Dienekes Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Jerk! Nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Tomek, przywiąż swobodnie do oczek kawałek żyli, to lakier przy ściekaniu zejdzie z oczek na żyłkę i nie będzie takich nadlewek do obcinania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Tak tylko ja maluje raz głową do góry raz w dół.Przy 10wobkach to jeszcze można z nitką/żyłką ale jak jest 100 to już zaczyna zajmować trochę czasu.Mam taki mały wredny nożyk do ścinania i idzie bardzo szybko-lewa,prawa do środka i nadlewki nie ma. Klamki właśnie doszły przed kwadransem.Okleiłem i lecę malować.Jeszcze pracownie robię.Sajgon po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Raptor65 mała gromadka na ukończeniu .Woblery będą ze sterem a dwa dla siebie zrobiłem bez-do kombinowania na wolniakach.(...) A dla mnie będzie ze sterem, czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ze sterem i dla Jokera też.Miało być już dawno ale chciałem żeby to było takie na maxa wypasione i teraz jest.Oczywiście jak na ten moment bo cały czas idę do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gammbler Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 jest szansa zamówić jakaś ilość tych woblerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Piękne te wobki, już się nie mogę doczekać kiedy do mnie przyjdzie paczuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Tomek czy z tej partii klamek uda się te moje dwie odłożyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 ... a ja także na dwie bym się załapał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Następna partia się robi u Pawła Arku ale może i z tej się uda.Jeden kolega zamówił 6sztuk i braki jeszcze mam.Ciężko samemu ogarnąć a jednak inaczej się nie da.Ja mam swój rytm,myślałem że to norma ale nikt tego nie wytrzymuje a w "zaprzęgu" albo się idzie równo albo samemu.Raptory7 Soft na ukończeniu małe stadko. Edytowane 25 Lipca 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Fajne.Podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Fajne.Podobają mi się Mi też,jak zawsze,a najbardziej ten złoty pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) .....w tej farbie jest prawdziwe złoto .No! w nowej pracowni już prawie sufit odizolowany od razu chłodniej się zrobiło i da się robić.Na początku to chyba z 50 na plusie było. Edytowane 25 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Brzana kolegi Maeka na Leviathana w starym designie.No Bracie takie ryby i fotki.Dzięki i wpadaj!!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Piękna rybka, gratuluję.Widzę że te wobki każdą rybę łowią Edytowane 26 Lipca 2013 przez Viking-82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 No ktoś pracuje żeby łowić mógł ktoś.Wieści z pracowni jeszcze stare pomieszczenie.Reszta w remoncie i trzeba się gnieść na 20m2.Cieplutko hehe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Tomek ja czekam na moje duże ZZRapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Tomek ja czekam na moje duże ZZRapki To fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Tomy, coś słabo spocony jestes na tych fotkach!! Spiesz się spiesz bo niebawem wpadam po zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) No jasne mam się zajechać.Zrobię gromadkę i szykuj tam gdzieś kwaterę blisko miejscówki.Jadę na ryby. Edytowane 26 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Fajny kredens masz za plecami. Przypomniało mi się dzieciństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Tak wyglądają Rapsticki w świetle naturalnym. . I o to chodzi w rzemieślniczej robocie. Nawet kij ma mieć wypasiony wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jeszcze chwila i będzie nowa pracownia .Ćwiczę robienie form z silikonu i to będzie takie Hand Made z żywicy.Wredny jest ten materiał ale do niektórych konstrukcji idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi