Tomislawus Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Pupa fajna, miałem pupe w wersji crank shallow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ten oryginał to nie wiem o stabilności jakiejkolwiek ciężko mówić ale jak dojdzie do dna to robi wrażenie dłubie między kamieniami pięknie i przechyla się przy tym na boki.Jednak bardzo ciężko to prawidłowo poprowadzić.Wiadoma sprawa coś za coś.Ja spróbuje to trochę inaczej zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 .......z próbnej formy zobaczę co się da wycisnąć z tego kształtu i jak głęboko to to zejdzie.Poćwiczę też malowanie robali bo przewiduje wysyp w 2014r. P1130682.JPG Ooooo zalążek Obcego !Aresztować tego gościa, bo sprowadza niebezpieczeństwo do wody, to początek i wkrótce formę do odlewów zastąpi żywe ciało ryby - mówię wam ! Tomy ile razy przeglądam twój wątek to morda mi się cieszy .Chłopie ile w Tobie jest życia i pomysłów to aż uwierzyć nie mogę.Czekam/y chyba wszyscy dalej, jaki nowy pomysł zrodzi się w twym czerepie rubasznym. Pozdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 no obciążyłem i mój prototyp jest bardziej stabilny.Ma też dwie kotwice.Praca bardzo mocny -X- .Przy opaskach leniwym uciągiem powinien kosić Jaśki i Klenie.Wystarczy mu minimalny przepływ wody i zasuwa strasznie.Dzisiaj jeszcze pomaluje to wstawię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Wczoraj żywica.Dzisiaj drewienko.Raptory7 po opalizacji.Bez użycia folii alu.Łuska trasowana w drewnie. Edytowane 7 Października 2013 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Pewnie i pstrąg nie przepuści takiej ilości białka Może sie nie znam, ale to z żywicy więc raczej tam białka nie uswiadczysz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Wczoraj żywica.Dzisiaj drewienko.Raptory7 po opalizacji.Bez użycia folii alu.Łuska trasowana w drewnie. P1130685.JPGP1130688.JPGP1130686.JPGP1130694.JPGJeśli to jest bez foli to właśnie straciłem wiarę w siebie jako lurebuldiera Najwyższy stopień pudła bez dwóch zdań, a konkurencja daleko z tyłu. Mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Stale się dziwiłem, dlaczego przy umiejętności nakładania opalizacji oklejasz folią. Na wielu twoich woblerach ze zdjęć, po całkowitym pomalowaniu i tak tej folii nie widać, a robota dodatkowa jak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) DOCTOR MIKURI po opalizacji. .....i druga wersja Edytowane 8 Października 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Wygląda nieziemsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ładny brzydal a wracając do zdjęć z Raptorami to ta opalizacja naprawdę fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Raptor7 ze sterem z żywicy.Jest duże prawdopodobieństwo że będzie mniej więcej tak wyglądał jeśli chodzi o kształt.Ster będzie odlany razem z korpusem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 To jest to co może być bardzoooooo skuteczne na Odrzańskie rapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Super pomysł Wystarczy że zejdzie metr- półtora pod powierzchnię i będzie kusił przy kantach. Oj może być ciekawie. Powodzenia przy tym projekcie i kolejnych pomysłów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ster będzie malutki.Wobler ma mieć intensywne drgania przy ściąganiu,maxymalną stabilność i lusterkować w opadzie.Przy niewielkim usterzeniu może się to udać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Polubili Raptorka .Dobra jadę po maszynki bo tak dwa Dremele padły w 1dzień ale jestem zadowolony z nich 3lata ostrej orki w warunkach piwnicznych-duża wilgoć.Temperatura w zimie.no co będę nawijał.Herbata zamarzała.Dostaliśmy w tyłek ostro.Teraz warunki to już inna bajka.Wczoraj zrobiłem stanowisko do mieszania żywic,silikonów.Pracownia się rozwija.Jeszcze z 5tysiaczków i będzie wszystko.Co mnie męczy to to że nie mam opakowania do moich woblerów ale już sprawa ruszona.Będzie trochę w stylu retro,kreska z komiksu tak jak kiedyś robił np. Heddon.Obowiązkowo tektura żadne blistry. Edytowane 8 Października 2013 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 "w tym szaleństwie jest metoda" - jak mawia Skipper z Madagaskaru , Tomy jak zwykle zaskakujesz fantastycznymi pomysłami no i oczywiście jakością produktów, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 mnie się druga bardziej podobaDOCTOR MIKURI po opalizacji. P1130717.JPGP1130709.JPGP1130711.JPGP1130713.JPGP1130712.JPGP1130715.JPG .....i druga wersja P1130723.JPGP1130734.JPGP1130735.JPGP1130722.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Dobra jadę po maszynki bo tak dwa Dremele padły w 1dzień ale jestem zadowolony z nich 3lata ostrej orki w warunkach piwnicznych-duża wilgoć. Heh mój Dremel przy niewielkim użytkowaniu padl dość szybko. Uzywalem go kiedyś do szlifowania i pył mu raczej nie służył. Teraz jak go odpalam na najwolniejszych obrotach to po chwili zaczyna przyspieszać i przyspieszać i przyspieszac aż w końcu wydaje sie że zaraz wybuchnie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Moje pracują zawsze na najwyższych.Alternatywą jest Proxxon ale mam kolegę który używa.Ma to i to.Woli jednak Dremela choć proxxon wygląda solidniej.Mnie przy tej drugiej firmie odrzucają te prostowniki itd.jak by nie można było zrobić urządzenia z normalnym zasilaniem.Nie dość tego do jednego trzeba prostownik do drugiego nie.Takie to lekko popieprzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Takie testowe.ZZ'Rap9 dzisiaj fotki w słońcu będą.Leviathany10 dla Darka[siwy Pike] ale najpierw sam sobie nimi dzisiaj porzucam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Dzisiaj po testach ZZ'Rap9. Poszwędaliśmy się z Krisu trochę po Wiśle i tak jeden na kiju u kolegi,jeden wyjęty prze ze mnie.Bez szału ale na wodzie praktycznie nic się nie działo.Fotki są ale to czekam aż Góral mi pośle .Tak po za tym super kompan z niego.KarolKrause-dla Ciebie o de mnie. Edytowane 9 Października 2013 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Tomek jak ujrzałem fotke aż usiadłem sobie Człowieku jaki Ty masz talent - jestem pod MEGA wrażeniem a i te Darkowe Leviatanki 10 - wypas konkret Jak te Leviatanki 10 będą dostępne to prosze mnie zapisać w kolejke po nie no i nie wspomne o nowym projekcie Raptorka 7 cm z sterem (żywiczka) Edytowane 9 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dzięki.No ale do kropek w pstrągach to aero muszę sobie kupić i to z górnej półki.Jak atakować to po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Dzisiejszy smakosz Raptora BS Dzięki Tomek! Edytowane 10 Października 2013 przez Maciek_7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi