Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Po co Tommy ma się tułać po świecie ;) jak i na swoim podwórku wroga mu nie brakuje :P

Tomek wiesz o co kaman :lol:  :lol:  :lol:

Tomku a co tam dalej w gumowym temacie???

Poszło coś do przodu???

Edytowane przez Karol Krause

Póki jest Tomy cały i zdrowy to niech lepiej nie ryzykuje i pozostanie przy tym co robi :)) bezpieczniejsze , i wychodzi mu to znakomicie :)

tak,może masz rację.... ;) ale wiesz,nic tak nie da kopa adrenaliny jak strzelanie do "no plisów".... :D

Tomek wielkie dzięki za paczuszke!

Same cuda:)

Dotarłem dzisiaj rano na Islandie i już byłem nad wodą.

Pampuch spisał się rewelacyjnie...:) "Kropki siadały na niego doskonale. Za kilka dni będę testował pozostałe smakołyki.

Jeszcze raz śliczne dzięki!!!

Jak będziesz dysponował klamkami to z miła chęcią przygarne ze 3 sztuki i wziąłbym jeszcze kilka Pampuchów.

Pozdrawiam Robert

Tomek ,przyleciały do mnie te R9 ,ale potworki (zmieniłeś kształt i wielkość steru),konkretnie odpicowane i uzbrojone,nic nie trzeba kombinować.Ciekaw jestem ich pracy.

Nie są ciężkie, to jest ich zaleta na pewno i cieniowanie lux.

O klamce nie wypowiadam się już bo mówiłem,jeżeli ta będzie pracować jak ta Marka to lux,(oczywiście odpicowana na maxa)

Ten z żywicy taki malutki się przy nich wydaje.Chopie ,ale żeś mi niespodziankę trzasnął tą paczką,mix jak cholera-pozytywnie.

Oczywiście czekam na te ostatnie R6 ,zaczynają się żywić na sieczce,to będą jak znalazł.

Dzięki Tomek.

Ps. jak spadnie woda zrobię i podeślę filmik z żerowania mamuniek,będziesz widział co chcemy z Młodym złowić.

Ok.Fajnie że się podobają.Klamka ma tą samą pracę co ta którą ma Maro-chyba o tego Marka chodzi :) .Teraz takie info.Panowie od "Klamek". Będą gotowe za ok.tydzień.

Pierwsze kolorki już dostały,teraz warstwa lakieru i uśrednienie lub inaczej przytłumienie barw i ich przemieszanie.

post-46714-0-49553800-1372921642_thumb.jpgpost-46714-0-49305400-1372921663_thumb.jpgpost-46714-0-29718900-1372921688_thumb.jpgpost-46714-0-50749800-1372921706_thumb.jpg

• Like 4

Tomy to nie ja się muszę przemóc, tylko te klexy... Zeby było smieszniej ostatnio zazerają w najlepsze mikrojigi puszczane z nurtem... 

Na mikro wobki przyjdzie czas.Plan jest taki żeby stworzyć taką konstrukcję 1,2cm imitację kiełża.Najprawdopodobniej będą one z PVC  a obciążenie standard z jajem ale to będzie kuleczka stalowa może wolframowa w różnych odcieniach.Co do walorów wabiących takiej kulki nie mam wątpliwości są na plus.Będę zbroił pod to kijek taki jak Andrzej Stanek jedynie centrepin będzie z opcją ustawiania szpuli prostopadle do kija celem oddania rzutu a Design wędki bardziej sportowy że tak powiem i lepiej pasujący do warunków Wiślanych-Pianka,aluminium i szlifowany grafit.Nad tymi maluchami pracuje i jak już będą to w konkretnych ilościach i w dość przystępnej cenie.Przyuczam taką jedną dziewczynkę w kwestii ich montażu. :)    

V-tec jak zwał tak zwał ale mam znajomka który jej włożył z  R-type i wychodzi tak 220km.Fajne pszczółki ale jeszcze lepsza była starsza CRX nawet motor 125km z V-tec starczał szła pięknie.Sol jak z dobrych rąk to ciężka do zajechania.Fabrycznie najmocniejsza jednostka 160km z V-tec i jest kosmos.

Solowce miały fabrycznie różne silniki: zwykłe vtec ale także vti oraz r-type od Integry JDM oczywiście nie na rynek europejski. Miałem crx i fajnie się prowadził tylko wymagał nieco wprawy jak każdy potworek z przekładnią bez wspomagania (mały ruch-duży efekt) ale czucie asfaltu kapitalne, teraz mam dwa civic-ki VI gen ostatnie z Japonii, współczesne produkty z Anglii są bezpłciowe i psują się jak inne auta europejskie :(

Zgadza się odkąd robią w Anglii to te auta mocno straciły na jakości.Tragedii nie ma ale to już nie to.

Nowe Raptorki z ciut zmienionym kształtem,obciążeniem i stery też inne dostaną.

post-46714-0-45370800-1373015949_thumb.jpg

Podjąłem też temat Ciernika.

post-46714-0-16398000-1373016035_thumb.jpgpost-46714-0-43701800-1373016055_thumb.jpgpost-46714-0-41981700-1373017441_thumb.jpg

Tak przy okazji-za wszystkie moje awanturnicze posty w wątku wszystkich przepraszam.Powodem była ogólna sytuacja życiowa[przejśćiowa] i podpucha NA jednego usera.Nie chcę tego wałkować na forum.Po prostu przepraszam.Mam nadzieję że zrozumiecie.

Edytowane przez Tomy
  • Like 4

Hej Krystianie jeśli chodzi Tobie o Cierniki to praca będzie drobna.To co teraz to jest taki wzorek pod formę.Kłopot jest taki że-Feather Lite za słaba,Foam It15 chyb a też przy tak wąskim korpusie.Może 25tka ale trzeba sprowadzać a najlepiej Crystal Clear tyle że jest ciężka i trzeba by komorę powietrzną zrobić.Bardzo ale to bardzo kuszące jest zrobienie gumy z zatopionym obciążeniem w kształcie Ciernika i może,może.Silikonem by było najłatwiej naśladować ten gatunek.