bigrafi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Łowne,łowne.Choć ja nie lubiłem nimi łowić.Dla mnie za małe.Po ukończeniu pracowni zbieram na drukarkę 3D.Taki mam zamiar.Jadę niedługo oglądać co i jak i może zajmę się produkcją wzorków pod formy jak i samych form.Trzeba iść do przodu a ceny są już całkiem ok.i sprzęt w zasięgu ręki. W zasięgu ręku i to w szybkim czasie. Dodatkowo różne rodzaje materiałów - od podobnego do drewna kompozytu Laywood, do różnego rodzaju plastików. Technologia ciągle rozwijana więc będzie coraz więcej. A niespełna 3 lata temu koszty zakupu drukarki były dziesięciokrotnie większe. Tylko kto Ci będzie modelował 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jeśli chodzi o formy to rozumie , że sztywne w cnc.Osobiście sam coś majstruję w tym temacie... Tomasz do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) W zasięgu ręku i to w szybkim czasie. Dodatkowo różne rodzaje materiałów - od podobnego do drewna kompozytu Laywood, do różnego rodzaju plastików. Technologia ciągle rozwijana więc będzie coraz więcej. A niespełna 3 lata temu koszty zakupu drukarki były dziesięciokrotnie większe. Tylko kto Ci będzie modelował 3D Scaner 3D i jeden kolo jak sam nie ogarnę.Leviathan11 malowane będą na Sandaczyka.Tym czasem dwa tła sobie przygotowałem. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Skan 3D a model to dwie różne rzeczy - mam to na co dzień. Obróbka chmury punktów zajmuje trochę czasu, a efekty nie zawsze są takie jak powinny Jak będziesz oglądał drukarkę to podpytaj od razu o oprogramowanie do obróbki chmury punktów, oraz współpracę ze skanerem 3D. Sprzęt jest już OK, ale oprogramowanie nie zawsze z nim nadąża. Mam w firmie dwa skanery 3D, tylko że do architektury Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Bigrafi ze mnie jest taki typ że jak się na coś zdecyduje to nie ma takiej opcji żeby mi nie wyszło.Może to trwać ale ja się nigdy nie poddaje.Mnie to kosztuje trochę zdrowia nie mówiąc o rodzinie bo wtedy nie ma co do mnie nawet gadać.Po za tym mam kolegę który ma totalny odpał na tym punkcie i jak by co to on da radę na 100%.To tak w razie czego . Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Leviathan11 malowane będą na Sandaczyka.Tym czasem dwa tła sobie przygotowałem. P1120912.JPG Ja pi....dole!! Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez maek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Bigrafi ze mnie jest taki typ że jak się na coś zdecyduje to nie ma takiej opcji żeby mi nie wyszło.Może to trwać ale ja się nigdy nie poddaje.Mnie to kosztuje trochę zdrowia nie mówiąc o rodzinie bo wtedy nie ma co do mnie nawet gadać. Tylko nie raz szkoda kasy na coś co nie będzie wykorzystywane w 100%. W tej chwili jakbym poszedł w długą z firmy to by zostali z palcem w d..e, ponieważ nikt więcej nie potrafi obsługiwać całego procesu związanego z obróbką chmury punktów tyle tego jest. Aby uzyskać zadowalający efekt potrzeba dużego nakładu pracy. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 W tej chwili jakbym poszedł w długą z firmy to by zostali z palcem w d..e, ponieważ nikt więcej nie potrafi obsługiwać całego procesu związanego z obróbką chmury punktów Najwyższy czas upomnieć się o podwyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Na to mi nie żal kasy.Wyzwania muszą być. