Tomy Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 No super.Następna wersja będzie miała również brzuszną kotwę.Tu jest problem bo ataki bywają dość często chybione.Z drugiej strony są dni że wszystko wisi elegancko za tylną kotwę.Druga sprawa-Boleń tej przynęcie krzywdy nie zrobi ale konstrukcja okazała się ciut delikatna na udary.Tego nie przewidziałem i wstyd,wstyd!!!Jak spadnie i nie fortunnie trafi na twarde podłoże może strzelić.To jest spora waga,kształt i umiejscowienie ołowiu to wszystko się zbiegło i tak to jest.Tak więc panowie rzucać w wodę.Przy następnych te rzeczy zostaną wyeliminowane. Gobio fajne foty-dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Dzisiaj wodowanie nowych ZZ'Rapek9 z drewna w wersji L.C.Wczoraj wpadł mi do głowy taki pomysł i zrealizowałem.Dwa dni leniuchowania były musiałem złapać oddech na dodatek zawiało mi łeb z lewej strony.Poszło na zęby i ciężko było a dentysta choć chodzę to jest dla mnie horror.Teraz już dobrze siłą woli starałem się przesunąć ten ból na prawą stronę.Zatrzymało się na przodzie.Ani jeść ani nic!Potem dalej przesuwałem,przesuwałem.Poszło!jest boli prawa.To właśnie było celem a z prawej zęby mam wybite-syntetyki boleć nie mogą! i po bólu.ZZ'Rap9 Long Cast. Edytowane 3 Września 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Tomy,przesadziłeś z tymi sandaczami ;-O (w pozytywnym tego słowa znaczeniu).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Jeszcze pójdę dalej z designem ale to już w zimie.Teraz rekonesans.Kilka miejscówek,zero oznak żerowania/życia,zero uklejek,rybitwy padają z głodu.Oj ta miejscówka niegdyś bogata w Bolenie świeci pustkami.No ale jak się wynosiło na plerach Bolesławy no to tak jest.Szczerze to nawet się cieszę że ich tu nie ma bo na dzikich odcinkach są ciężkie do zlokalizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Tomku a jak z Raptorkami będziesz działał coś w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Cały czas działam z Raptorami ale lepiej zamówić.Ja nie lubię łowić na wobki ze sterem [wyjątek na wiosnę] ale mówią ludzie że łowne również o tej porze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 kurcze tomy mega z ciebie gość woblery wyglądaj świetnie czekam aż będą gotowe na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Tak jak pisałem na zamówienie to co wstawiam przeważnie jest już sprzedane.Niebawem do mojego sklepiku na giełdzie j.pl trafią Raptor8 BS wersja ekonomiczna po 2dychy sztuka.Fotka poniżej.Dzisiaj wodowanie i wstawię wieczorem. Wyglądają całkiem znośnie.Co jakiś czas będzie taka akcja.Są to woblery z ostatniego odlewania w formie.Takie dopalanie formy.Potem robię nową formę i cena wraca to poziomu 30zł bez zbrojenia.No ale jakość jest dużo,dużo lepsza. Edytowane 5 Września 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ważenie nowych wzorków.Szukałem konkretnej maszynki do tego i znalazłem. Waga jest to i strona na dniach.Tam musi być dokładnie podane co i jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Tomy ztj. Jakościowy Rzezimierz Ten sandacz jest niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Tomy ztj. Jakościowy Rzezimierz Ten sandacz jest niesamowity.Raczej Tomy Rzezimieszek Sandacz miazga - kiedy bedzie Tomku w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Różne strony kraju, różne nazewnictwo. Ważne, że wiadomo, o którego wirtuoza lurebuildingu się rozchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ostatnio spotkałem dawno nie widzianego kumpla nad wodą i tak sobie plądrujemy nawzajem po pudełkach i w pewnej chwili widze u kumpla konsternacje Jako że on jest zawziętym eko i po troche No kill jak zobaczył Tomkowe wobki odn razu do mnie z tekstem Cytuje : Zabieraj mi te wobki z przed nosa , bo one są w skórce uklejki. Jaki miałem ubaw O mało się nie poplułem ze śmiechu.Ja mu mówie że to raptorek w żywicy akurat to był w szoku że tak można dopracować szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ważenie nowych wzorków.Szukałem konkretnej maszynki do tego i znalazłem. P1130026.JPGP1130027.JPG Waga jest to i strona na dniach.Tam musi być dokładnie podane co i jak.Ten z lewej jak Illex Water Monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Tak i jak Kamatsu,Jackall i wiele innych.Tylko barwy bardziej swojskie. Edytowane 5 Września 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 te strzeble bezsterowe to sa te? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) te strzeble bezsterowe to sa te? To są te.Dzisiaj wodowałem.Praca wyszła bardzo fajnie.Potem testowałem Raptory8 BS i Brzanka się zdecydowała posmakować.Rzut w poprzek nurtu kulanie po dnie i pyk.Niestety dziabnęła w tylną kotwę a brzuszna weszła w płetwę,hol nie był jakiś emocjonujący ale na takim bezrybiu to już wszystko zaczyna cieszyć. Trochę dalej jest taka fest rynna i tam mogą siedzieć "mamuśki" .Najpierw muszę sprawdzić dno i się postuka za nimi po żwirku. Edytowane 5 Września 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 A "te strzeble bezsterowe" to można jakoś zanabyć? Długa kolejka? Bo jak średnia, to bym się na 3 sztuki zapisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myg0t Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Piękna robota Tomy, a te boleniówki, aż chce się od razu kupić parę sztuk, a jakimiś okoniowymi wobkami też bym nie pogardził !! Wspaniała, dokładna robota !! Pełen profesjonalizm. P.S.Jest możliwość zakupu od Ciebie tych cudeniek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 A "te strzeble bezsterowe" to można jakoś zanabyć? Długa kolejka? Bo jak średnia, to bym się na 3 sztuki zapisał Popper zobaczę.Jutro odlewam w nowych formach.Te małe Raptory mam już nadpaloną ale może jeszcze coś wyjdzie.Nowa forma się już robi. Piękna robota Tomy, a te boleniówki, aż chce się od razu kupić parę sztuk, a jakimiś okoniowymi wobkami też bym nie pogardził !! Wspaniała, dokładna robota !! Pełen profesjonalizm. P.S.Jest możliwość zakupu od Ciebie tych cudeniek ?Zawsze jest możliwość termin max.2tygodnie ale czasem zdarzają się obsuwy jednak nie większe jak tydzień.Zdarza się też że do strzału są do wzięcia.Zależy jak się trafi.Chciałbym żeby to szybciej szło ale już naprawdę poświęcam temu masę godzin dziennie.Nowe wzory też pochłaniają godziny,dni itd.Pisz na priv i coś wymyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ważenie nowych wzorków.Szukałem konkretnej maszynki do tego i znalazłem. P1130026.JPGP1130027.JPG Waga jest to i strona na dniach.Tam musi być dokładnie podane co i jak. fajny water monitor mam takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 To są te.Dzisiaj wodowałem.Praca wyszła bardzo fajnie. super, w takim razie ciekawosc zzera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Pitt w poniedziałek wysyłam.Sam jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tomy a jak prace na muchą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Zrezygnowałem całkowicie z muchy.Nie ma czasu a miejscówki też nie za bardzo pasowały do tej metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi