maek7 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) działaj działaj Mistrzu Tomy. Póki co Leviathan faworytem moim jest Dzisiaj sandokany na mojego ulubieńca polowały zacnie - tego samego co metrówe upolował godnie Uploaded with ImageShack.us Foty do bani wyszły bo obiektyw zaparował przy tej ulewie.... Niestety leviathan urwany został wkrótce i ostał mi się jeden z serii tej. Zostawie go ażebyś sklonować mógł dokładnie go, bo potrzebnych będzie mi jeszcze wiele ich Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez maek7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ............z opadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wolne prowadzenie z nurtem tuż przy dnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Ok.Jutro druga partia wysyłek Panowie.Trochę obsuwa z kotwami ale jak nie starczyło to są dodatkowe woblery za FREE dodane.Wielkie sorki ale mam trochę kłopotów z moim psiakiem i głowę mam tym całkiem zajętą.Jutro ma operacje i jestem ledwo żywy. Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To czekam na błyskotki. Mam nadziej że Toyotka szybko wyzdrowieje bo serce sie kraja jak taki słitaśny piesek choruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ona jest dla mnie ważniejsza niż wszystko.Dobra bo mnie rozwali.Dam znać jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tomku psiaczek najważniejszy reszta to ......... nic nie warta Powodzenia i trzymam kciuki za przyjaciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 działaj działaj Mistrzu Tomy. Póki co Leviathan faworytem moim jest Dzisiaj sandokany na mojego ulubieńca polowały zacnie - tego samego co metrówe upolował godnie Uploaded with ImageShack.us Foty do bani wyszły bo obiektyw zaparował przy tej ulewie.... Niestety leviathan urwany został wkrótce i ostał mi się jeden z serii tej. Zostawie go ażebyś sklonować mógł dokładnie go, bo potrzebnych będzie mi jeszcze wiele ich To nie czasem ten nowy megabass ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 100% MB. Jaki model? Chyba nie diablo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie to nie Diablo - ale czasami lubie pograć w tą grę to Destroyer f5-76x był przeznaczony strikte pod raptory i inne gadżety pod bolesława. Długość 7'6" i cw 3/8-1.1/2oz. Spróbowałem go z leviathanem9 i okazał się być równie dobry w polowaniu na zandery. Kolejnym razem testy w jiggu na dołkach 7-9metrowych. Akcja wydaję mi się troche za wolna ale to może z przyzwyczajenia do zilliona.... Z racji prowadzenia wabika tuż przy dnie przydałaby się troszkę szybsza akcja żeby lepiej odróżnić branko od zaczepu czy kamienia. No... ale to miał być kijek pod bolka więc nie moge narzekać.Następny Mega w kolejce bedzie black jungle pod suma sparowany z Ryoga 2020L http://www.megabass.co.jp/site/products/f10-76xbj/ Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez maek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) black jungle - piekna węda Sam sie zastanawiałem nad jakimś MB ale finalnie wybrałem co innego - wrzuce u siebie w wątek jak dostane do łapy Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Diablo to podobno swietna jiggowka. Kumpel mial i byl zachwycony. Mi nie bylo dane nim polapac. To czekamy na poerwsze sumy na megabassku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 to mi się pewnie dostaną te Twoje Zilliony Maek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Na pewno sie jakoś dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Tomy co to był za MB ten który miałeś na jaśki? z akcentami złota-wiśni miałeś go sparowanego z CC 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Tomy co to był za MB ten który miałeś na jaśki? z akcentami złota-wiśni miałeś go sparowanego z CC 51To był Destroyer Espade.Zarąbisty kijek. Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Tomki, Jak chcecie namiar na stare, dobre Megabassy to na priva. Mam kolesia co sie tym zajmuje. Nawet Diablo SB mial niedawno Bujo Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 bujo sprawdz czy maja mephisto na stanie i za ile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 MIfas, Uzywka w dobrym stanie 450 dolcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzisiaj dalszy ciąg testów Raptora8 BS.3Bolenie i 4Klenie mniej więcej pół na pół bo była jeszcze spinka Rapy.Brania głównie z opadu-wolne prowadzenie wachlarzem z lekkimi podbiciami.Wobler bardzo dobrze sprawdza się przy Kleniach i już na tą chwilę nie można tu mówić o przyłowach.To jest tylko kwestia prowadzenia wabika który ma imitować osłabioną rybkę znoszoną nurtem i to wszystko.Dobrze jak od czasu do czasu puknie w dno.Bolenie bez szaleństw w rozmiarach do 67cm ,Klenie 45-50cm. ...w prowadzeniu wabika pomagał dzielnie patyk Daiwa Zillion 6'3 o szybkiej akcji a rybki zachęcił Raptor8 BS.Linka 15lb Varivas na końcu Fluorocarbon 0,38mm. Temat bezsterowców Kleniowych będę bardzo mocno rozwijał.Cholernie mi się spodobało takie łowienie. Może jakaś duża pijawa?Tak coś połączyć trochę z silikonem.No będzie na to bardzo mocny nacisk. Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Najważniejsze jest to że moja psiunia już po operacji i mam nadzieje będzie ok.Już warczy na psy w telewizji i sobie tak siedzimy w domku. Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Tomek trzymamy kciuki za psinke . Wszystko bedzie OK Jutro się odezwe bo bede potrzebował kilka wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ok.Trochę musiałem podgonić z wobkami.Właśnie skończyłem-fajrant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dostałem wczoraj Twoje woby Tomek,- dzięki!!!!!!!!!!!! Pisze to w wątku Tomka, bo do tej pory chciałem tylko w drewnie i upierałem się przy tym,- ale te woby z formy są nie mniej ładne i jak widać na powyższych zdjęciach również skuteczne więc pora zrewidować trochę swój tradycjonalizm,- niemądry tradycjonalizm .A kiedy się dłużej na nie popatrzy to może i one bardziej realistyczne od drewnianych są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Nowy Leviathan żywiczny niebawem będzie.Kształt trochę jak mały sandaczyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi