spinnerman Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dzisiaj mucha była grana.Spinnerman Twoje Red Tagi ze złotą główką rządziły chyba z 30kleni było.Rozmiarowo bez szaleństw ale tak połowa pow.40cm na oko.Nie leją tak więc albo przed tarłem albo po. P1100726.JPGP1100727.JPGP1100737.JPGPięknie ! Czyli bestie stały głębiej U mnie po ochłodzeniu przyszły deszcze i nie ma żadnych wylotów więc ryby są mało aktywne. Właściwie od czwartku nie było czasu połowić ale jutro nie odpuszczę. Też wezmę złotogłówki bo mogą kręcić ryby na przybrudzonej, podeszczowej wodzie ps. piękną akcję ma ten Twój CTS-ik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) No fajna akcja a jeszcze lepsza pod Boleniem.Ciężko pracuje w warunkach Wiślanych. Edytowane 27 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tomek,- wszycho poszło bardziej gładko jak myślałem,- Monitor w drodze od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) O!to super wieści To będziesz testował moją nową konstrukcje.Praca Cię mocno i pozytywnie zaskoczy .-GEJSZA3-2,8cm 5gram. Edytowane 27 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tomy,wobki doleciały są kozackie a opalizacja kosa ,nie odpowiadałem bo byłem u szweda .dzięki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 W końcu jakiś wobler dla mnie, bo kumple wołali na mnie Gejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 W końcu jakiś wobler dla mnie, bo kumple wołali na mnie Gejsza No to masz go jak ukończę partyjkę.Nazwa od tego że drobi jak gejsza.Praca-jak żywa rybka i o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Niee, w żadnym wypadku nie chciałem wycyganić woblera, bo nie lubię tak. Tylko mnie rozbawiło jak zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Nie interesi mnie to.Dostaniesz i kropka.Wieści z pracowni.Szczur który mokry jest.Kurcze nie ma jak tego ciekawie pomalować chyba żeby mu zrobić czerwone uszy. Hooligans-Mister OKO 2,5cm .RH Japan Style 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Czerwone oczy moga dodać mocy szczurkowi.Japan style RH niezły,na czystszej wodzie może zamieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Bardziej jak mysza wygląda, a uszy różowe ! Super jest . Bardzo jestem ciekawy jaki będzie efekt końcowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 RH wygląda obłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) RH wygląda obłędnie Jeszcze z nim nie skończyłem.Potem pójdzie na aukcje zobaczymy ile na tym trafię .Mam dwa drugi idzie do gabloty i będzie totalnie wypasiony ale już nie w Japan Style. Edytowane 27 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tomek szczur jest taki jak powinien być ja bym nic nie zmieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tomek szczur jest taki jak powinien być ja bym nic nie zmieniał Dostanie taki jaskrawo różowy pomponik na nos.Będzie go dobrze widać gdzie jest tak dla orientacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Chyba kupie jednego szczura bo podoba mi sie jak jasna cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 ..a z czego nim chcesz rzucać?To kawał wobka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Rzucać nie chce chce go do gabloty Edytowane 27 Maja 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 O!to super wieści To będziesz testował moją nową konstrukcje.Praca Cię mocno i pozytywnie zaskoczy .-GEJSZA3-2,8cm 5gram.P1100739.JPGP1100741.JPGTomek to "wstęp"do tych mikrusów 1,8cm....? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Tomuś dzień mamy juz za nami hehe a woblerki dalej nie do pod robienia jest siła i tak musi być SZACZUN za doswiadczenie i ryb jak najwiecej Napisano dziś, 01:44Gonie ale ni......a w tym temacie jestes jak tong po w lurboldingu sory za pisownie ale pisze jak jest Napisano dziś, 01:45konkret Napisano dziś, 01:48 Edytowane 28 Maja 2013 przez WOBLER-W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Tomek to "wstęp"do tych mikrusów 1,8cm....? pzdrNie.To dwa różne wobki Edytowane 28 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 @Tomy pampuchy ile ważą?Czy masz jakieś kleniowe Long Casty?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Szczurek kapitalny. Interesujący masz klej, kompletnie przeźroczysty i nie widać jego śladów, pomiędzy korpusem, a płytką olbrzymiego steru.http://jerkbait.pl/uploads/monthly_05_2013/post-46714-0-28914000-1369431516_thumb.jpgJeśli tak będzie również wyglądał po zakończeniu prac, to rewelacja. Napisano dziś, 08:19Tomy, on 27 May 2013 - 21:59, said:RH Japan Style P1100753.JPGP1100752.JPG Raczej RH Tomy style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Szczurek kapitalny. Interesujący masz klej, kompletnie przeźroczysty i nie widać jego śladów, pomiędzy korpusem, a płytką olbrzymiego steru.http://jerkbait.pl/uploads/monthly_05_2013/post-46714-0-28914000-1369431516_thumb.jpgJeśli tak będzie również wyglądał po zakończeniu prac, to rewelacja.To jest na szybko doklejony ster żeby sprawdzić pracę.Ten właściwy klej będzie przezroczysty elastyczny a ster dokręcony do korpusu nierdzewnymi wkrętami tam są dziurki pod nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 @Tomy pampuchy ile ważą?Czy masz jakieś kleniowe Long Casty?PozdrawiamPowiem szczerze że nie ważyłem ok.3-4g.Z multika Chronarcha51E z Availem lecą bez problemowo na 30metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi