KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Nowe ubranko dla Raptorów.Raptor7P1110179.JPGP1110130.JPGP1110153.JPGP1110188.JPGP1110184.JPGP1110182.JPGRaptor5/6P1110176.JPGP1110171.JPGWidzę Tomo że zrobiłeś dla mnie kilka Raptorów ,he he.A teraz poważnie dorzuciłbyś kilka tych 6 i 7 do mojej paczusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 A to nie jest Twój nowy wobler Tomku??????? No pracuje nad tym żeby tak wyglądały. Widzę Tomo że zrobiłeś dla mnie kilka Raptorów ,he he.A teraz poważnie dorzuciłbyś kilka tych 6 i 7 do mojej paczusi.Tak zrobiłem ciut więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Bardzo mnie to cieszy,no i pogoda fajna ,może się dziś wyskoczy pomęczyć rybki.Wczoraj byłem trochę służbowo ,he he popatrzyć na wodę-widziałem mamunię w miejscu niedostępnym można tak powiedzieć dla każdego. Może zechce dziś pomóc w małej sesji fotograficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jak już ruszy ta produkcja wobków z piany to się wybiorę do Ciebie.Jest tam jakiś hotel blisko wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jeżeli do mnie piszesz -to jest ,nawet z widokiem na panoramę,he he.Podam Ci na priv adres strony z kamerą,to będziesz mógł popatrzeć przy dobrej pogodzie na ataki Bolków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 No to super.Majstruje takie zestawy boleniowe.Trzy woblery które się nawzajem uzupełniają.Bezster z oczkiem z przodu-rzut pod prąd sprowadzanie z nurtem,wachlarzem z przerwami na opad,jerkowanie.Bezster z oczkiem w łebku-głębsze partie wody,przy dnie.Wobler ze sterem-uniwersal ,expres,opad,wolne prowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Boleniówka BigGame.15cm waga +/-30g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Boleniówka BigGame.15cm waga +/-30g.P1110193.JPGP1110192.JPG zamawiam , zamawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Elegancka sprawa ,pyszczek i oczko super . malowanie cos w stylu Leviathanka 10 i muszka nie siada hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 A Tomy zapomnialem wspomniec ze jestem posiadaczem zaproszenia do testow bf4 alpha wylosowali mnie hahah kto by sie spodziewal ? I co gra super mapy z 3 to male klatki tam to dopiero sa mapy exstra od razu zamawiam pred premierke no i oczywiscie dostep do bety tez posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 na mrówke Tomyego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No to jest niemożliwe i to kawał Bolka!No cieszą mnie takie wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 na mrówke Tomyegoładny, ładny-mrówkojad jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) nie mierzyłem, strzeliłem 70 cm bo tej dłg. jestem pewny co resza.. szybko darowałem zycie to najwazniejsze.. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez thibar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 ..a moim marzeniem jest robić takie wobleryAlburnus_alburnus_01_by-dpc.jpg Tomku , paczka doszła i nie widzę różnicy. Klamka jest nieziemska. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tomku , kolejne klameczki po testach . Pobawiłem się nimi trochę podczas ustawiania . Pięknie drobno pracują podczas jednostajnego zwijania linki , przy szybszym ciutek szerzej , podczas opadu i przy wolniejszym ściąganiu pięknie lusterkują . Jednak co one wyczyniają przy szybszym delikatnym podbiciu to głowa mała . Uśmiałem się jak na nie patrzyłem . Jednak ta pierwsza wersja - prototypowa była i jest najlepsza . Oczywiście , przesyłka już w drodze , być może już jutro będziesz mógł je wziąć na malarnię . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 No już to może i pisałem ale co tam.Takimi właśnie ludźmi jak Ty lubię się otaczać.Do strzału się za nie zabieram i spokojnie możesz robić następne 20sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Barach to dla Ciebie po za kolejnością w związku z tym co się stało .Nie smutaj się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wielkie dzięki Tomku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Tomku kiedy można się spodziewać nowej partki klameczek w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Myślę że tak z tydzień mi z nimi zejdzie.Są już u mnie na blacie .Czy będą w sprzedaży - no ciężko.To są jak widać niewielkie ilości a na priv.już paru kolegów zaklepało,myślę że jeszcze jest 5sztuk wolnych ale to nie zobowiązująco pisze.Karol piszesz wcześniej co potrzeba i do 2tygodni masz to w pudełku.Na tą chwilę to najlepsze rozwiązanie. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No to ja się pisze na dwie klamki Prosze mnie wpisać w pamięć Tomku to poprosze o dwie sztuki i jak bedą gotowe to prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Mają zwariowaną pracę,szczególnie jak się nią szarpnie lekko.Kolega dał mi wczoraj się pobawić nią trochę na Wiśle.Wydaje się bardzo lekka mimo swojej wagi.Spora przynęta na konkretną rybkę.Można nią pojerkować fajnie,efekty mogą być super .Piątka dla Pawła za wykonanie-praca mega,przynajmniej tej którą się bawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja swoją pobawię się jutro. Efekt wizualny- hm , to najlepiej wykonany wobler spod Tomkowej ręki a raczej Paweł &Tomy lurebuilding cooperation. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Mają zwariowaną pracę,szczególnie jak się nią szarpnie lekko.Piątka dla Pawła za wykonanie-praca mega,przynajmniej tej którą się bawiłem. Ja swoją pobawię się jutro. Efekt wizualny- hm , to najlepiej wykonany wobler spod Tomkowej ręki a raczej Paweł &Tomy lurebuilding cooperation. Każda jedna klameczka będzie szalała na końcu żyłki jeśli tylko wędkarz będzie myślał o tym co robi . Delikatne 5 centymetrowe podbicia lub dolne szarpnięcia i klameczka zamienia się w furię efektów . A tak w ogóle to dziękuję za Wasze uznanie . Współpraca z Tomkiem daje naprawdę pożądany efekt . Przynęta lotna , wydawało by się lekka , stawia bardzo mały opór , ładnie pracuje podczas ściągania i nieprzewidywalnie podczas jerkowania . Dobra idę do garażu szlifować kolejne sztuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi