Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem na All Twój tuning RH85 i mam dwa spostrzeżenia. Zastawiam się czy przy takiej ilości lakieru ten wobler pod względem pracy ma jeszcze coś wspólnego z oryginałem.

W drugiej sprawie to już nie domysł ale pewność. Po usunięciu przedniego oczka zdemolowałeś stelaż i to górne oczko większa ryba wydrze bez problemów bo z jednej strony trzyma się tylko na pianie. To poważny błąd Tomy. Chyba muszę na stronie sklepu zamieścić info., że nie odpowiadam za jakość tunningowanych egzemplarzy.

Tymon trafne spostrzeżenie.To też niedługo będzie moja konstrukcja z oczkiem w łebku.Ten Twój wobler został tak zabezpieczony a drut w ten sposób odcięty a potem zespolony z przodu że jak wyjmie ryba to ze środka to znaczy że z oczkiem z przodu też wyciągnie,w co wątpię.Na stronie u siebie możesz sobie bazgrać co tam chcesz to i tak jednorazowa historia.Pamiętaj tylko o jednym-jest akcja jest reakcja. 

BamboBait.

post-46714-0-91088900-1371537982_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Widzę, że moje wątpliwości potraktowałeś jako atak. Rozumiem, że oczko z przodu przeciąłeś, skręciłeś i wepchnąłeś do środka a dziurę po tym zabiegu zaszpachlowałeś. Niezła kombinacja. Oby nie odpadła przy czołowym z kamieniem przed czym zabezpiecza m.in. oczko które usunąłeś.

Edytowane przez tymon

Widzę, że moje wątpliwości potraktowałeś jako atak. Rozumiem, że oczko z przodu przeciąłeś, skręciłeś i wepchnąłeś do środka a dziurę po tym zabiegu zaszpachlowałeś. Niezła kombinacja. Oby nie odpadła przy czołowym z kamieniem przed czym zabezpiecza m.in. oczko które usunąłeś.

E...no gdzie tam jaki atak.Zderzak mu założę :D.No! i z tego co piszesz wynika że jak jest oczko przednie w oryginale a rybę złowisz zapinając za oczko na grzbiecie to jak ta ryba będzie większa wciągnie oczko z przodu do środka-ja w takie coś nie wierzę :)

Edytowane przez Tomy
  • Like 1