Tomy Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Mnie najbardziej zaskoczył ten wobler z Kleniami.Bo tłukły w to jak w bęben na zmianę z Boleniami.Jak na kleksa wydaje się ten wobek duży ale coś w nim jest że lubią go.Co dziwne bardziej niż mniejszą wersję 6cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) ZZ'Rap9.Tego typu woblery będziecie mogli oglądnąć na mojej stronie.Czasem będą trafiały do mojego sklepu.Zamówienia ruszyły a ja zawsze robię z górką.Nie będzie tego dużo ale zawsze można zamówić.Teraz idę odlewać.Noc z żywicą do białego rana.Powstaje nowy wobler boleniowy.Będzie to top water.Coś na wzór Lucky Craft Sammy.Robiony od podstaw ręcznie ale to wzorek pod formę będzie.Pooglądałem trochę jak na to łowią i mi się zachciało takiego woblera.Długość 6,8cm waga nie będzie duza bo to musi pływać ale wystarczająca żeby śmignąć na konkretną odległość.Po za tym na dużym dystansie to i tak prowadzenie tego typu przynęty jest trochę kulawe. Edytowane 28 Października 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Nowe cieniowanie.Na teraz jestem zadowolony.Na złote pójdzie jeszcze oliwka,pod brzuch biała perła i powinno być miodnie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 No i pozamiatałeś teraz Piotrze - na szczupaki to sprawdź ZZRapa 10. Możesz być mile zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 No i pozamiatałeś teraz Piotrze - na szczupaki to sprawdź ZZRapa 10. Możesz być mile zaskoczony Na szczupaki to będę jerki pod ten gatunek.Tak mnie męczyli,tak mnie męczyli że spróbuje.Robię od razu takiego jak dłoń.Design Płoć.Tym czasem nowy floater boleniowy ok.7cm.Kombinacje z obciążeniem ale już jest ok.nawet bardzo ok.Myślę że na esoxy i okonie z powierzchni też da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Na szczupaki to będę jerki pod ten gatunek.Tak mnie męczyli,tak mnie męczyli... i wymęczyli Jak płoć, to będzie piękny, błękitny pobłysk w obszarze grzbietowym? Moje esoxy kochają błękity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Ok.wg tego obrazka Folia alu nieodzowna.W sumie to mało co ja będzie widać ale ten błysk który przebije spod farby da dobry efekt. Edytowane 29 Października 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Nie marnujesz czasu Tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Jakaś mało kolorowa ta płoć. Taka... piaskowa babka Kiedyś, na szczupakowo-okoniowej miejscówce przyłowiłem na małą gumę sporą płoć (30-40 cm). Cóż to była za ryba! Cała górna partia mieniła się bardzo intensywnym błękitem. O taką mi chodzi. Takie kombo wabi od kilku sezonów zębate paszczaki. No chyba że mi się białoryb gatunkowo zmixował i nie wiem, co plotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Jerk będzie miał ok.12-13cm.Poszukam fotki z niebieskim odcieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Szukałem przed chwilą przez google, celem przedstawienia Tobie o co mi chodzi i niebieskie, to owszem, ale kafelki były. Na fotce "wędkarza" w jego łazience. Z padliną płoci, ma się rozumieć, w garści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Dobra "znajde se".Między postami zrobiłem sobie wzornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Super - osobiście, wcześniej z takim jerkiem się nie spotkałem. Większość płoci ma kształt... okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Super - osobiście, wcześniej z takim jerkiem się nie spotkałem. Większość płoci ma kształt... okonia No a mój będzie miał kształt płocia .Sam MIKURI sia za to zabrał. Edytowane 29 Października 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Dzisiaj na rybach.Polował,polował aż go Tomy upolował.ZZ'Rapka9 w akcji.Po podaniu przynęty w okolice żerującej niemrawo ryby po 2-3 podbiciach za zygzakującym wobkiem podniosła się woda.Jeden strzał chybiony i zaraz po nim skuteczna poprawka. Sprzęt jak zwykle Ryoga 1016HL kijek daiwa Zillion,na końcu ZZ'Rap9.Wobler się wyjątkowo wstrzelił w Rapy tak więc decyzja jest na powstanie mniejszej i większej wersji. Edytowane 29 Października 2013 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ładny! Ile miał cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Tomy mam nadzieje , ze płoć którą przedstawisz będzie miała mocno pomatańczowe akcenty , bo to wydaje mi się pidstawą w takim woblerze , ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Ups dałem dwa razy , sorry . Edytowane 29 Października 2013 przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Każdy na swoje "pidstawy" I bardzo dobrze, bo im więcej się ich skumuluje w wabiu, tym szanse na sukces większe. Nigdy nie wiadomo, co zasmakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Płocia będzie miała NIEBIEWSKI grzbiet i pomarańczowe płetwy i tęczówkę oka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Nowy design ZZ'Rap9 [drewno/folia alu] mniej więcej ukończony. Taki design zostanie przy woblerach drewnianych tzn.1.Raptor62.Raptor73.ZZ.Rap84.ZZ Rap9Płetwy aż się proszą.Będę nad tym myślał to by dopięło całość na ostatni guzik.Oczywiście kolory grzbietu będą do wyboru. Edytowane 30 Października 2013 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Rózowy też będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Standardowo będzie tak jak na fotkach a na zamówienie dowolny wybór jeśli chodzi o kolor grzbietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) ...a cena została ta sama "trzy paczki". W tej nowej pracowni na poddaszu to jest super klimat do pracy co widać chyba po wykonaniu przynęt.Po prostu się chce. Edytowane 30 Października 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi