Tomy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Jersey tu dla Ciebie się robią ZZ'Rap10.Teraz trzeba im wrzucić jakąś panterkę i zobaczymy czy w morzu się sprawdzą.ZZ'Rap9 Jerk.Biorę się za nie.Myślę że 2014 będzie bardzo owocny w bolki za sprawą tej konstrukcji.Bedzie jeszcze mniejszy model. 6,5cm.Leviathany dla mistrza Maeka.Wersja specjalna na zamówienie.Lżejsze.Gdzieś tam ma miejscówkę i takie mu trzeba.Takie tam rybki Raptor6 Edytowane 6 Listopada 2013 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 powinny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Niedługo nie będzie braków w tym segmencie.Przygotowuje listwy do większej produkcji Mifciu. Tymczasem naparzaj tym z żywicy.Dzisiaj dzionek minął przy opalizacji. Edytowane 6 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 tomy poki co ciagle ejszcze czekam na jakiegos ZZta bo ani sztuki ... a chcialbym go sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jersey tu dla Ciebie się robią ZZ'Rap10.Teraz trzeba im wrzucić jakąś panterkę i zobaczymy czy w morzu się sprawdzą.P1140494.JPG wyglądają konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Coraz bardziej konkretnie. Kombinuje takie małe pstrągóweczki ok.5cm. Edytowane 8 Listopada 2013 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Nowe Kijaszki pod ZZ"Rapy.Takie moje narzędzia pracy. Jak na mnie to dość minimalistyczny design Edytowane 8 Listopada 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 a jaka to Xzoga? Tylko nie mów mi że taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Gustowny patyk Tomek,- jednym słowem skromność i elegancja,- brawo A tymczasem u mnie woda w górę, ryby do portów powchodziły i cała rzesza baranków okupuje doki łupiac gumami po dnie (na pusto)że pewnie już nawet gdzieś wstrząsy zarejestrowali a sandacze górą sobie chodzą i................ZZ 9 zbierają i to jak!!!!!!!!!! Edytowane 8 Listopada 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Coraz bardziej konkretnie. P1140518.JPGP1140519.JPGP1140520.JPG Kombinuje takie małe pstrągóweczki ok.5cm. P1140521.JPGTa pierwsza makrela jak żywa a ta druga jak wędzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 a jaka to Xzoga? Tylko nie mów mi że taka są dwie 4rka i 7mka Ta pierwsza makrela jak żywa a ta druga jak wędzona No wędzą się wędzą obie.Jest na nich opalizacja na zielono niebiesko ale nie chce mi się cudować z aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Łapałeś już siódemką? Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Gustowny patyk Tomek,- jednym słowem skromność i elegancja,- brawo A tymczasem u mnie woda w górę, ryby do portów powchodziły i cała rzesza baranków okupuje doki łupiac gumami po dnie (na pusto)że pewnie już nawet gdzieś wstrząsy zarejestrowali a sandacze górą sobie chodzą i................ZZ 9 zbierają i to jak!!!!!!!!!! No do Ryogi mi najbardziej pasuje taki styl.Ona też nie "krzyczy".Przelotki pójdą Fuji SiC w ramkach gun smoke czy jak to się tam pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Łapałeś już siódemką? Jak się sprawuje?Zbroją się.Jeszcze nie łowiłem ale Dienekes łowi i może tu wpadnie to dopowie.Na oko 4rka mnie powaliła 7mka trochę taka parówa ale to może być mylne.Testy nad wodą pokarzą co i jak.Przy okazji-woblery w drodze Potem jeszcze dojdą kijki na blantach od Krzysztofa 2,30m i 2,40m w jednym kawałku. Edytowane 8 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ta pierwsza makrela jak żywa a ta druga jak wędzona ma chłop talent w ręcach jak nic. zabawki lada chwila przylecą, czas łatwić urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Jersey jak mi wstawisz tu fotę z Trotką na tą konstrukcje to Makrela będzie jak żywa.Kwestia sprowadzenia odpowiednich barwników i folii.To co jest to zrobione po łebkach na prędkości ale śledzie do których właśnie siadłem to już będą wypasione. Spokojnie będą w folii ale kusi tutaj temat skóry bo ryby dostępne w sklepach a preparowanie mam opanowane w 100% malowanie zwłok to też nie jest obcy temat dla mnie.Dobra stare dzieje ale fach dobry tylko trzeba się często resetować i rok mi starczył. Edytowane 8 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Zbroją się.Jeszcze nie łowiłem ale Dienekes łowi i może tu wpadnie to dopowie.Na oko 4rka mnie powaliła 7mka trochę taka parówa ale to może być mylne.Testy nad wodą pokarzą co i jak.Przy okazji-woblery w drodze Potem jeszcze dojdą kijki na blantach od Krzysztofa 2,30m i 2,40m w jednym kawałku. No to na pewno będą odlotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Tomy to zarezerwuj dla mnie takiego śledzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Tomku, parówa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 ...w porównaniu do 4rki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Grubo z ta 7, to na sumy Tomek? Bo orjentacyjnie 7ka w gornym zakresie obsluzy ponad 100gr swimmbaity. Moi kumple maja na 7ach kije na grube szczupaki. A makrelki swietne :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Właśnie na 7mce jest kijek na Bolenie w miejscach gdzie przyłowy wąsatych są dość częste.Powiem tyle że jakoś mam szczęście to takich przyłowów i jka siądzie to na sprzęt boleniowy nie ma szans tego wyciągnąć.Szkoda nawet kija katować.Tu fotka z takiego zdarzenia,tylko czekam kiedy linka pierdzielnie. Edytowane 9 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ależ stoicki spokój i opanowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ależ stoicki spokój i opanowanie. ...bo nic innego nie pozostaje w takich sytuacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 ...w porównaniu do 4rki Zapewne. Choć nie łowiłem 4ką, to 7mka jest dla mnie ideałem szczupakówki. Taka stalowa pięść w atłasowej rękawiczce. Z jednej strony finezyjna, czuła i lekka, a z drugiej brutalnie mocna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi