Tomy Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Dyliog babami się nie przejmuj.Grunt żeby ryby brały reszta to jest ch....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Fajne ,kiedyś już podobne cyknąłeś ,dobry prosty design.Mi się podobają ,rybkom myślę też.Trzasnąłeś im białą plamkę na łebku ,fajno.Byle praca jak zawsze,90% skuteczności Twoich wobów,wykonanie końcowe jak zawsze .....miazga.Kryst to jest tło pod malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) I tak fajnie wyglądają,dałem Marowi tego wrzosa i połowił fajno,te R6 .Zaczynają walić na płyciznach,ja jeszcze nie próbowałem .....praca.A może by je tak zostawić co? W sensie ubarwienia,brzuch tylko wybielić i lakierem je ,lakierem. Edytowane 12 Lipca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Raptorki Soft z mocniejszą pracą zaczynają "golić" też inne gatunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 A może by je tak zostawić co? W sensie ubarwienia,brzuch tylko wybielić i lakierem je ,lakierem.Nie wiem czy bym tak umiał. Leviathan8 po pierwszych kolorkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Rafał Wrocław wspominał jakiś tydzień,dwa temu że przydałaby się większa ZZ'Rapka.Dzisiaj zrobiłem.Od razu zwodowałem i jak się nic nie popieprzy po lakierowaniu będzie bardzo konkretny i żwawy bezsterowiec Boleniowy.Przy podbiciach no jest ok.Nie będę zapeszał jak z nimi skończę to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Rafał Wrocław wspominał jakiś tydzień,dwa temu że przydałaby się większa ZZ'Rapka.Dzisiaj zrobiłem.Od razu zwodowałem i jak się nic nie popieprzy po lakierowaniu będzie bardzo konkretny i żwawy bezsterowiec Boleniowy.Przy podbiciach no jest ok.Nie będę zapeszał jak z nimi skończę to się pochwalę P1110685.JPG ZAJ..... !!! Dokładnie o takie coś mi chodziło Chyba bedziesz miał stałe zlecenie na ten wzór hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 No ci powiem Tomy też taką bym w swoim pudełku mile widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Zrobiłem już sobie wzornik pod to.Wszystko się okaże po lakierowaniu.Wczoraj pięknie szło i trochę podziałałem. Dniówka odhaczona Edytowane 13 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) No i malowanko 6stek.R7 przed montażem sterów.Dostały też nowy kształt chyba ostateczny. Edytowane 13 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Rafał Wrocław wspominał jakiś tydzień,dwa temu że przydałaby się większa ZZ'Rapka.Dzisiaj zrobiłem.Od razu zwodowałem i jak się nic nie popieprzy po lakierowaniu będzie bardzo konkretny i żwawy bezsterowiec Boleniowy.Przy podbiciach no jest ok.Nie będę zapeszał jak z nimi skończę to się pochwalę P1110685.JPGNo Tomo ta dycha będzie lux na lato a o jesieni nie wspomnę One już zaczęły zakanszać grubą ukleją Klient mi dzisiaj zameldował, że rano waliły w 9 cm jerka m.in. pięćdziesiątaczki, z takim powerem że kij z łapy wyrywało hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Tomy, nie wiem jak Ty to robisz... ale poprostu kopara mi opada za kazdym razem co wrzucisz nowe zdjęcia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ok.Fajnie że się podobają.Nowe Raptory7 po testach.To już były ostatnie zmiany w tej konstrukcji.Opcji kolorystycznych będzie sporo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Wszystko mega ,i ta pręga,konkret.Tomek czy to te? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Tak gościu to są Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Miodzio,dzięki Tomo.Tomek ,czy praca tych ostatniego zdjęcia ,będzie się jeszcze różnic od tych poprzednich?A jeżeli tak to ,czy będzie mocniejsza ,czy słabsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Praca jest drobniejsza a przy tym mocniejsza szczytówka drży pod tym wobkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 A jak tam nowe ZZRapki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 W trakcie.Muszę kupić drugą szlifierę żeby sobie ją ustawić pod ten wzorek i nie zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Tomek,- sieczka z dwoma kotwicami rządzi choć przegrałem dziś ze sprytniejszym przeciwnikiem jakim była brzana ponad 90cm przetarła plecionkę 17lb na kamieniach rafy, nie byłem w stanie jej poskromić 12lb kijem ale dwa razy ją widziałem,- mniejsze koleżanki wyjeżdżały planowo Wszystkie sprawdzone wobki im dziś nie pasowały a sieczka prowadzona wolno przy dnie była strzałem w "10" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Sam nie wiem na czym polega ta skuteczność moich woblerów.Obawiam się że będąc na haku podpisałem cyrograf w tym temacie.Tak na serio bardzo się cieszę nawet jak się tak stało. Edytowane 15 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Sam nie wiem na czym polega ta skuteczność moich woblerów.Obawiam się że będąc na haku podpisałem cyrograf w tym temacie.Tak na serio bardzo się cieszę nawet jak się tak stało. Doobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Praca jest drobniejsza a przy tym mocniejsza szczytówka drży pod tym wobkiem.No to jeszcze lepiej,niż ostatnie.Ryby w tym roku całkiem pogłupiały,żrą wszystko co mikre.Największa rapka w tym roku to 79 cm,na 6 Raptora i nie tylko ,prawie połowa ryb w tym roku na tego małego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Wszystko mega ,i ta pręga,konkret.Tomek czy to te?Wolf Mega to będzie jak tą pracownię na poddaszu zrobię.Dzisiaj właśnie zacząłem z nią batalię.Czekam na materiały. Pewne rekwizyty już pozbierałem-musi być klimat. ma tak z 5m/6m.Kurna właśnie okno wniosłem.Tu będzie dopieszczanie woblerów i pokój wędkarski w jednym.Zaadoptowane zostaną prawie antyczne meble przemieszane z nowoczesnym stylem.Brudne roboty zostają w pracowni piwnicznej. Edytowane 16 Lipca 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Będziesz musiał połowę dachu wyciąć, żeby okna powstawiać ,ale miejsca będzie sporo.Powiedz ... jak chcesz to wpadnę z braciakami i Ci odwalimy pracownię ....... za woblery oczywiście.Zrobimy Ci różne światełka, żebyś miał na różne stany śwadomości,he he..... Edytowane 16 Lipca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi