Tomy Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) No fajna jest ale 4rka to jest kurna igła.Normalna igła.Piękny blank o niesamowitej akcji.To będzie fruwać na mojej 7mce.Leviathany 12 . Będą też ZZ'Rap9 w wersji chrome. Edytowane 9 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Nożyk się omsknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Pewnie dopóki nie kupię 3ki albo 4ki nadal będę mianem igły nazywał 7mkę Tomku, jaki zakres wagowy obsługujesz 4ką? Wiesz, minimum, optimum i maksimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Nożyk się omsknął? to nie to,pewnie Tomek witał się ze strażnikami miejskimi.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Pewnie dopóki nie kupię 3ki albo 4ki nadal będę mianem igły nazywał 7mkę Tomku, jaki zakres wagowy obsługujesz 4ką? Wiesz, minimum, optimum i maksimum.Dienekes zbroją się te patyki.Do wiosny to już nic nie będę chyba nimi obłsugiwał.Teraz się strzelam.Aura jest fajna a zima jeszcze lepsza. to nie to,pewnie Tomek witał się ze strażnikami miejskimi.... :D....Jadzi się cholerstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Pampuchy tło.Będą mniej więcej takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Pampuchy tło.P1140552.JPG Tomek zostaw mi proszę takie ze dwa czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Całe czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 tak tak.... całe czarne (no i jakiś lakierek na to ) dzisiaj Tomek coś tam Ci jeszcze podeślę do "sejfu".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ja to chyba przestanę się bawić w to cudowanie z lakierowaniem.Uklej na Bolenia cała biała-takie zamówienie mam- a Jaziowo/Kleniowe czarne i z czapy-luz blues 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Tomek,zobaczysz,że będzie łowił ten "bambus"... ps, jednak ze cztery jak możesz te "bambuski" mi odłóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 No masz.A ślipka im wklejać czy nie dość że czarne to jeszcze ślepe mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 a ślipia to możesz im "piznąć".... w końcu to nie Stevie Wonder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Zrobi się.Działam sobie właśnie przy niedzieli.Nieco osłabiony zresztą dniem wczorajszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 fajna "strój".... pelerynki w komplecie nie było...? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ja to chyba przestanę się bawić w to cudowanie z lakierowaniem.Uklej na Bolenia cała biała-takie zamówienie mam- a Jaziowo/Kleniowe czarne i z czapy-luz blues Bo ryby to podobno kolorów nie rozróżniają. A przynajmniej daltoniści tak twierdzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Pelerynę wieszam na haku po przyjściu do pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Będą Tobiasze i Dobijaki.Tak właśnie.Ten korpus jest niemal idealny do imitacji tych gatunków.Bardzo mocna praca w opadzie.11cm i waga ok.26g.Fruwa jak przecinak przy ściąganiu ma też dość mocną pracę od migotania po ES-kę.Przy podbiciu jest reakcja i to może być strzał w 10tkę.Maek już łowił gadał że akcja zajebiaszcza.Koledzy jak byście byli tak dobrzy i powklejali mi tu fotki tych gatunków i jak widzicie przyszły design tych woblerów.To mi ułatwi całą operacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 O, w mordeczkę. Zapowiada się kapitalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 No Waldemarze,Będzie ok.Pierwsza partyjka już w trakcie realizacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Będzie też RapStick wyposażony w 2 kotwice.Już w tym roku połowiły nie najgorzej.Ja zaliczyłem na to życiówkę pod 90cm. Edytowane 11 Listopada 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Na "warsztacie" ZZ"Rap9 -będzie jeszcze wersja 6,5cmDosyć ekonomiczne wersje Raptor7 i ZZ'Rap8 tak mniej więcej będą wyglądały.Będą po 22 zł tylko na jerkbaicie.Zamówienia przez moją stronę.Wstawię je na nią jak już będą gotowe. Edytowane 11 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wchodzę tu do ciebie z powodu rozmachu jaki wykreowałeś, nie mam lepszego kopniaka do działania z innego miejsca lub od innej osoby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Tak, Tomku.Twoje ADHD bywa zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi