Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki.No ale do kropek w pstrągach to aero muszę sobie kupić i to z górnej półki.Jak atakować to po całości :)

Tomy a tak z ciekawości to jakiego aero uzywasz teraz? Ja myślałem o kupnie czegoś takiego -

http://www.ebay.com/itm/300983001591?redirect=mobile

Ostatnio wydałem ponad 200€ na kompresor więc wypadało by zainwestować teraz w jakaś psikawke. To aero z linku radzi sobie całkiem dobrze z detalami. Na youtube jest filmik w którym koles pokazuje 3 różne modele i ten dawał radę.

Pozdrawiam Melek

Maciek 7 kozak rapa. Na prawdę śliczna. Wczoraj z Tomym przekombinowaliśmy. za długo szwędaliśmy się po różnych metach i na tą właściwą zajechaliśmy na końcu. ZZ rap to ciekawy wobler. Taki niestandardowy czyli to co lubię. Do takich przynęt trzeba się przekonać jeśli ktoś nie łowi inaczej niż ekspresem. Mi się podoba i na stałe zamieszka w pudle:)

Dla mnie był to dzień szczególny.Nowy wzorek i jak dla mnie działa super na Rapy.Kolega Krisu też by złowił jak by się skupił przy prowadzeniu a nie myślał o niebieskich migdałach  :D Bolek na kiju był  :lol: .Najprawdopodobniej byłoby lepiej gdyby nie to że uparliśmy zbyt mocno na poprzedniej "mecie"-nie ma bata musimy tu złowić Bolenie.Krisu powalczymy.Dzisiaj jadę posprawdzać co się dzieje na potencjalnych miejscówkach,takich gdzie nikt nie nastawia się na Bolki bo na expressa są tam nie osiągalne.Wzorek przetestowany i to mnie cieszy.Przejdzie jeszcze face lifting co by ta mordka była bardziej uklejkowa no i łuska grubsza pójdzie.

post-46714-0-72343700-1381390256_thumb.jpg

Będzie na zlocie.Powiem szczerze że średnio wierzę w powodzenie bo to bezsterowiec więc wbrew wszelkim kanonom.Jak ocenicie że coś z tego może być ruszy produkcja Pstrągali i Lipasów które będą jak żywe.Bolenie reagują na ten wzorek może i Głowatki też.

Tomek z racji że nie jade teraz na Puchar Głowatki to mam propozycje. :)

Bede dopiero zdolny jechać na Wigilie Klubu Głowatka w grudniu ;)

Szkoda żeby tak zacna konstrukcja nie została ochrzczona przez grono fachowców :)

Jak tak bardzo podoba się MIFKOWI :) to możesz jemu go wysłać a ja bym prosił Ciebie o uszykowanie drugiego takiego dla mnie - oczywiscie bede niezmiernie wdzięczny :)

Leviathany10 dla Darka[siwy Pike] ale najpierw sam sobie nimi dzisiaj porzucam :)

attachicon.gifP1130752.JPGattachicon.gifP1130754.JPGattachicon.gifP1130748.JPG

Dziękuję :) i jak Bóg da to połowią w rynnie :)

Ster będzie malutki.Wobler ma mieć intensywne drgania przy ściąganiu,maxymalną stabilność i lusterkować w opadzie.Przy niewielkim usterzeniu może się to udać.

Zaczniesz od malutkiego i skończysz na DR. Pomysł już masz, więc długo nie trzeba będzie czekać na jego wdrożenie a następnie  rozwój. :) :) :)

Edytowane przez siwypike

Dziękuję :) i jak Bóg da to połowią w rynnie :)

Zaczniesz od malutkiego i skończysz na DR. Pomysł już masz, więc długo nie trzeba będzie czekać na jego wdrożenie a następnie  rozwój. :) :)  :)

No myślę nad boleniówką DR ale to będzie raczej duży wobler ok.12cm.Wersja boleniowa i sumowa jest w planach.Różnić się będą jedynie pracą na wąsatego agresywna na bolka delikatniejsza.