Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Prototyp po wodowaniu.Praca jak najbardziej ok.Chcąc zachować kształt oryginału nie będzie to wobler bardzo ciężki ale na w moim rewirze wystarczy i powinien zakasować absolutnie wszystko.Fotki ciężko zrobić żeby oddać to co jest w realu ale jak na prototyp wyszedł dobrze.Kopyto pod formę właściwą już gotowe.

Będą dostępne w 2014r.Pracuje teraz nad Leviathanem 10 w takim designie i tak właśnie będą u mnie wyglądać woblery w masowej produkcji.Cena po wstępnych obliczeniach w granicach 25zł za Raptora 28zł za Leviathana.Najpierw jednak spróbujemy na allegro wrzucić w licytację jak jest odbierany przez wędkarzy i ile są w stanie za to dać.Na jerkbaicie będą dostępne w kwocie którą zadeklarowałem niezależnie od przebiegu licytacji.To chyba będzie wszystko w przyszłym roku w temacie woblerów spod mojej ręki.

post-46714-0-48047200-1376223667_thumb.jpgpost-46714-0-60684600-1376223684_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 8

Prototyp po wodowaniu.Praca jak najbardziej ok.Chcąc zachować kształt oryginału nie będzie to wobler bardzo ciężki ale na w moim rewirze wystarczy i powinien zakasować absolutnie wszystko.Fotki ciężko zrobić żeby oddać to co jest w realu ale jak na prototyp wyszedł dobrze.Kopyto pod formę właściwą już gotowe.

Będą dostępne w 2014r.Pracuje teraz nad Leviathanem 10 w takim designie i tak właśnie będą u mnie wyglądać woblery w masowej produkcji.Cena po wstępnych obliczeniach w granicach 25zł za Raptora 28zł za Leviathana.Najpierw jednak spróbujemy na allegro wrzucić w licytację jak jest odbierany przez wędkarzy i ile są w stanie za to dać.Na jerkbaicie będą dostępne w kwocie którą zadeklarowałem niezależnie od przebiegu licytacji.To chyba będzie wszystko w przyszłym roku w temacie woblerów spod mojej ręki.

attachicon.gifP1120513.JPGattachicon.gifP1120506.JPG

Wygląda kapitalnie :) , będzie ją można postawić w śród stadka ukleji za przelewem , dzwoneczek na szczytówkę i czekamy  :D  :D  :D .

• Like 1

attachicon.gifP1120513.JPGattachicon.gifP1120506.JPG

Tomek, to wygląda nie jak piana czy żywica,tylko jak skóra.

Teraz to dopiero wygląda jak natural.

Edytowane przez Krystekwolf
  • Like 1

Tak.No ja realizuje zamówienia woblerów krytych skórą a dokładnie łuską z uklei a ich cena jest bardzo wysoka.Mimo wszystko chcę uciec od tej roboty.Kupa smrodu przy impregnacji itd.Myślę że te woblery są na tyle podobne do oryginału co by uciec od tej brudnej roboty. 

uoooo bracie - teraz to pojechales po bandzie.... 

taki polski steez ;)

Tia!tyle że lepiej położony lakier na omotkach :D .Te patyki są dla mnie.Przelotki tytan sic bo ja zawsze jeb.....y byłem.Dla klienta będą S6 zirconie czy jak to tam zwą-wystarczające i cena w granicach 1000zł-1100zł za kij.

Edytowane przez Tomy

A....konkretnie które to nie powiem hehe.Nie no jestem zwolennikiem i fanem Blaas F.Akcja jak dla mnie jest idealna do rzecznych łowów no i mają power.Tak wędki o de mnie nie wyjdą.Teraz projektuje do nich pokrowce i tuby.Temat musi być zapięty na ostatni guzik.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

A....konkretnie które to nie powiem hehe.Nie no jestem zwolennikiem i fanem Blaas F.Akcja jak dla mnie jest idealna do rzecznych łowów no i mają power.Tak wędki o de mnie nie wyjdą.Teraz projektuje do nich pokrowce i tuby.Temat musi być zapięty na ostatni guzik.

Sie wie szefie ;) myśle że Darek zaspokoi Twoje potrzeby w sferze tub w całości :D 

Blaas faktycznie ma fajną akcje , ja postawiłem na XF ale to tylko dlatego że głownie bedzie obsługiwał gumiaki ;)

Gratuluje Tomek pomysłu z patyczkami bo dizajn wyszedł przepięknie ;)

No i po testach.Kijek taki już miałem wcześniej w rękach ale testy dalszy ciąg Raoptorów BS.Bolenie cisza choć ze dwa wyjścia były.Brały Klenie w okolicach 40-45cm.Na fotkach jest spory wobler ok.8cm i kotwy nr 6.Rzut w poprzek nurtu lekko pod prąd i na taką rybkę obstukującą dno waliły.moim zdaniem kojarzy im się takie prowadzenie z osłabiona rybą spływającą z nurtem.Tak więc jest to kierunek.Ci Panowie którzy łowią na muchę mokrą,streamery z opanowaniem tej przynęty nie będą mieli żadnego problemu.Prowadzenie jest dość podobne jedynie inny sprzęt.

post-46714-0-75636900-1376316946_thumb.jpgpost-46714-0-29327000-1376316967_thumb.jpg

Patyk Raptor w pracy.

post-46714-0-17963900-1376317016_thumb.jpgpost-46714-0-53718900-1376317045_thumb.jpg

ZZ"Rap jerk Boleniowy.To tylko kwestia czasu i będzie co pokazać z tą przynętą.Praca jest bardzo miodna.

post-46714-0-76430600-1376317218_thumb.jpgpost-46714-0-07942600-1376317241_thumb.jpgpost-46714-0-74250200-1376317261_thumb.jpg

• Like 3