Tomy Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Wieści z pracowni na parterze .Następna partia RapSticków,Raptorów8 BS,Raptorów65 BS....konkretny kaliber na morskie rybki,no chyba że ktoś się odważy tym rzucać w Bolenie.....Leviathany12,Leviathany10,ZZ'Rap8 i Raptor7 soft i L.C. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Już teraz w realu wygląda dużo lepiej niż na fotkach i ciężko by było go wskazać jak by położyć przy uklejkach.No po braku ogona by poznał.Jeszcze mnóstwo pracy przy modelu pod formę ale ja jestem uparty i muszę dopiąć swego.Raptor 8 będzie jak żywy.Teraz po tym doświadczeniu już na 100% wiem że będą modele różnych gatunków ryb.Pierwszy może Sandacz bo można kupić w rybnym,albo Okoń?Zobaczę.Uśmiercać bym sam nie chciał,bo to taki trochę kill dla kasy. Kill dla kasy, to robili Płoccy wędkarze 10 lat temu. Sandacze tonami wyjeżdżały z wody na skup do rybaka, do przetwórni i restauracji. Więc nie przesadzaj z tą jedną rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Piękne te Leviathanki,na 10 miałem już potworka,myślę że na 12 to nic dziwnego,szczególnie już we wrześniu.Sandaczy nie będę nimi łowił bo jak mówiłem za drogo to mnie wychodzi ,he he.Zawady ,zawady ,zawady-cholera jasna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 ....ale te duże to są 15stki! .Kryst przerąbane mam z kobietami.Mama i Żona i ich psy.Troszeczkę poimprezowaliśmy z kolegą co na muchę razem chodzimy.Zaczęło się wiadomo o rybach,streamerach itd.no i wpadłem na pomysł ukręcenia muchy wszech czasów.Materiału nie było pod ręką takiego jak sobie ubzdurałem.No i poszło.Psy,fryzurki jak sie patrzy-upał przecie.Kurna jak przyszły damy się zaczęło.Z żoną jeszcze jako tako jej to ten biały no i moje oczko w głowie,ale z Matką sajgon.Wydziera się po mnie Co to jest!!![My dość weseli,kumpel leci z fotelem do tyłu tak się rechotał o mało się nie udusił] ja jej na to MAKUMBA.Na fotkach nie widać ale fryzurkę temu czarnemu zrobiłem też gites zostawiłem na końcu ogona taki pomponik.Na koniec powiedziałem że nikt mnie w tym domu nie docenia i wyszedłem.MAKUMBA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Oj tam oj tam,15 też nada ,niedługo to sam będę się bał tych przynęt.Chociaż powiem Ci że jak w 10 Levka zapakował mi 40 tak bolek ,to jakoś dziwnie się poczułem.Oczywiście się zapiął na tylną kotwę ,ale ten big już nie chciał się tak zapiąć,może dlatego że szybciej prowadziłem.Poczekaj do września ,w tym roku będę miał co im zaproponować.Ty, a ile ten megalodony ważą, pojedynczo oczywiście .Trzeba będzie pewnie dorszowe kije wziąć do rzucania co? Edytowane 31 Lipca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 No to jeden dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Z psiakami to zaszalałeś ,hi hi.Ja myślałem zrobić tak z moim labradorem,tylko kto potem by wyszedł z nim na spacer .Tomek ,ale materiał na muchy masz?Hi,hi,hi. Patrząc na foty to psiakom to chyba nie przeszkadzało,przychodzi mi na myśl cytat z filmu o Sherlocku Holmesie ,jak tytułowy bohater co chwila coś robił ze swoim pupilem i mówił wszystkim ......... on się nie skarży ,czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Dziś dotarły do mnie woblerki, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tomek - ostanie rewelacja. Kibicuję Ci - ile jeszcze opcji wyciśniesz z jednej biednej uklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Toś mi Tomku zasponsorował radosny poranek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dawno Tomasz sieczki boleniowej nie stworzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dawno Tomasz sieczki boleniowej nie stworzyłeś hehe.Właśnie skończyłem na dziś i starczy może?Godzina druga.Jeszcze się Maek obudził z Bolkami i 30 Leviathanów sobie zażyczył.Chyba jednak muszę trochę odpocząć bo się zaczynam dziwnie czuć.Jak przyjemnie się walnąć w wyro po takim dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja mam nadzieje że się zmieścisz w terminie mordeczko! Więc póki co to zapomnij o odpoczynku Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez maek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja mam nadzieje że się zmieścisz w terminie mordeczko! Więc póki co to zapomnij o odpoczynku No jak bym takie ryby łowił to bym chyba sam od siebie kupił z 50 tych wobków.To z dzisiaj ten smok?Robię tą armie dla Ciebie i jadę na urlop z namiotem się rozbije na tej miejscówce.Dalej posyłaj mi takie foty.Spać mi się odechciało.Fuktycznie te 15stki będą w sam raz na Twoje ryby.Jutro siadam do nich. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Smoczek dzisiejszy I tez spac nie moge... Leviathan swoją drogą kozacki, ale nowe raptory Nie bedę ich chwalił bo musiałbym Ci chyba do tyłka wleźć jak Hoffman Kaczyńskiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Idę skręcić szatańskiego.Mam nadzieję że mnie złoży. Nie no ten Sandał jest niemożliwy. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ładnie!!!Nowy rekord Polski Ale SMOK,Graty maek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Idę skręcić szatańskiego.Mam nadzieję że mnie złoży. Nie no ten Sandał jest niemożliwy. Pójdę w Twoje szatańskie ślady Tomy @Wildriver dzienx! ale do rekordu chyba kapeńke brakuje Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez maek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Kurna ledwo żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja mam nadzieje że się zmieścisz w terminie mordeczko! Więc póki co to zapomnij o odpoczynku Don't panic.Zobaczymy jak na silikony będą reagować.Foremki już gotowe. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Tomy zgłaszam się na testera! ZA DARMO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nie rozśmieszaj mnie bo mam wargi spierzchnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Tomy zgłaszam się na testera! ZA DARMO! Jeden nie wystarczy - też sie zgłaszam haha ale nie za darmo Tomek bedziesz musiał mi pensje płacić Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 kurcze jak taki nabór to i ja nie omieszkam a tak na poważnie to powoli szykuje do cb jakieś zamówienie mistrzu ,może i kupel będzie coś chciał w każdym odezwę się na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dużo przed Tobą Mistrzu Tomy roboty jest... więc z Tobą moc niech będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi