krystiano1981r Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 brać panowie bo Hooligans wobek zacny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Jest wobek spoczko.Będzie też powrót Pampucha balsianego.Koło designu Irasa po prostu nie mogłem przejść obok.Potraktowałem sprawę mocno na skróty ale chyba może być.Co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Wygląda jak odlany z cyny,- piękny Tomku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 No zobaczymy co to będzie po malowaniu i opalizacji .Pięć na próbę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Zanderki po następnych kolorkach. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 To i ja ustawię się do kolejki po hooligansy - szt 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Zanderki po następnych kolorkach. P1140206.JPGP1140210.JPGKurcze Tomek...mówiłeś przecież że już skórką nie oklejasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Tomek,ty się nie wygłupiaj..! przecież ten Zander nawet ja na "kotwie" bez ruchu będzie stał przy dnie to musi coś w niego piznąć....! ostrzegam Cię,nie chciej być lepszy od matki natury bo zaczną Cię posądzać o jakieś "Woodoo" czy inne czary mary... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Zanderki po następnych kolorkach. P1140206.JPGP1140210.JPGTomek miazga totalna pisze sie na takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Kurcze tak patrzę na te ZZ'Rap i widzę że niezłą szprotkę można na nich wymalować.Tomek a może Tubisia lub Makrelke pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Zanderki po następnych kolorkach. P1140206.JPG P1140210.JPGWow. Jaką to ma akcje i jaka wielkość? Chyba chce to też mieć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Wielkość 11cm waga 23gramy.Praca przy ściąganiu-wolne tempo poosiowa migotliwa,szybsze tempo S-ka.Dość łatwo wychodzi do powierzchni.Bardzo mocne lusterkowanie w opadzie-czasem czuć na kiju.Przy podbiciu odchodzi zakosami.Bardzo dobrze to wygląda zwłaszcza podbicie,wobler daje w bok i od razu puszczenie w opad,To samo poderwanie z dna.Może być ciekawie.Ogólnie wobler ma spore możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor13 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Kurczę te sandacze .... masakra przygarną bym ze 3 sztuki...... thor13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Z tym sandaczem to przegiąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Przez zimę będę tworzył dużego glidera-ESOXA-z 15cm waga 60-80g.Tym czasem.Pstrokate wobki po lakierowaniu.ZZ'Rap9 w nowym designie w trakcie. Edytowane 26 Października 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Przez zimę będę tworzył dużego glidera-ESOXA-z 15cm waga 60-80g.Kibicuję i staję w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ok.Hooligansy się rumienią do fotki.Są jeszcze wersje specjalne kryte rybią łuską ale to musi być gotowe żeby pokazać.Parę ciemnych z mocną opalizacją. Rybki na Bolenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ok.Hooligansy się rumienią do fotki.Są jeszcze wersje specjalne kryte rybią łuską ale to musi być gotowe żeby pokazać.Parę ciemnych z mocną opalizacją.P1140223.JPGP1140224.JPGP1140225.JPGP1140227.JPGP1140228.JPGP1140229.JPG Rybki na Bolenie. P1140246.JPGP1140239.JPGP1140236.JPGOpalizacja to perła niebieska,to tylko kilkaset złotych za litr farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Tomek 4 dla mnie i dwa te z ciemną opalizacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Opalizacja to perła niebieska,to tylko kilkaset złotych za litr farby.Oj tam oj tam. Kto bogatemu zabroni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ok.Te rumieńce to tło pod łuki skrzelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Oj tam oj tam. Kto bogatemu zabroni... Tak w wojsku miałem taką ksywę-Bogaty- Edytowane 26 Października 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Nowe kolorki Raptyor8 BS L.C. Są na giełdzie w moim sklepie jak by ktoś chciał. Edytowane 27 Października 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Wracając dziś z bolków zobaczyłem jak na starorzeczu szczupły gania drobnicę, nie mając żadnych przynęt po za boleniowymi założyłem Raptora8 BS i zacząłem jerkować.W trzecim rzucie na wodzie ok 1 m zaliczyłem piękne branie szczupaka, który niestety po widowiskowej świecy zrobił mi pa pa, więcej brań co prawda nie miałem ale Raptor świetnie sprawdzi się jako Jerk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Tomek, Ja też chętnie przytulę jednego z rybią łuską i jednego z opalizacją. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi