RafałWrocław Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dużo przed Tobą Mistrzu Tomy roboty jest... więc z Tobą moc niech będzie Nie na rybach ? Trzeba kożystać puki moc z Toba jest Może sie trafi jeszcze wiekszy smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nie na rybach ? Trzeba kożystać puki moc z Toba jest Może sie trafi jeszcze wiekszy smok Niestety nie dane było mi na ryby jechać dziś. Ale za to Ty Padawanie drogi robić to powinieneś teraz... więc wędke połam, bo moc Tomy'ego z Tobą jest, gdy Leviathan wodę zdolnością Twą przemierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Lepiej bym tego nie ujął.Taka migaweczka ze strony Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Guma gotowa do testów.Testował będę osobiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Swietna robota Tomek, guma wyglada Ciekawie. Jaki rozmiar, waga, etc? Dala by w opadzie na grube okonie i Zanderki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Teraz nie wygląda.Barwieniem zajmę się jak dogram techniczne sprawy.To jest dość nowatorska konstrukcja.Praca ma być zbliżona maksymalnie do uklejki.Skrzyżowanie woblera z gumą.Silikon dość sztywny i taki był cel.Zmiękczyć żaden problem ale wtedy zacznie wymachiwać ogonem a ma lekko merdać i to od czasu do czasu.Do opadu się nie nada.Zobaczę jak to będzie.Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na 100% będzie sporo różnych gum spod mojej ręki. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Guma gotowa do testów.Testował będę osobiście P1120336.JPG "Osobiście" my ass dawaj tego wariota na moją wisłe to testy bedziesz miał potwierdzone w 100%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Coś pięknego . Wstaw więcej fotek tych z żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Wcześniej już były wstawione.Parę stronek do tyłu.Teraz na dniach biorę się za modele ryb.Zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Tomy mistrz statywu hehe Kluski zagryzały red tagsa . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Świetne ryby Tomek na metodę... jakąś z innego świata! Ale byś tym połowił u Nas w pewnym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Świetne ryby Tomek na metodę... jakąś z innego świata! Ale byś tym połowił u Nas w pewnym miejscu...Metoda FLY.Troszczeke się powygłupiam.Urodziny mam.Nikt kurna nikt nie pamiętał z forumowiczów.Świętuje.Rozgrzewka Nitro&Poliuretan a teraz sprawy konkretne i poważne tematy.Nom....i takWracając do tematu "Flaja" to mimo ryb i tak mi to jakoś tak nie za bardzo ta metoda i chyba zamienie na float fishinga.Rzuciłbym sobie tak na czereśnie,chroboczka jakiegoś,chlebuś albo na kunia polnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Kurcze ten kolo jest naprawdę zabawny taki trochę jump,jumphttp://www.youtube.com/watch?v=kvDMlk3kSYg Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ....Urodziny mam.Nikt kurna nikt nie pamiętał z forumowiczów.Świętuje.Rozgrzewka Nitro&Poliuretan a teraz sprawy konkretne i poważne tematy.Nom....i tak.... Jak urodziny to Szczęścia, Zdrowia i Polewaj Tak na serio to wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Sto lat woblero-mani Red tag na klenio-jazie zawsze i wszedzie Ja ost. na piankowe robactwo połowiłem, Jeszcze raz wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A to teeeeeeemu te klenie Ci tak brały!!! Sto laaaaat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 no że tak powiem "letki" stan nieważkości był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 100 lat w zdrowiu i niewyczerpania pomysłów twórczych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 przyłączam się do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ja również - Życzę Zdrowia oraz wielu nowych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Tomku sto lat to za mało Zdrowia życze i realizacji własnych pasji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 100 Lat Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Tomy aż mi wstyd! zapomniałem na śmierć o uro! STOOOO LAAAT. Albo lepiej Stoooo Ryyyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 stoo albo i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wszystkiego najlepszego Tomku i niekończących się pomysłów, a przede wszystkim spełnienia własnych marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi