MANTHEO Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 no to się popisałem , sorki Kamil....tak to jest jak ma się problemy ze wzrokiem, coś mi się nie tak przeczytało, oznacza to, że muszę iść chyba już do wyrka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 no to się popisałem , sorki Kamil....tak to jest jak ma się problemy ze wzrokiem, coś mi się nie tak przeczytało, oznacza to, że muszę iść chyba już do wyrka...ew do okulisty... Tomek stronka się fajnie zapowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 no to się popisałem , sorki Kamil....tak to jest jak ma się problemy ze wzrokiem, coś mi się nie tak przeczytało, oznacza to, że muszę iść chyba już do wyrka...Luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 to chyba guma boleniowa jest jeśli o tą przynętę chodziłoTam nic nie jest wstawione narazie.To tylko przykłady.Takiej gumy to ja bym nie wypuścił .Chciałem tylko pokazać że stronka będzie kolorowa i pasująca do moich przynęt,bo poprzednia była smętna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 http://jerkbait.pl/topic/12539-tomy-hand-made/page-252 na tej stronie chyba wstawiałeś chyba tą samą przynętęA tak wgl Hooligansy też będziesz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Tak Hooligansy będą ale chyba tylko na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Tak Hooligansy będą ale chyba tylko na zamówienie. To bedziesz miał tyle zamówień że i tak bedziesz musiał dodać je do oferty "stałej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Testy/ustawianie.Dzień jak co dzień. Nawet ryby dopisały hehe .Najwięcej brań na ZZ'Rapa z oczkiem w łebku ale też najwięcej mu poświęciłem czasu dzisiaj. Potem palnął jeden na Klamkę z opadu. Po testach. Jutro ustawianie Jaziówek. Edytowane 9 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Cześć Wodzu tak jak obiecałem recenzja z nad wody. Woblery extra praca waga itp ale wyników niestety brak ,same bolonki 15-20 cm atakowały tego z żywicy i nawet okoń pogonił za nim .U mnie woda od trzech dni na spadku, cisza od czasu do czasu sporadycznie coś pogoni .Smutno nie było bolonki żywicowego Kajtusia polubiły wiec jak się poprawi to myslę ze bedzię przygoda grana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Ja na żywicznego miałem kilka pod 60cm na wodzie górskiej.Zmieniłem im ster jest dużo mniejszy niż w poprzedniej wersji i sama konstrukcja została odchudzona o 2g.Przez te zmiany nie idzie jak automat tylko zmienia sobie kierunki odskakuje i to mi się podoba.Przy tym jest stabilny i się nie wykłada.Mimo mniejszej wagi lata tak samo za sprawą małego usterzenia. Edytowane 9 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Testy/ustawianie.Dzień jak co dzień. P1110591.JPGP1110593.JPGP1110597.JPGP1110611.JPGP1110608.JPGP1110607.JPG Nawet ryby dopisały hehe .Najwięcej brań na ZZ'Rapa z oczkiem w łebku ale też najwięcej mu poświęciłem czasu dzisiaj. P1110567.JPGP1110570.JPGP1110573.JPG Potem palnął jeden na Klamkę z opadu. P1110586.JPGP1110583.JPG Po testach. P1110616.JPG Jutro ustawianie Jaziówek.U mnie cienizna a u ciebie bolenia od groma tam musi być? Dobrze ze wstawiasz zdjęcia to chociaż dzisiaj zobacze rybkę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ja na żywicznego miałem kilka pod 60cm na wodzie górskiej.Zmieniłem im ster jest dużo mniejszy niż w poprzedniej wersji i sama konstrukcja została odchudzona o 2g.Przez te zmiany nie idzie jak automat tylko zmienia sobie kierunki odskakuje i to mi się podoba.Przy tym jest stabilny i się nie wykłada.Mimo mniejszej wagi lata tak samo za sprawą małego usterzenia.Ale powiem ci ze te co mi wyslales to nawet dosc duzy opor stawiaja . Miale zapytac jeden ma wieksza i mniejsza kotwice to tak ma byc dociazales go czy zakladales jak leci lu braki w kotwicach miales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Brachu pogadać sobie najlepiej na priv Edytowane 9 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Brachu pogadać sobie najlepiej na priv . Edytowane 9 Lipca 2013 przez Gigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigi Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Tomku bedzie zlecenie na wobki tylko moi znajomi się ogarną zobaczą jakie chcą i dam ci znać na priv -ja tez coś wybiorę dla siebie.Dam znać jak będę wiedzieć coś więcej. Pozwole sobie wstawic link nie zwiazany z tematem ZA SILNA WOLE ZDROWIE Milego ogladania . Edytowane 9 Lipca 2013 przez Gigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Gigi ja nie pije.Dla mnie alkohol jest zbyt nudną używką. żadne po tym wzloty a upadki bywają przykre. Kleniówki po testach ale klonki marne.Okonie ciut lepsze ale też bez szału.No to się wyluzowałem i oglądałem sobie zaskrońce.Ten to był smok jak Anakonda miał ze 2metry jak nie lepiej. Edytowane 10 Lipca 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 jak taki duży ten zaskroniec to nie ulega wątpliwości,że to samica była... widać,że samiczki lgną do Ciebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 jak taki duży ten zaskroniec to nie ulega wątpliwości,że to samica była... widać,że samiczki lgną do Ciebie.. Ta zwłaszcza żmije. Dzisiaj sobie troszkę pomalowałem.Miało być na chwilę,zeszło do 2giej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 No super wyglądają te "patyczki", a czy Ty chłopie wiesz co oznacza słowo SEN ? nieźle się katujesz hehehehe, ale wyroby jak zwykle prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Albert Einstein uważał,że sen to strata czasu... Tomek pewnie też wychodzi z takiego założenia,ale po wynikach widać,że się jednak opłaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 No dzisiaj rano 7sztuk takich maluchów śmignąłem.Na początku to wygląda tak.Potem dochodzą kolorki,opalizacja i wychodzi w miarę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 te wobki już świetnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Mi już teraz sie podobają takie niepozorne szaraczki bez bajerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Fajne ,kiedyś już podobne cyknąłeś ,dobry prosty design.Mi się podobają ,rybkom myślę też.Trzasnąłeś im białą plamkę na łebku ,fajno.Byle praca jak zawsze,90% skuteczności Twoich wobów,wykonanie końcowe jak zawsze .....miazga. Edytowane 11 Lipca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Od samego rana miałem zły dzień, do tego jeszcze moja dziewczyna mi ciśnienie podniosła, a tutauj prosze przesyłka z klameczkami Dzieki Tomek Ty to potrafisz humor poprawić Jak pogoda dopisze to w niedziele testuję. Wobki super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi