Tomy Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Takie zamówionko.Raptor6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 świetnie wyglądają Tomek te Raptory,takie powiedziałbym malowanie a'la Hooligans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 To maluchy,imitacja narybku.Taki boleniowy "sofcik".Wreszcie po świętach.Już na nogach 5rano."Kto rano wstaje....." to jest nie wyspany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Nowe pomysły na materiały ułatwiające tworzenie własnych woblerów. Luremaker-LureSlat-5X-R7cm/9galbo nie nie będzie tego. Edytowane 4 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 He heheh już większość widziała :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 W sensie miało być w sprzedaży ale nie będzie.Widzieć a macać to dwie różne sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Owszem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Na przykładzie.No i co są efekty?Nie! bo z patrzenia to nie ma nic. Edytowane 4 Listopada 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 jest coś od patrzenia Tomek... ja mam np gula jak patrzę na ostatnie i przedostatnie zdjęcie (kolejność nie przypadkowa )ech ja chcę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No cóż od czasu do czasu trzeba uwolnić dusze od body. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Jak widzę, w Twoim ogródku też takie dziwne listki wyrosły. Chyba zrobię z nich sałatkę, albo wysuszę, albo coś...A w szkle pomysłorodzicielka, to zdecydowanie przyjazne klimaty.Tylko nad tymi kreskami z gipsu się zastanawiam. Gips do szpachlowania woblerów średnio się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Po tym gipsie wystrugalbys w dobę więcej wobów niż "czajnik" przy wtryskarce ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Po tym gipsie wystrugalbys w dobę więcej wobów niż "czajnik" przy wtryskarce ...podejrzewam,że jak dobry "gips" to jeszcze pomalować byś zdążył..... Edytowane 4 Listopada 2013 przez krystiano1981r 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 podejrzewam,że jak dobry "gips" to jeszcze pomalować byś zdążył..... ...i o świcie na ustawianie pracy razem z sowami pewnie też 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Właśnie dzisiaj dotarł towar.15kilo ołowiu.Od jutra ostry start bo już na oparach jechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Właśnie dzisiaj dotarł towar.15kilo ołowiu.Od jutra ostry start bo już na oparach jechałem.Również jestem na etapie załatwiania kolejnych kg ołowiu... niby kilogramy a znikają w oczach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) To nie ma co załatwiać tylko trzeba kupić.50 metrów drutu o średnicy 5mm ok 6stówek.Można czasem za flaszkę załatwić tam gdzie wyważają koła i bawić w przetapianie.Najpierw sobie poczytać z czym się ma do czynienia.Lakiery i inne substancje działają z ostrzeżeniem.Przy złych warunkach człowiek poczuje że musi odpuścić.Ołów takich sygnałów nie daje tylko od razu beretuje gościa a choróbska w wyniku jego działania są przykre i dość często śmiertelne-przy naszej służbie zdrowia-przeważnie.Nie raz bywałem w szpitalu po różnych kontuzjach i żebym ja musiał lekarzowi mówić co mi ma podać to jest po prostu śmieszne a były to sprawy banalne nie żadne skomplikowane objawy.Pewnie są wyjątki i zdarzają się lekarze z powołaniem i wiedzą ale one tylko potwierdzają regułę że Polska służba zdrowia jest po prostu do dupy. http://sklep.setmapw.pl/ Edytowane 5 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Hehe Tomy Polska służba zdrowia to pikuś w porównaniu z irlandzką tutaj 95% rzeczy leczy sie paracetamolem a lekarze często googluja Twoje objawy żeby wiedzieć co Ci może dolegac a na koniec wychodzisz i tak z paracetamolem. Mówię Ci po 2 wizytach u lekarza tutaj docenił byś Polską służbę zdrowia gdzie zamawiasz drut olowiany? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Hehe Tomy Polska służba zdrowia to pikuś w porównaniu z irlandzką tutaj 95% rzeczy leczy sie paracetamolem a lekarze często googluja Twoje objawy żeby wiedzieć co Ci może dolegac a na koniec wychodzisz i tak z paracetamolem. Mówię Ci po 2 wizytach u lekarza tutaj docenił byś Polską służbę zdrowia gdzie zamawiasz drut olowiany? Pozdrohttp://sklep.setmapw.pl/ Ten sklep jest ok.?No faktycznie uuu no fakt nasi są lepsi.Od nas wychodzisz z Nurofenem Forte. Edytowane 5 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 http://sklep.setmapw.pl/ Ten sklep jest ok.?No faktycznie uuu no fakt nasi są lepsi.Od nas wychodzisz z Nurofenem Forte.nie Tomek od nas wychodzisz po prostu nogami do przodu.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Raptor7,ZZ'Rap8 i Ruskie Pampuchy 3cm 5g-Bardzo lotny wobler Kleniowo/Jaziowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 kiedy będą gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ruskie Pampuchy na zamówienie.Te już są sprzedane.Reszta za 1,5 tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 To ja te ruskie pampuchy także zamawiam bo już nie wiem czy dogadaliśmy się czy są jakieś inne pampuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Sebo Ruskie Pampuchy są cięższe.To zapierdziela jak Boleniówka a praca jak najbardziej kusząca dla Jaśków.Jak wiesz ja łowię Klenie i Jazie Ryogą 1016.Ruski Pampuch jest też trochę większy.Mi to nie przeszkadza.Na rybach hołduje zasadzie-"jak ma dupnąć to dupnie" Edytowane 6 Listopada 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi