Tomy Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Tomek,ja nie chcę nikogo przekonywać bo to i tak nic nie da..sam wiesz ile mam wobków od Ciebie (jeszcze te stare lipowe z przed roku) ryby łowią,wstawiałem fotki u Ciebie...nie były to ryby małe jak sam wiesz...wiesz też jakiego Bolenia miałem na Twojego wabika (fotek nie było wiesz dlaczego) a towar jak jest dobry obroni się sam..powiem tak,mi żaden wobler się nie rozpadł po tak długim czasie użytkowania...a i jeszcze jedno Tomek,nie rezygnuj z czegoś co jest naprawdę dobre,mam na myśli Rasta pzdrKrystian Rasta nie będzie,Wchodzę teraz w piankę i będą 4modele woblerów Boleniowych i dwie Jaziówki-Pampuch i Mrówa ale na większą skalę.Spróbuje jeszcze z gumami.Dopinam sprawę z opakowaniami pod to wszystko itd.chcę to zapiąć na ostatni guzik.Może potem jak mi się będzie nudzić.Hand Made-Raptory drewniane 6 i 7,streamery Boleniowe.Trwają również rozmowy z Krzysztofem na temat moich wędek firmowych.Myślę że się dogadamy jak będą to będą dostępne do strzału na stanie będzie zawsze ok.10 patyków tak na początek.Design bardziej stonowany żeby nikt nie miał kłopotu z wizualnym dopasowaniem pod multiplikator czy kołowrotek spinningowy.Podobnie do wędek Ewergreena. Edytowane 1 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Krystian Rasta nie będzie,Wchodzę teraz w piankę i będą 4modele woblerów Boleniowych i dwie Jaziówki-Pampuch i Mrówa ale na większą skalę.Spróbuje jeszcze z gumami.Dopinam sprawę z opakowaniami pod to wszystko itd.chcę to zapiąć na ostatni guzik.Może potem jak mi się będzie nudzić.Hand Made-Raptory drewniane 6 i 7,streamery Boleniowe.Trwają również rozmowy z Krzysztofem na temat moich wędek firmowych.Myślę że się dogadamy jak będą to będą dostępne do strzału na stanie będzie zawsze ok.10 patyków tak na początek.Design bardziej stonowany żeby nikt nie miał kłopotu z wizualnym dopasowaniem pod multiplikator czy kołowrotek spinningowy.Podobnie do wędek Ewergreena.Rasta szkoda bo git wabik był...ale dwa mam a ze względu na konstrukcję i sposób pracy nie postradam ich zbyt szybko (mam nadzieję) o kijkach rozmawialiśmy już wcześniej i mam nadzieję,że Ci się powiedzie to przedsięwzięcie...a widzę,że już się pojawiły poza Krakowem w sprzedaży blanki Krzysztofa (przynajmniej w jednej pracowni widziałem)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Tak te z ostatniej fotki mierzą ok.8cm.Robię dzisiaj większą partię.Uzbrojenie jest zmienione.Podnosi to cenę woblera w granicach 5zeta.Tanie kotwice i kółka odeszły do historii.Tomek ,czy ja kiedyś mówiłem coś o cenie Twoich woblerów.Dla mnie liczy się że jest taki jak ja chcę i tyle,lepiej jak są uzbrojone konkret -nie muszę zmieniać i kombinować.Odłóż mi kilka tych zz rap-ków ze sterem ,znaczy dołóż do paczki.Te ostatnie są lux ,nic z nimi więcej nie rób,łybki lubią dużo białego bzuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Nie no tak ogólnie/informacyjnie piszę.Dzisiaj wybrałem się żeby trochę ochłonąć.Bolki nie brały ale na 6stki Raptory pięknie biły Kleksy i Okonie.Pech chciał że wziąłem ze sobą tykwę 10-35g i parę ryb mi zeszło.Zabawa też raczej średnia na takim kalibrze ale dobre i to. Edytowane 1 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Piekne Tomku na rybach sie znasz na woblerach sie znasz moz za fotografowanie sie wezmiesz?