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Na to mi nie żal kasy.Wyzwania muszą być.Szczerze mówiąc sam namawiam szefa, aby kupił taką drukarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dobra idę robić dalej zaglądnę jak będę w stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ...no i tło ZZ'Rapek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Takie testy nad wodą.Raptor8 BS no nie ma co.Klenie upodobały sobie ten wzorek i to wcale nie jakieś tam kolosy.Brania z opadu-sandaczowe. Potem zmiana miejsca i nowa ZZ'Rapka9.Cisza na wodzie.Trochę pogaduchy.Spotkałem kolegę który obserwuje mój wątek.Bardzo w porzo gość z uroczym psiaczkiem.Widząc jego stosunek do zwierząt-mega pozytywny chciało się gadać.Tak na co dzień gadatliwy raczej nie jestem a ludzi obcych traktuje jak powietrze.Takie osoby jak znajomy z dzisiaj wracają wiarę w ludzkość.Dobra!w pogotowiu obserwuję miejscówkę i bach strzał do uklejek.Posyłam ZZ'Rap9 dokładnie w to miejsce może 1-2obroty korbką i jest dyżurna Rapka na kiju.Trochę przestrzeliła i zapięła się średnio ale Blaas F bardzo dobrze trzyma rybę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tomy -sandaczyk pierwsza klasa -podoba mi sie te 3D ,czekam z niecierpliwoscia na kolor neonka .pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Ech jak ja zazdroszczę tych Boleni tobie Tomek.Jak na razie znalazłem dobrego nauczyciela na kleniowanie.Teraz bardzo chciał bym połowić bolki bo wiem że oderka w nie obfituje.Ostatnio przy kleniowaniu miałem sytuację że około 10 szt pływało w bardzo płytkiej klatce i co rusz biły w małe ukleje i na nic nie reagowały.Kto mnie nauczy Tomek dzięki sam wiesz za co Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 http://4.bp.blogspot.com/-mvjRCBcLbpQ/Ue_LtUdY5pI/AAAAAAAABRw/a_ND7kX3gPM/s640/skull-jighead.jpg Coś dla Ciebie Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tomy -sandaczyk pierwsza klasa -podoba mi sie te 3D ,czekam z niecierpliwoscia na kolor neonka .pozdr Zaraz wstawię już w prążki i opalizacjiEch jak ja zazdroszczę tych Boleni tobie Tomek.Jak na razie znalazłem dobrego nauczyciela na kleniowanie.Teraz bardzo chciał bym połowić bolki bo wiem że oderka w nie obfituje.Ostatnio przy kleniowaniu miałem sytuację że około 10 szt pływało w bardzo płytkiej klatce i co rusz biły w małe ukleje i na nic nie reagowały.Kto mnie nauczy Tomek dzięki sam wiesz za co Na Raptora BS jak były tylko na braniu na 100% by "wisiał" w takiej miejscówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Dobra wieści z pracowni.Strzeble tym czasem na tych korpusach następne już będą miały drobną łuskę.Będą to wobki pstrągowe bez steru.Co z tego wyjdzie się okaże.Myślę że Klenie też nie pogardzą.Maj Style-woblery na noc dla MaekaZZ'Rap new po opalizacji.Leviathan11-10,5cm ok.20-24g-Zander po malowaniu i opalizacji Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez Tomy 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Z tymi strzeblami to zes do....l do pieca Maluj do konca bo sezonu duzo nie zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Sandaczyki wyglądają rewelacyjnie, paski wyszły genialnie ,zrób takie okonki w wersji jeziorowej i to będzie mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Sandaczyki ZZ rap Raptor8 BS - jak zwykle rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ale czad Tomek Zanderki mistrzostwo świata a i raptorek BS wymiata po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tomy, odwalasz robote like a real boss Megabass może się schować... w takich okolicznościach końcówka sezonu może okazać się na prawdę hardcorowa. Jutro wpadam do Ciebie i jedziemy z testami nad wodę...Dozoba Mordeczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Nie no!Jak zobaczyłem te nowe ZZ to mi szczena klawiature rozwaliła sandały rozwaliły mi system,stwierdzam Tomy,że chyba nie jestes jednak człowiekiem Jest MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Tomy nie no sandały the best. GENIUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi