Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

:)

Jak widzę, w Twoim ogródku też takie dziwne listki wyrosły. Chyba zrobię z nich sałatkę, albo wysuszę, albo coś...

A w szkle pomysłorodzicielka, to zdecydowanie przyjazne klimaty.

Tylko nad tymi kreskami z gipsu się zastanawiam. Gips do szpachlowania woblerów średnio się nadaje :unsure:  ;)

To nie ma co załatwiać tylko trzeba kupić.50 metrów drutu o średnicy 5mm ok 6stówek.Można czasem za flaszkę załatwić tam gdzie wyważają koła i bawić w przetapianie.Najpierw sobie poczytać z czym się ma do czynienia.Lakiery i inne substancje działają z ostrzeżeniem.Przy złych warunkach człowiek poczuje że musi odpuścić.Ołów takich sygnałów nie daje tylko od razu beretuje gościa a choróbska w wyniku jego działania są przykre i dość często śmiertelne-przy naszej służbie zdrowia-przeważnie.Nie raz bywałem w szpitalu po różnych kontuzjach i żebym ja musiał lekarzowi mówić co mi ma podać to jest po prostu śmieszne a były to sprawy banalne nie żadne skomplikowane objawy.Pewnie są wyjątki i zdarzają się lekarze z powołaniem i wiedzą ale one tylko potwierdzają regułę że Polska służba zdrowia jest po prostu do dupy.  

http://sklep.setmapw.pl/

Edytowane przez Tomy

Hehe Tomy Polska służba zdrowia to pikuś w porównaniu z irlandzką :) tutaj 95% rzeczy leczy sie paracetamolem a lekarze często googluja Twoje objawy żeby wiedzieć co Ci może dolegac a na koniec wychodzisz i tak z paracetamolem. Mówię Ci po 2 wizytach u lekarza tutaj docenił byś Polską służbę zdrowia :) gdzie zamawiasz drut olowiany? Pozdro

Hehe Tomy Polska służba zdrowia to pikuś w porównaniu z irlandzką :) tutaj 95% rzeczy leczy sie paracetamolem a lekarze często googluja Twoje objawy żeby wiedzieć co Ci może dolegac a na koniec wychodzisz i tak z paracetamolem. Mówię Ci po 2 wizytach u lekarza tutaj docenił byś Polską służbę zdrowia :) gdzie zamawiasz drut olowiany? Pozdro

http://sklep.setmapw.pl/

Ten sklep jest ok.?No faktycznie uuu no fakt nasi są lepsi.Od nas wychodzisz z Nurofenem Forte.

Edytowane przez Tomy

Sebo Ruskie Pampuchy są cięższe.To zapierdziela jak Boleniówka a praca jak najbardziej kusząca dla Jaśków.Jak wiesz ja łowię Klenie i Jazie Ryogą 1016.Ruski Pampuch jest też trochę większy.Mi to nie przeszkadza.Na rybach hołduje zasadzie-"jak ma dupnąć to dupnie" :lol:  

Edytowane przez Tomy
  • Like 1