Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

maek7 ,ryba fajna ,trochę nie spinningowa ,ale hol pewno fajny był.

Ile ma ten Twój Leviathan mini , i jak pływa ? jak duży ?

Jak dziś dzwoniłem do Tomka żeby mi zrobił małego ZZ ta vel Leviathana to mówił że zrobi ,ale jak będzie chodził to nie wie ;) :P :unsure: :ph34r:

To Ciebie pytam he he he he ,to może da radę zrobić takiego samego ,no może podobnego ,byle fajno śmigał.

Edytowane przez Krystekwolf

Tomy walczysz dzielnie jak japoński żołnierz! Tylko żebym nie musiał czytać jutro w wiadomościach, że expolodowała piwnica u pewnego znanego rekodzielnika :lol:

tak jak nie wychodzi rzuty nożem pomagają no i do nory nikt nie wchodzi bo zarobić można w czółko a to 300g kosy.Jak tam laleczka jakaś z Tobą teraz siedzi to jej powiedz że niżej mogę pokazać po przelaniu na konto odpowiedniej kwoty bo mi brakło na pracownię.

post-46714-0-61435000-1377719729_thumb.jpg

Tomek, z tymi bezsterami odwalileś mega wielką robotę. Są za.....te, a możliwości ich zapodania jest nieskończona ilość! Kawał dobrej roboty!!!!!!!!

2szt 8BS LC dla mnie koniecznie!

Dzięki Macieju.Naprawdę trochę się nagłówkowałem nad tymi BS'ami i cieszę się że doceniłeś i widzisz o co chodzi.

tak jak nie wychodzi rzuty nożem pomagają no i do nory nikt nie wchodzi bo zarobić można w czółko a to 300g kosy.Jak tam laleczka jakaś z Tobą teraz siedzi to jej powiedz że niżej mogę pokazać po przelaniu na konto odpowiedniej kwoty bo mi brakło na pracownię.

No co ty! Moja baba boi sie Ciebie jeszcze bardziej niż Twoja! A nawet Cie nie zna... :lol:

Potrenujemy razem Shaolin Style jak wpadne w niedziele po sumie B)

Edytowane przez maek7

W piwniczce chcę zrobić taki pokój a w nim Akwarium parę tysięcy litrów z Boleniami.Ta boi się oj jak ona się mnie boi.Cała mądrość "bab" to to że udają głupie. 

Maek ćwiczę telekinezę i działa.Kartki poruszam.Samego mnie zatkało.

post-46714-0-22953400-1377724093_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Łowne,łowne.Choć ja nie lubiłem nimi łowić.Dla mnie za małe.Po ukończeniu pracowni zbieram na drukarkę 3D.Taki mam zamiar.Jadę niedługo oglądać co i jak i może zajmę się produkcją wzorków pod formy jak i samych form.Trzeba iść do przodu a ceny są już całkiem ok.i sprzęt w zasięgu ręki.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1