-ladne zdjecia tylo do gazetki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Nie no tak ogólnie/informacyjnie piszę.Dzisiaj wybrałem się żeby trochę ochłonąć.Bolki nie brały ale na 6stki Raptory pięknie biły Kleksy i Okonie.Pech chciał że wziąłem ze sobą tykwę 10-35g i parę ryb mi zeszło.Zabawa też raczej średnia na takim kalibrze ale dobre i to.P1110289.JPGP1110292.JPG A ja już dawno mówiłem ze R6 ma potencjał kleniowy i z takim zalozeniem wypchałem nimi pudełka hehe szkoda tylko ze na mojej Bystrzycy stan wody jak na Amazonce ... Edytowane 1 Lipca 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Piekne Tomku na rybach sie znasz na woblerach sie znasz moz za fotografowanie sie wezmiesz?Za dużo by tych odskoczni było.Zaraz jadę na strzelnice i tam mi już całkiem przejdzie. A ja już dawno mówiłem ze R6 ma potencjał kleniowy i z takim zalozeniem wypchałem nimi pudełka hehe szkoda tylko ze na mjej Bystrzycy stan wody jak na Amazonce ...Tak ma.Ja dowiedziałem się tego od klientów.Zwłaszcza wersja Soft jest chętnie zagryzana przez kleksy i w 99% są to ryby spore.Tak od 38-40cm na mniejsze nie działa.Przynajmniej nie miałem takich doniesień.Wydaje mi się że te wszystkie bączki Kleniowe 2-3cm są odbierane przez ten gatunek jako robactwo choćby nie wiem jak to pomalował na rybkę.Raptora raczej na pewno odbierają jako narybek. Edytowane 1 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 A ja już dawno mówiłem ze R6 ma potencjał kleniowy i z takim zalozeniem wypchałem nimi pudełka hehe szkoda tylko ze na mojej Bystrzycy stan wody jak na Amazonce ...a ja jak wcześniej u Tomka w wątku pisałem o takim potencjale R6 to jeden Kolega usilnie starał się mi udowodnić i wielu innym,że sobie czegoś takiego nie wyobraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) a ja jak wcześniej u Tomka w wątku pisałem o takim potencjale R6 to jeden Kolega usilnie starał się mi udowodnić i wielu innym,że sobie czegoś takiego nie wyobraża... Taaa tylko ze ja regularnie lowie klenie nawet na 10cm woblery ... czasami nawet nie schodze ponizej 6cm zalezy od tego co sie dzieje nad woda - te "moje" rybki jakieś specyficzne są ... Edytowane 1 Lipca 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Taaa tylko ze ja regularnie lowie klenie nawet na 10cm woblery ... czasami nawet nie schodze ponizej 6cm zalezy od tego co sie dzieje nad woda - te "moje" rybki jakieś specyficzne są ...Rafał,ale ja nie o tobie pisałem.... Tomek pamięta tą sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Taaa tylko ze ja regularnie lowie klenie nawet na 10cm woblery ... czasami nawet nie schodze ponizej 6cm zalezy od tego co sie dzieje nad woda - te "moje" rybki jakieś specyficzne są ...Normalne raczej w Odrze środkowej. Przynajmniej ja też tak łowię często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Normalne raczej w Odrze środkowej. Przynajmniej ja też tak łowię często Klenie łowie w Bystrzycy chociaż czasem i na Odrze Zdecydowanie wole małe rzeki Edytowane 1 Lipca 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Szkoda, że klexy w Drawie nie chcą żreć dużych wabikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Szkoda, że klexy w Drawie nie chcą żreć dużych wabikow Musisz się przemóc Mifciu Po testach parę krótkich bolków i dwa klenie ale też marne.Huśtawka z wodą totalna.Raptory5-6-7 wg."starego" patentu.Raptory wg.nowego patentu.Nowa metoda wygniatania,łuski,nowa folia,nowe barwniki i myślę że jestem coraz bliżej tego do czego zmierzam. Edytowane 2 Lipca 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Tomek,super wyglądają... dorzuć tam po jednym do mojego pudła jak możesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Cześć Tomy ale ładna gromadka . Tomy kasa poszła woblerów brak przez ciebie na ryby nie chodze !!! Czekam na paczke ale chyba mnie listonosz nie lubi hahahah. Zartowalem ale musze sie