Tomy Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Nowy wobek.Mini Klamka.Jeszcze spróbuje zejść z gabarytami i zobaczymy jak całkiem mały wobek o tym kształcie będzie się sprawdzał......a to praca na dzisiaj.Będę się chciał zmierzyć z takim designem. Edytowane 31 Października 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Niebiewski grzbyet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Będę się chciał zmierzyć z takim designem. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 To już trzeba będzie się posiłkować brokatem.Folia i brokat.Malowanie,przecieranie i opalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Niebiewski grzbyet Tak jest tylko NIEBIEWSKI potem jakiś fajny orange na płetwy+białe promienie i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Edytowane 1 Listopada 2013 przez Jacek_bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Ale to są woblery bez sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej pracy stary . Piękne woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Dzięki za dobre słowo.Dłubię sobie dzisiaj żeby odgonić od siebie myśli.Te święta są dla mnie niezbyt fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Zmiana sterów w Raptorach7.Mini strzebel.Ćwiczę malowanie.Klamki w alu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Tomek ten mini "Strzebel" wygląda bardzo zachęcająco... Będzie kleniom smakował zapewne ps,Coś w palucha zrobił...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 To Ci tą strzebel zostawię.Mało czasu na takie zabawy a na szybko nie ma szans tego zrobić.Palucha sobie przewierciłem świdrem 1,2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 dzięki Tomek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Witam. Tomy praca raptora się zmieni przez zmiane steru ?? Fajne zabawki Edytowane 1 Listopada 2013 przez adamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Tak praca się zmieni.To jest pomysł SiwyPike.Jeszcze jeden kolega mi pisał że sam modyfikuje Raptory przycinając stery.Oryginały działały ale były tak stabilne że szły jak po sznurku.Dla początkujących to dobrze ale jak ktoś wie co i jak to woli woblery którymi może coś tam pokombinować.Teraz drgania są szybsze i drobniejsze a za sprawą wąskiego steru od czasu do czasu odejścia na boki-odskoki.Powiem szczerze nie cierpię łowić Boleni na woblery ze sterem ale na wiosnę są to wobki nr1 w pewnych sytuacjach potem też-łowienie przy opasce,warkoczu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 ZZ'Rap8 Hooligansy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Tomek,gdybyś do tego strzebla dorzucił ze cztery Hooligansy to byłbym bardzo happy... a i daj mi na priv to o co prosiłem.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Tomy, chciałbym kupić 2 hooligansy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Poustawiam i będą w moim sklepiku na jerkbacie. Kolegów zapisałem na rezerwacje .Będzie ok 40sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dzięki. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Proszę pamiętać o Hooligansach dla mnie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Raptor6 po ręcznym cieniowaniu.Hooligansy R&L na ukończeniu.Bardzo łowna wersja.ZZ'Rap10 to taka wersja Leviathana10 udoskonalona.Będzie proste malowanie dojdzie łuska i parę szczegółów .Woblery na nocnego Sandacza z opadu.Bolenie też nie gardzą.Można nimi śmiało jerkować. ..........parę rybek na ten wzorek.Rybki-Benzin6-Pampuchy-BALSIANE- tło pod malowanie Strzebli. Edytowane 2 Listopada 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 to ja też wezmę 2 zzrapy i ze 3 hooligansy ze sterem i jednego bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 ZZ'Rap10 to taka wersja Leviathana10 udoskonalona lev10 lubi zakoziołkować w powietrzu, za to zz10 leci prosto jak strzała i pięknie gibie się w opadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) lev10 lubi zakoziołkować w powietrzu, za to zz10 leci prosto jak strzała i pięknie gibie się w opadzie. Pewnego razu udał mi się taki "myk"... wobler który koziołkował - (nie był to wobek Tomego) za każdym razem, przestał po zmianie agrafki na inną - tzn. inny wyrób. nie wiem jak to możliwe ale fakt faktem było tak -agrafki hand made. nie zmienia to faktu że najlepsze bezstery obecnie robi Tomy i ... Edytowane 2 Listopada 2013 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi