Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

I tak fajnie wyglądają,dałem Marowi tego wrzosa i połowił fajno,te R6 .

Zaczynają walić na płyciznach,ja jeszcze nie próbowałem .....praca.

A może by je tak zostawić co? W sensie ubarwienia,brzuch tylko wybielić ;) i lakierem je ,lakierem.

Edytowane przez Krystekwolf

Rafał Wrocław wspominał jakiś tydzień,dwa temu że przydałaby się większa ZZ'Rapka.Dzisiaj zrobiłem.Od razu zwodowałem i jak się nic nie popieprzy po lakierowaniu będzie bardzo konkretny i żwawy bezsterowiec Boleniowy.Przy podbiciach :rolleyes:  no jest ok.Nie będę zapeszał jak z nimi skończę to się pochwalę :D

post-46714-0-53663700-1373648551_thumb.jpg

Rafał Wrocław wspominał jakiś tydzień,dwa temu że przydałaby się większa ZZ'Rapka.Dzisiaj zrobiłem.Od razu zwodowałem i jak się nic nie popieprzy po lakierowaniu będzie bardzo konkretny i żwawy bezsterowiec Boleniowy.Przy podbiciach :rolleyes:  no jest ok.Nie będę zapeszał jak z nimi skończę to się pochwalę :D

attachicon.gifP1110685.JPG

ZAJ..... !!! Dokładnie o takie coś mi chodziło :) Chyba bedziesz miał stałe zlecenie na ten wzór :D hehe 

attachicon.gifP1110685.JPG

No Tomo ta dycha będzie lux na lato a o jesieni nie wspomnę :rolleyes: One już zaczęły zakanszać grubą ukleją :D  Klient mi dzisiaj zameldował, że rano waliły w 9 cm jerka m.in. pięćdziesiątaczki, z takim powerem że kij z łapy wyrywało hej! :D 

Tomek,- sieczka z dwoma kotwicami rządzi  ;) choć przegrałem dziś ze sprytniejszym przeciwnikiem jakim była brzana ponad 90cm przetarła plecionkę 17lb na kamieniach rafy, nie byłem w stanie jej poskromić 12lb kijem :( ale dwa razy ją widziałem,- mniejsze koleżanki wyjeżdżały planowo ;)

Wszystkie sprawdzone wobki im dziś nie pasowały a sieczka prowadzona wolno przy dnie była strzałem w "10"

Praca jest drobniejsza a przy tym mocniejsza szczytówka drży pod tym wobkiem.

No to jeszcze lepiej,niż ostatnie.Ryby w tym roku całkiem pogłupiały,żrą wszystko co mikre.

Największa rapka w tym roku to 79 cm,na 6 Raptora i nie tylko ,prawie połowa ryb w tym roku na tego małego.

Wszystko mega ,i ta pręga,konkret.

Tomek czy to te?

Wolf Mega to będzie jak tą pracownię na poddaszu zrobię.Dzisiaj właśnie zacząłem z nią batalię.Czekam na materiały. :)  Pewne rekwizyty już pozbierałem-musi być klimat.

post-46714-0-55240000-1373967235_thumb.jpgpost-46714-0-43952600-1373967253_thumb.jpgpost-46714-0-88512000-1373967270_thumb.jpgpost-46714-0-55852100-1373967287_thumb.jpg

ma tak z 5m/6m.Kurna właśnie okno wniosłem.Tu będzie dopieszczanie woblerów i pokój wędkarski w jednym.Zaadoptowane zostaną prawie antyczne meble przemieszane z nowoczesnym stylem.Brudne roboty zostają w pracowni piwnicznej.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Będziesz musiał połowę dachu wyciąć, żeby okna powstawiać ,ale miejsca będzie sporo.

Powiedz ... jak chcesz to wpadnę z braciakami i Ci odwalimy pracownię ....... za woblery oczywiście.

Zrobimy Ci różne światełka, żebyś miał na różne stany śwadomości,he he.....

Edytowane przez Krystekwolf