

Edytowane przez Tomy