przypomniec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Będzie więcej.Trochę mnie wybiły z rytmu syntetyki ale to już myślę że chłopcy sobie z tą seryjną produkcją poradzą.Wytyczne mają,wiedzę mają.Powinno wypalić. Edytowane 2 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Będzie więcej.Trochę mnie wybiły z rytmu syntetyki ale to już myślę że chłopcy sobie z tą seryjną produkcją poradzą a ja sobie będę szefował.I tak ma być wreszcie trochę odpoczniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 No nie wiem bo mam tu propozycje żeby pomóc zorganizować poligon ASG.Sam popróbowałem zabawa jest świetna jak są w użyciu konkretne repliki z dużą prędkością wylotową.Ciut realizmu można sobie samemu dodać np.nie zakładając maski.Zęby wybite i przestrzelone policzki na porządku dziennym.Okulary ochronne to już mus inaczej nie ma wejścia a ściąga je tylko idiota w strefie.Dobrze że palenie rzuciłem bo bym tam chyba umarł.Grupa wiekowa trochę odstaje bo 30 lat to nie 46 ale może jakim generałem zostanę.Ostatnio obsadziłem snajpera.Położyli na górce nakryli szmatą i tak przeleżałem bez picia 4godziny ale 5ciu zdjąłem.Potem poszedł granat w moją stronę no i zginąłem.Zabawa dość kosztowna ale jak ktoś lubi takie klimaty to jak najbardziej.Dużo ruchu na świeżym powietrzu zawsze jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Tomek jedź do Afganu...zabawa przednia a i jeszcze Ci zapłacą dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Tomek jedź do Afganu...zabawa przednia a i jeszcze Ci zapłacą dobrze... To już nie ten wiek. Edytowane 2 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 No nie wiem bo mam tu propozycje żeby pomóc zorganizować poligon ASG.Sam popróbowałem zabawa jest świetna jak są w użyciu konkretne repliki z dużą prędkością wylotową.Ciut realizmu można sobie samemu dodać np.nie zakładając maski.Zęby wybite i przestrzelone policzki na porządku dziennym.Okulary ochronne to już mus inaczej nie ma wejścia a ściąga je tylko idiota w strefie.Dobrze że palenie rzuciłem bo bym tam chyba umarł.Grupa wiekowa trochę odstaje bo 30 lat to nie 46 ale może jakim generałem zostanę.Ostatnio obsadziłem snajpera.Położyli na górce nakryli szmatą i tak przeleżałem bez picia 4godziny ale 5ciu zdjąłem.Potem poszedł granat w moją stronę no i zginąłem.Zabawa dość kosztowna ale jak ktoś lubi takie klimaty to jak najbardziej.Dużo ruchu na świeżym powietrzu zawsze jest ok. Wszystko tak jak piszesz jest prawda ale do takiej zabawy trzeba mieć zgrana ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Tylko-Milsim-Military Simulation jest warte uwagi jak dla mnie.Bywa że jest po 60 osób na stronę.Scenariusz,dowództwo itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Tylko-Milsim-Military Simulation jest warte uwagi jak dla mnie.Bywa że jest po 60 osób na stronę.Scenariusz,dowództwo itd.W sezonie jak się zgubisz to grzybów można nazbierac lub postrzelic lesnego turyste hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Musisz się przemóc Mifciu Po testach parę krótkich bolków i dwa klenie ale też marne.Huśtawka z wodą totalna.Raptory5-6-7 wg."starego" patentu.P1110319.JPGP1110333.JPGP1110335.JPGP1110337.JPGRaptory wg.nowego patentu.Nowa metoda wygniatania,łuski,nowa folia,nowe barwniki i myślę że jestem coraz bliżej tego do czego zmierzam.P1110348.JPGP1110350.JPGP1110353.JPGP1110348.JPGTomek, ten nowy patent fajny,malowanie super jak zawsze u Ciebie.Ale jedno mnie cieszy najbardziej,mają dużo białego brzucha i nowe delikatne cieniowanie.Tylko żebyś nie zapomniał o mnie przy dzieleniu nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi